Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArchangelMu Ex 702 plus || Exp x120/x400 (3 Days event] || Drop: x20/x40 (3 Days event) ||

cysiuuuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacja dla Moderatora Działu!

Jako że jestem właścicielem Serwera

proszę o usunięcie starej publikacji ponieważ nie mamy kontaktu

z osobą która ją stworzyła, a jest ona nie aktualna.

I proszę o pozostawienie tej obecnej

z góry dziękuję i przepraszam za problem.

3539981.png3539909.png3539913.png

Dziś dnia 12.01.2014r. od Godz: 21:00 do dnia 15.01.2014r. do godz: 21:00

Trwa Super 3 Days Exp!

Sub Pvp & NPvp Exp x400 Drop x40

V.I.P exp x600 Drop x55

Zapraszamy gorąco

Serwer ArchangelMu Online został stworzony z myślą o graczach, którzy nie mogą znaleźć swojego miejsca w świecie prywatnych serwerów gry MuOnline.

Świat do którego wejdziesz jest zupełnie inny od tych które spotykałeś na swojej drodze.

Jesteśmy sporą i zgraną ekipą, która zawsze pomoże każdemu Graczowi w każdej sytuacji, u nas nie ma słowa "Nie", zawsze jest rozwiązanie do którego trzeba dążyć.

Nie odmawiamy pomocy!

Jesteśmy otwarci na każde propozycje związane z mechaniką gry jak i pewnymi ustawieniami.

U nas to ty decydujesz jak będzie przebiegała Gra!

0119.gif3539929.png0119.gif

Nazwa Serwera:  ArchangelMu

Website:

http://archangelmu.pl/

Forum:  Na stronie serwera.

Wersja:  ex702 New items & Wings

Ip TeamSpeak3 serwera:  Na stronie serwera

Link do klienta:  Na Stronie serwera

Godzyny pracy:  24/7

Serwer dedykowanyTAK!

EXP:  400x Pozostanie już taki

DROP:  40% Pozostanie już taki

BB:  OFF

Spoty:  Ograniczone (Koordynacje spotów na Forum serwera)

Max lvl: 450

Reset:  500, Stat sie kasują za rr 400 pkt 2rr 800 itd,

GrandReset:  190

Nagroda za GrandReset:  Wybrany item +15+FO

Eventy GM:  TAK

Shadow bug:  Nie

Guildia:  Od 400lvl

Max level itemka:  +15+28

Kasowanie Postaci:  Do 40lvl

Serca etc:  Eventy

Wraz z Ex702 zostały wprowadzone nowe itemy:

Blade Master

Sonic Blade

Cyclone Sword

Blast Breaker /również na Duel Master

Magma Spear

Horn Of Stell

Asura

High Elf

Angelic Bow

Devil Crossbow

Soul Master/Grand Maste

Spite Staff

Miracle Staff /również na Duel Master

Lord Emperor

Thunderbolt

Dimension Master

Summon Spirit Stick

Nowe Sety:

Lazy Wind Set /BM

Storm Wing Set /BM

Sticky Set / HE

Light lord Set /HE

Dark Devil Set /GM

Hell Knight Set /Duel Master

Magic Knight Set /Duel Master

Ambition Set /Duel Master

Circubus Set /Dimension Master

MU.gif3540015.pngMU.gif

* Blood Castle*
* Devil Square*
* Chaos Castle*
* Castle Siege*
* Castle Deep*
* CryWolf*
* Nightmare*
* Illusion Temple*
* MossMerchant*
* Raklion Event*
* BossAttack*
* HappyHourEvent*

* LastManStanding*

avatar102221_1.gif3540018.pngavatar102221_1.gif

Bless: 100%
Soul: 60%
Soul + luck: 80%
Life: 75%

0413.gif3540021.png0413.gif

Pvp i Non-Pvp

+10 - 70%| + Luck 90%
+11 - 60%| + Luck 80%
+12 - 50%| + Luck 70%
+13 - 50%| + Luck 70%
+14 - 45%| + Luck 65%
+15 - 40%| + Luck 60%

Vip:

+10 - 80%| + Luck 100%
+11 - 70%| + Luck 90%
+12 - 70%| + Luck 90%
+13 - 60%| + Luck 80%
+14 - 55%| + Luck 75%
+15 - 50%| + Luck 70%

0515.gif3540027.png0515.gif

EXP:  600x

DROP:  55%

Dodatki:

Chaos Machine + więcej %

Drop itemków do Pentagramów zwiększony 3 krotnie

Większy drop kamyków na BC

+Wiele więcej

Screeny z Gry:

https://imageshack.com/i/1aggm4j
https://imageshack.com/i/f2x7uwj
https://imageshack.com/i/nex41qj
https://imageshack.com/i/0yrbg5j

833218Dk.gif3540044.png833218Dk.gif

Administrator Główny:  Cysiu

Administratot Główny:  Cybuch

Administrator:  Agus

Administrator:  Shever

GM: TriaMera

GM: Wiano

Zapraszamy gorąco na ten wspaniały serwer!!!

