Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palisz Czy Nie Palisz?

WaseR

Papierosy  

226 użytkowników zagłosowało

1. 1. Palisz?

• Tak
      51
    • Nie
      175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja tam pale ale zadko poprostu kupie se paczke na tydzien :P pije okazyjnie a nawed bez okazji bronka :D nie cpam tylko pale dobra marichuane ;) ewentualnie shishe :P

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ja nie pałę i nie ćpam bo to szczęścia nie daje jednakże okazyjnie wypije ;] A jak chce się rozładować to wole pójść na trening lub zrobić sobie rozgrzewkę porządną niż wypić czy zapalić ;]

SPORT TO ZDROWIE ,LECZ NIE KAŻDY CI TO POWIE ;P

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Nie używam ŻADNYCH środków odurzających ;)

Jedyny wyjątek to alkohol ^^

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

ja tam pale ale zadko poprostu kupie se paczke na tydzien :P pije okazyjnie a nawed bez okazji bronka :D nie cpam tylko pale dobra marichuane ;) ewentualnie shishe :P

i prawidlowo tak jak ja tylko ze ziolko bardzo zadko

Opublikowano

Ogólnie to nie palę, nie piję, nie ćpam itp... Ale gdy zdarzy się jakaś okazja, będzie miało miejsce jakieś wydarzenie albo po prostu będę zestresowany to sięgnę po papierosa bądź alkohol...

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

nie pale bo to gówno

czasem wypije i zafuram sobie tabaki :D

to widze ze przykrotki z ciebie koleszka :lol:

tabaka to jest brazowy (czasem bialy) proszek wciagany do nosa, nie oduza i raczej nie ma nalogu po tym, na przeczysczenie nosa ;)

Opublikowano

Nie pale

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Hm... Nie wiem dlaczego, ale jakos od '09 palenie stalo sie "modne", mozliwe ze tylko ja tak uwazam, ale jednak z tego co zauwarzylem to wszyscy zaczynaja teraz palic w 6klasie podstawowki albo 1 gimnazjum ;x

Ja nigdy nie nawidzilem palenia i nie mam zamiaru tego robic ; )

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Weteran
Opublikowano

Jak widze to co sie stalo mojemu dziedkowi przez palenie i picie wole sie za to nie brac :-)

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Palę marihuanę i piję czasami browary :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Piję, nie palę, nie walę :D

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...