Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KFC vs Mcdonald vs Burger King

ZBugowanyWTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi to obojętne ważne żeby się nażreć i złamać przykazanie o obżarstwie.

Co do zdrowia, to i tak tyle co zjem to wybiegam przez jeden dzień.

Dbmy4Vg.png?1

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kfc - na mase :D stripsy,kurczaki, longery i wiele innych <3 tak macie racje dolewka z rozpuszczonej tabletki z czego w ogole nie czuc tego np pepsi o tak gowno najlepsze <3

Opublikowano

Do burger kinga nie chodzę , MC lubię kanapki najbardziej ale rzadko chodzę, przeważnie jak są te kartki :D w KFC lubię kurczaki ;) , gadacie że się przytyje , ostatnio mówili że koleś jadł 3 miesiące tylko mc donalda i schudł 17 kg , jadł po prostu dzienną zalecaną dawkę kalorii.Ludzie tyją bo jedzą w domu , później w MC i znowu w domu na noc i dlatego tak jest.

Opublikowano

Nic z tych rzeczy. Trujecie się, że to śmieciowe żarcie ale wszystkie szynki w sklepach to chemia gorsza niż w takich budkach/restauracjach.

Ps.

KEBABY RULEZ!!!!!!11

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Zdecydowanie Burger King. Tam to są hamburgery a nie w mc -.-'

W KFC nie jem odkąd podali mi longera z zimnym szarym gorzkim mięsem z piórami ;)

Opublikowano

W mc mają fajne cheseburgery, ale jak zamówiłem u nich bodajże w maju na wycieczce klasowej kubełek... Pożal się boże, smakowało i wyglądało jak gówno, nie czuć mięsa, to samo w sosie. Teraz jadam only kfc bo mają zajebiste kurczaki :D Czasami się wpadnie do frasses'a z okolicy, bo zajebiste mają kurczaki :P

21515.jpg

Opublikowano

KFC bo według mnie jest bardziej porządne niż pozostałe. Jedzenie zdrowsze niż w MC, nie jakaś zmiksowana papka mięsa. Bardziej podchodzi pod restaurację niż pod fastfood IMO.

Opublikowano

KFC bo według mnie jest bardziej porządne niż pozostałe. Jedzenie zdrowsze niż w MC, nie jakaś zmiksowana papka mięsa. Bardziej podchodzi pod restaurację niż pod fastfood IMO.

zdrowsze? jedzenie przygotowane w 5 min ciekawe..ale chociaz dobre na mase ;)

Opublikowano

zdrowsze? jedzenie przygotowane w 5 min ciekawe..ale chociaz dobre na mase ;)

Może wolisz papkę ze zmielonych kurczaczków uformowaną w kształt nuggestsów w MC?

W KFC przynajmniej dostajesz pełnoprawną nóżkę z kurczaka, czy coś. Zawartość tłuszczu to inna sprawa.

Opublikowano

Nie jem ani tutaj ani tutaj ale jeśli musiałbym wybrać to MC.

Raz na milion. W dodatku to jest dowód na to, że dostajesz prawdziwego kurczaka. Trzeba być szurniętym, żeby po takim zdjęciu się zniechęcić do czegoś.
Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to preferuje KFC. Smaczne rzeczy za niską cenę, fajne oferty :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...