Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idealny Battlefield

Kiceł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Battlefield powinien być prawdziwym symulatorem wojny. Mapy przydałyby się nieco większe, serwery na 100/200 slotów. Jeśli ktoś kojarzy Project Reality z BF2 to wie co to prawdziwy symulator wojny :). Tam bez komunikacji z innymi graczami nigdzie nie zajdziesz - jak nie zawołasz medyka przez mikrofon to giniesz. Musisz prosić o amunicje, transport itp. KOMUNIKACJA przede wszystkim w Battlefieldzie :P Nie powinno być sytuacji, że gdy lecisz samolotem, wyskakujesz, podkładasz c4 do wrogiego samolotu, zabijasz i wskakujesz do swojego i lecisz dalej zabijać :D

Battlefield nigdy nie był symulatorem wojny i nim nie będzie. Chcesz pograć w symulator wojny to pograj w ARMĘ.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Tak jest, bo o ile kilka procent graczy by się z tego ucieszyło, to reszta by do gry nie wróciła. Nie bez powodu tak wyglądały spoty "Only in Battlefield", nastawienie jest przede wszystkim na zespołową rozrywkę.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Idealny Battlefield byłby kiedy dałoby się niszczyć centuriony i panziry ;), co do army 2 namawiają mnie.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

@RADTOR Na sam początek widać, że nie potrafisz ze zrozumieniem nawet przeczytać tematu... Chodzi o to, żeby każdy napisał jak dla niego powinien wyglądać idealny Battlefield. Wyraziłem tylko swoje zdanie...

2rbyzpu.png

Remember, I don't give a fuck!

Opublikowano

@RADTOR Na sam początek widać, że nie potrafisz ze zrozumieniem nawet przeczytać tematu... Chodzi o to, żeby każdy napisał jak dla niego powinien wyglądać idealny Battlefield. Wyraziłem tylko swoje zdanie...

Ale napisałeś, że Battlefield 2 był symulatorem wojny. Battlefield nie powinien być, nie był i nie będzie symulatorem wojny, więc nie pisz, że kiedykolwiek był. Poza tym:

Musisz prosić o amunicje, transport itp. KOMUNIKACJA przede wszystkim w Battlefieldzie :P

To zawsze było w Battlefieldach.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ale napisałeś, że Battlefield 2 był symulatorem wojny. Battlefield nie powinien być, nie był i nie będzie symulatorem wojny, więc nie pisz, że kiedykolwiek był. Poza tym:

To zawsze było w Battlefieldach.

Człowieku, nie BF2 w ogóle, a Project Reality.

Jest Hardcore mode, więc nie ma przeszkód w stworzeniu jeszcze bardziej realistycznego trybu gry. Pytanie tylko, czy są chęci.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Człowieku, nie BF2 w ogóle, a Project Reality.

Jest Hardcore mode, więc nie ma przeszkód w stworzeniu jeszcze bardziej realistycznego trybu gry. Pytanie tylko, czy są chęci.

Mogliby zrobić osobną grę. W końcu EA ma takie środki.

A w Battlefield właśnie to jest zajebiste:

lecisz samolotem, wyskakujesz, podkładasz c4 do wrogiego samolotu, zabijasz i wskakujesz do swojego i lecisz dalej zabijać :D

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

No i właśnie tu pojawia się problem: coś takiego wymaga sporego nakładu środków, a rynek jest niszowy i mało prawdopodobne, że się zwróci. To jak profesjonalne symulatory samochodowe i NFS-y: ogromna większość graczy stawia na niezobowiązującą wieczorną rozrywkę po szkole/pracy.

YGsMv3q.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja bym chciał, żeby toczyły się walki jak w I wojnie światowej, czyli jedna druzyna broni się w okopach, a druga atakuje, oraz żeby były te pierwsze czolgi <3

Opublikowano

A ja bym chciał, żeby toczyły się walki jak w I wojnie światowej, czyli jedna druzyna broni się w okopach, a druga atakuje, oraz żeby były te pierwsze czolgi <3

Czytasz mi w myślach :D

A np. taki dowódca jak w BF4 mógłbym wezwać ostrzał artyleryjski. Pierwsze samoloty itp :)

Mogli by takie coś zrobić. A nie ciągle ta współczesność...

Kilka DUŻYCH map odzwierciedlających prawdziwe bitwy które miały miejsce np. po Verdun itp To by było coś!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja chciałbym żeby były jakieś mapy z wykorzystaniem dżungli  :P

Serwer Minecraft 1.7.2 Survival+Frakcje

IP: 212.91.26.68:26445

Nie czekaj! Wchodź teraz!

Opublikowano

Jest kilka ;) Np. Myanmar w BFP4F.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ehh... Battlefield 4 ma China Rising i masz masę map w dżungli. Masz też Battlefield Bad Company 2.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

NAPRAWIĆ BATTLELOG AKA BUGLOG

Kampania i co-op bez palących oczu skryptów. Dobra by była tez kampania zrobiona na wzór Borderlands 2 (jedna kampania, na której albo można grac solo albo kooperować z graczami). Poprawić model zniszczeń i FIZYKĘ, serwery na dużą ilość graczy oraz z balansować bronie I MATCHMAKING! Dużo broni i dodatków do nich, gigantyczne mapy.

461151420292002410470.png
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...