Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Transfer

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i ch.uj, Rosja nie dostała żetonów, beka xDDD

Yhm przepraszam bardzo ale z jakiego powodu Rosja miala by dostac darmowy transfer?

Jestes z Europy wiec grasz w Europie obojetnie czy West czy East, jak dla mnie glupie jest granie na takich serwerech jak Turcja, Rosja, Oceania.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Yhm przepraszam bardzo ale z jakiego powodu Rosja miala by dostac darmowy transfer?

Jestes z Europy wiec grasz w Europie obojetnie czy West czy East, jak dla mnie glupie jest granie na takich serwerech jak Turcja, Rosja, Oceania.

Uj mnie to, dali darmowe transfery, nie wykluczyli Turcji,Rosji, Oceanii czy uj wie co jeszcze ;d wyraźnie pisze ze polscy gracze dostaja transfer na eune, nie ma wzmianki, jakich serwerow to nie dotyczy.

Opublikowano

Uj mnie to, dali darmowe transfery, nie wykluczyli Turcji,Rosji, Oceanii czy uj wie co jeszcze ;d wyraźnie pisze ze polscy gracze dostaja transfer na eune, nie ma wzmianki, jakich serwerow to nie dotyczy.

Nie warto sie z toba klocic.

Trzeba bylo nie isc na Rosje to bys nie miala teraz problemu.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...