Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KFC vs Mcdonald vs Burger King

ZBugowanyWTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Burdel king.

KFC jest chujowe i droższe gdzie indziej, jedynie dolewka ok, ale ile można pić?

MC - props tak samo, ale nie tak jak BK.

Nie wiem skąd te stereotypy, ze MC to przytyjesz.

Ostatnio czytałem że pewna osoba jadła przez miesiąc tylko i wyłacznie w Mc - z tym że wyznaczyła sobie ilość kalorii które może jeść dziennie i przez ten miesiąc schudła 17kg. Także pozdro, jednak nie każdy ma taką przemianę materii i wiadomo jedni schudną inni nie. Tak samo jak jedni wpierdalają i nie mogą przytyć, a jedni jedzą normalnie i mają większą wagę.

To twoje myślenie jest zajebiście stereotypowe. Przecież logiczne, że jeśli jego bilans kaloryczny był ujemny, to schudł, ale sęk w tym, że to jedzenie jest syfne i się trujesz, nieważne, że nie przytyjesz mając kalorie na minus.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. KFC 2.Burger King 16. McDonald

Mimo wszystko za często nie chodzę, dużo chemii etc., ale McDonald's jest z pewnością najgorszym fast foodem jak dla mnie, gdy byłem tam ostatnio z wycieczką klasową czułem się jakbym jadł rybę w panierce z kurczaka.

Opublikowano

Oj człowieczku teraz na wsi siedza wszyscy zamknieci w domach przed internetem, bo im sie nudzi wiec co ty mi pierdolisz najwyrazniej nie wiesz co nawet napisac, bo jakbys zyl w miescie to bys innaczej gadał.

PS: W miescie tez sa lasy.

Lasy ?

Dla ciebie synu dwa drzewa to las ?

Pozdrów rodziców ( tate i drugiego tate )

Eee ja tam większej różnicy nie odczuwam raz tu raz tam :P

Raz tu, raz tam

a potem siedzisz na WF bo ciężko Ci dupe podnieść od jedzebia tego syfu

@ Jakbyście zobaczyli jak oni robią ten syf w tych fast-foodach to apetyt by wam odeszedł :)

ale co tu duzo mówić..

Leszczyki tyle wpierdalają co dobre, a nie wiedzą że ten syf pewnie leży spleśniały na pułkach, potem wpierdalają to do pralki i piorą

a dzieci w McDonaldzie wpierdalają aż im się uszy trzęsą

Opublikowano

KFC, tam przynajmniej są dodawane ostrzejsze sosy i przyprawy więc nie tak szybko się pójdzie dokupić następną porcję, ja kupowałem kiedyś 1 longera i mi to wystarczało.

W MC Donald jedynie co kupuję jak mam okazję to milkshake, burgery są tam jakieś... dziwne...

w Burger Kingu nie byłem, o ile pamiętam to niedawno wszedł na Polski rynek, czyli w momencie w którym całkowicie przestałem chodzić do w/w barów typu fastfood, oczywiście od czasu do czasu się tam wejdzie i coś kupi, ale jak nie ma nic innego to 1 burger na rok nie robi różnicy.

Opublikowano

BIEDRONKA, wchodzisz kupujesz bułke parówke i gotowe.

A tak serio to nic z tego, nie jadam śmieci (za często).

VNp6c2U.png

Opublikowano

KFC bo darmowa dolewka (która biorę zawsze) oraz kurczaki :D

PS: Proszę o zachowanie kultury w poście .

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Lasy ?

Raz tu, raz tam

@ Jakbyście zobaczyli jak oni robią ten syf w tych fast-foodach to apetyt by wam odeszedł :)

ale co tu duzo mówić..

Leszczyki tyle wpierdalają co dobre, a nie wiedzą że ten syf pewnie leży spleśniały na pułkach, potem wpierdalają to do pralki i piorą

Idź patolu po lesie biegać.

@Subway dla hipsterów, kanapki w cenie obiadu popijcie sobie jeszcze kawą ze starbucksa

@Nie jadłem w Burger Kingu, więc się nie wypowiem. KFC jest o wiele lepsze od MC ale KFC jest ok. 80 km. dalej i jak już to jem w MC. Czasem fajnie sobie raz na dwa lata pójść do MC i coś zjeść.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Lasy ?

Raz tu, raz tam

ale co tu duzo mówić..

Debilu pierdolony koksie w necie sluchaj : w miescie tez sa lasy i nie 2 drzewka tylko wielkie lasy po drugie moze ty masz ojca i drugiego tatusia ja niestety mam tylko mamusie ;/ wiec zamknij pysk po trzecie np w takim burgerze king nie ma duzo chemi czuc te świeże miesko i bulka nie jest pompowana jak w mc donaldzie, masz bol dupy ze mieszkasz na wsi i tam nic nie ma ?

Opublikowano

KFC .

pierdolicie, że się przytyje. Zależy od tego jaki się ma tryb życia .

A te prosy co mieszkają na wsiach i nie jedzą '' gówna '' i maja własne kurczaki, które sprzedają - pozdrawiam . Zapytajcie się taty co z tymi kurczakami robi przed sprzedaniem ich :] .

ps. To jedzenie jest zajebiste i choćby skakało to i tak od czasu do czasu je zjem .

Opublikowano

Mało kiedy spożywam mięso, jak miałbym wybrać okolicznościowo to McDonald, ale bardzo rzadko.

Opublikowano

KFC .

pierdolicie, że się przytyje. Zależy od tego jaki się ma tryb życia .

A te prosy co mieszkają na wsiach i nie jedzą '' gówna '' i maja własne kurczaki, które sprzedają - pozdrawiam . Zapytajcie się taty co z tymi kurczakami robi przed sprzedaniem ich :] .

ps. To jedzenie jest zajebiste i choćby skakało to i tak od czasu do czasu je zjem .

GOściu jak nie masz pojęcia o czymś to na chuj się udzielasz?.

@Topic

Nie cierpię tego syfu w tych FastFood'ach lepiej iść już do restauracji i kupić normalny obiad z normalnym mięsem. A nie jakieś mom-y i inne chuje muje. Jeszcze lepiej jest samemu sobie uchować :).

Opublikowano

zależy od okazji, gdy jadę nad morze bądź gdzieś dalej to zawsze Mc, jeśli wracam ze sklepu do domu to KFC - kubełek only.

Burger king też zależny od ochoty, osobiście najlepsze moim zdaniem jest Guac&mole czy jakos tak.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Co do tycia- zależy również od przemiany materii....

Ja w sumie rzadko jadam w fast foodach ale jak się wybiorę to tylko McDonald, zestaw McChicken- bułka, cola i frytki ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

GOściu jak nie masz pojęcia o czymś to na chuj się udzielasz?.

@Topic

Nie cierpię tego syfu w tych FastFood'ach lepiej iść już do restauracji i kupić normalny obiad z normalnym mięsem. A nie jakieś mom-y i inne chuje muje. Jeszcze lepiej jest samemu sobie uchować :).

Nie kazdego stac na to zeby isc do restauracji, poza tym zwykly obiad mozna zjesc w domu a od czasu do czasu fastfooda mozn zjesc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...