Nie pożałujesz ani jednej chwili spędzonej na serwerze ArchangelMu Online

Opublikowano

Widziane oczami gracza.. Z tego co wiem administracja zaczęła od ratowania upadającego serwera vexterii, a z przyczyn działalności tamtego administratora nie mogli za wiele zrobić.. Teraz zaryzykowali ze zbugowaną wersją ex702 i mimo trudnych początków radzą sobie całkiem nieźle ;-) to co na starcie było nie tak już dawno zostało poprawione, co więcej dalej pracują nad tym żeby ich serwer był lepszy, a wiadomo że nie ma idealnych serwerów.. Najbardziej denerwuje mnie podejście graczy, którzy weszli a admini nie zrobili po ich myśli i odrazu komentują na różnych forach, że serwer do bani. Pewnie nie wiedzą ile czasu i pracy 3ba poświęcić zeby utrzymać serwer.. a niestety Mu mimo tego że jest najlepszym mmorpg nie jest bez wad dlatego piątka dla administracji ArchangelMu.pl. :-)

Opublikowano

Robimy wszystko co w naszej mocy i jak widać jest już o niebo lepiej.. Co do Vexterii nie jest to jej ani kopia ani jej kontynuacja. Byłem tam GM jak i na wielu innych serwerach a Vexteria popchnęła mnie żeby działać wyżej, I wyszło tak że stworzyłem serwerem razem z ludźmi którzy są opisani w publikacji. Na początku było trudno, prawda pospieszyliśmy się z startem a wyszło jak wyszło lecz teraz po opiniach graczy dowiadywaliśmy się co jest nie tak, i naprawialiśmy aż w końcu doszliśmy do w pełni sprawnego serwera.

Dlatego teraz wszystko już jest w porządku.

Zapraszam gorąco powoli liczba graczy rośnie co oznacza że zmiany były wielkie. :)

Opublikowano

Nastąpiła zmiana co do exp:

Od momentu rozpoczęcia 3 dniowego eventu z exp x400 i dropem x40 postanowiliśmy razem z graczami że owy exp pozostanie już na naszym serwerze. Zapraszam.

Prosiłbym również moderatora o zmianę nazwy tematu by zgadzał się on z aktualnymi informacjami.

Opublikowano

zajrze dzis wieczorem dawno juz nie gralem w mu

no i zajrzalem online raptem 17 osob a i tak PK na spocie bo to fajnie machnac kilka rr i utluc swiezaka, rozumiem ze jest i serwer non pvp ale sa granice przyzwoitosci, poza tym nie jest zle ale jednak poszukam czegos innego

pzdr

Opublikowano

Powiem tak naprawdę polecam serwer gram z tą administracją od vexterii i mogę powiedzieć że się starają i dają rade i co najważniejsze słuchają graczy

i nie uważają się za guru tak jak na innych serwerach mu ze admin to twój bógXD jestem graczem z wieloletnim stażem i wiem co mowię:P

...................Naprawdę Gorąco polecam nick w grze ImLegenD

Opublikowano

Zapraszam serdecznie mało ludzi gra poniewaz jest 400 pkt za reset i gracze sie boja :) ale ja obiecuje ze podexpie wystarczy priv Wacko dzis podexpie do 10 resow zapraszam :):)

Opublikowano

Witam, w koncu serwer na ktorym administracja slucha ludzi tych nowych jak i tych starych wyjadaczy, bierze pod uwage zdanie i opinie na swoj temat i temat wprowadzania zmian. Exp zostal zwiekszony z 150 na 400 wiec mozna w miare szybko sie wyexpic a tym bardziej ze piszac czy ktos da pt znajduje sie kilka osob sklonnych pomoc nie tylko we wbiciu pierwszego resa ale i kazdego kolejnego. Trafiaja sie tacy ktorzy pk nabijaja to fakt ale to jest rzadkie zjawisko na cale szczescie :) Malo nas graczy jest ale wierze w ten serwer i jego ambicje i mam nadzieje ze bedzie sie rozwijal jak nie jeden z duzym stazem. A i po raz pierwszy widze sezon 7 na ktorym sa wlaczone pentagramy:) Zapraszam serdecznie wszystkich, pomozemy wam bo poczatki do latwych nie naleza. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witamy!

W najbliższy piątek to jest 24. I . 2014 o godzinie 20:00 zapraszamy Was wszystkich na event - licytacje. Nagroda dla tego kto wylicytuje najwiecej bedzie Black Fenrir. Obowiazujaca waluta na licytacji bedzie Lucky Coin. Wszystkich serdecznie zapraszamy w podanym czasie do Lorencii i zyczymy milej zabawy!!!!!!!!

By Cysiu (Administrator)

Opublikowano

Nie polecam serwera. Beznadziejnie event admin robi jutro o wingi Fo za zbieranie sing of lord. bo o czarnego fenka już był. Nie ma po co zaczynać skoro ktoś bedzie szmigal w wingach

Opublikowano

a wlasnie ze dobrze ze ktos tu cos robi jakies eventy, nie trzeba inwestowac swojej kasy w donate zeby cos osiagnac, a zbieranie signow to nic nie kosztuje. Zal Ci sciska bo akurat nie Ty wygrales fenka i wiesz ze nie dasz rady wingow wygrac, jakbys tu gral caly czas to bys sie zaangazowal a nie tylko patrzysz na strone i piszesz nie polecam jak nawet nie zajrzysz co na serwerze sie dzieje.

Opublikowano

Nic mnie nie sciska bo nie mam zamiaru tu grać taka jest moja opinia którą mam prawo mieć. Nie trzeba wchodzić nawet widać 12 online. Taka gra nie ma sensu a te event są tylko po to żeby podtrzymać te kilka osób.

Opublikowano

Dużo ludzi już śmiga w wingach to raz, więc nie widze tu żadnego problemu....

Zagrożenie w patchu: Pokazuje przez to ponieważ zawiera on plik od IGCN-u który jest wymagany do grania na naszym serwerze, i nie jest on niebezpieczny...

Na wogu równiez jest ten plik, i również wykryło by ci zagrożenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...