Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArchangelMu Ex 702 plus || Exp x120/x400 (3 Days event] || Drop: x20/x40 (3 Days event) ||

cysiuuuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

He he he ...

Śmiać mi się chce z niektórych postów :D Biedaka zabili na arenie ^^ ojojoj i to na servie pvp straszne ^^ nie masz czym to idz na npvp. Granice przyzwoitości, chlopie nie zabijaj mnie.

Komuś tam nie pasuje ze jest 12-20 onlinow, idz chlopie na woga tam siedzi non topers 200osub albo na globala. Powodzenia zyczę. Napewno co kupisz na poscie albo sprzedasz.

Mi się tam podoba 12 osób, wszystkich znam wiem co kto potrzebuje, z kazdym mozna pogadać w miarę mozliwości. Niby malo ale jak milo i przyjemnie, bardzo kameralnie.

Kolejny tlumok pisal ze zbugowana wersja ex702 ^^ nobku nawet nie wiesz że po pierwsze to nie ex 702, po drugie pokaz mi nie zbugowaną wersje MU ^^

Osobiscie mi sie bardzo podoba na tym serwerze, oczywiscie ma kilka niedoróbek, jak kazdy na ktorym gralem, poczawszy od globala w 2002r, kilka rzeczy bym zmienil. Zapewne kazdy by cos zmienil :) Na szczescie AT ogarniete i poszczegulne bugi i drobne niedorobienia poprawiają na bierząco. Pomoga, służą porada a jak trzeba to opier.... :)

Eventy dla 12 osób, ja jestem za!!! 12tu jest gorszych od 30tu lub 50ciu. Nie! Tak samo sie staramy, expimy wiec nam sie tez należy jakaś atrakcja.

Ja jak tutaj pisze, zapraszam i zadaje chłam negatywnej opini innych. Weszleś zobaczyleś ze 12 onlinów i hejtujesz!! Nie byles nie grales wiec spierd... Ja ci życię powodzenia, z takim podejściem.

Gracze na Arch nie sa cyferkami! Sa normalnymi ludzimi, maja swoje zycie. Wybralismy ten serwer bo nam sie podoba.

Zapraszam kazdego, wejdz i przekonaj się sam.

Edit.

orty poprawie ... puzniej ;]

Opublikowano

Na pewno lepiej mi sie tam grało, tylko że nie ma po co wbijać skoro ktoś w fo bedzie latał po spotach, nie ma zbugwanych wersji? to byś sie zdziwił stary.

Taki event psuje klimat gry, jednego dnia fenek drugieo wingi fo pojutrze pewnie cale eq fo. Sam spier... ktoś wyciaga negatywna opninie bo komuś sie nie podoba. Tak nie ma czasu bo trzeba rr klepać. Koncze ta dyskusje mam nadzieje że za niedlugo jak bedzie koniec edycji z powodu malej ilosci online to najpierw pomyślisz.

Opublikowano

Na pewno lepiej mi sie tam grało, tylko że nie ma po co wbijać skoro ktoś w fo bedzie latał po spotach, nie ma zbugwanych wersji? to byś sie zdziwił stary.

Taki event psuje klimat gry, jednego dnia fenek drugieo wingi fo pojutrze pewnie cale eq fo. Sam spier... ktoś wyciaga negatywna opninie bo komuś sie nie podoba. Tak nie ma czasu bo trzeba rr klepać. Koncze ta dyskusje mam nadzieje że za niedlugo jak bedzie koniec edycji z powodu malej ilosci online to najpierw pomyślisz.

Kup sobie set fo i bedziesz latal i killał ^^. Nie znasz sie wiec w D mam twoja opinie. Podaj mi nie zbugowana wersje, aż sie zdzwic chce ^^

Żal ci D. sciska ze fanka nie wygrales?? No ba gold fenek daje +200% do ataku i + 500% do expa ^^ A może cię boli ze ktoś wylicytuje wingi fo i to nie bedziesz Ty. Nie masz czasu na low exp serwer? Jest wiele 9999x serwerów które z chęcia cie zaproszą.

Nob jestes! tyle ci powiem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ale mnie zgasiłeś normalnie nie wiem co ci odpowiedzieć^^ chociaz wiem bede mądrzejszy i wgl nie odpowiem

Keep up the spirit, mate;]!

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...