Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palisz Czy Nie Palisz?

WaseR

Papierosy  

226 użytkowników zagłosowało

1. 1. Palisz?

• Tak
      51
    • Nie
      175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pije pale konia wale... A z ćpaniem to troche ziola ale to musi byc okazja... A pic to tez juz tylko dla okazji, kiedys pilem jak szalony przez co mam klopoty :/

narutogangsearchui4.jpg

Opublikowano

nie pale xD a wypić się zdarza

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Opublikowano

U mnie w domu mama pali; to jest coś okropnego! Wali ci z gara jak cholera, ciuchy ci tym śmierdzą. Palę w piecu, palę głupa ale za fajki nigdy się nie wezmęlaugh.gif

xxxcc

Opublikowano

Zobaczymy jak niektórzy z was będą nawijali za pare lat. Zmieni się wasze podejście do szlugów i do alko. Poznacie innych ludzi, inny system wartości a potem to już z górki. Co do narkotyków pomimo wieku podejścia nie zmieniłem i nadal jestem na nie (zielone paliłem tylko 3 razy w swoim krótkim życiu + jakistam dopalacz raz) . Wiem wiem że niby mniej szkodliwe że nie truje płuca ale jakoś tak rodzice mi to wpajali od małego i mi to zostało. Ok do tematu. Zaczniecie chodzić na jakieś imprezy, do barów czy klubów to zobaczymy czy będziecie sączyli cole. Też nie polecam zaczynać palenia. Po kilku miesiącach będzie ciężko, nawet jak będziecie wdychać co 2 dzień po jednym papierosie. To wchodzi w psychike i odruch - jak jestem zestresowany albo pije piwo to poprostu mam ochote na papierosa. Chciałbym się też pochwalić że od miesiąca nie pije :) Pozdrawiam abstynecje i palaczy :)

f.png

Opublikowano

Kiedys palilem :P pamietam jak to bylo ze ciezko bylo u mnie z fajkami bo rodzice nie palili a ja musialem wyciagac fajki od kolegow :) nie wiem dlaczego ale od 2 wypowiedzianych slow przestalem palic a te slowa to "Nie pale"

Opublikowano

Ja również nie palę i nie mam zamiaru ;]

Lepiej strzelić sobie browarki z kumplami niż ten śmierdzący shit :D

Opublikowano

Zobaczymy jak niektórzy z was będą nawijali za pare lat. Zmieni się wasze podejście do szlugów i do alko. Poznacie innych ludzi, inny system wartości a potem to już z górki. Co do narkotyków pomimo wieku podejścia nie zmieniłem i nadal jestem na nie (zielone paliłem tylko 3 razy w swoim krótkim życiu + jakistam dopalacz raz) . Wiem wiem że niby mniej szkodliwe że nie truje płuca ale jakoś tak rodzice mi to wpajali od małego i mi to zostało. Ok do tematu. Zaczniecie chodzić na jakieś imprezy, do barów czy klubów to zobaczymy czy będziecie sączyli cole. Też nie polecam zaczynać palenia. Po kilku miesiącach będzie ciężko, nawet jak będziecie wdychać co 2 dzień po jednym papierosie. To wchodzi w psychike i odruch - jak jestem zestresowany albo pije piwo to poprostu mam ochote na papierosa. Chciałbym się też pochwalić że od miesiąca nie pije :) Pozdrawiam abstynecje i palaczy :)

Nie ma piwa bez fajka...jak mam cos do picia z % ( no moze nie liczac wina ) to zawsze fajki ida w ruch... najgorsze jest to, ze jak sie spali jednego, to zaraz drugi idzie ^^

btw, powodzenia dla tych co mowia, ze nigdy nie zapala.

Opublikowano

Nie pale i nie będę palił !! :P

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

Nie pale, nie pije.

Po co zatruwać organizm tymi syfami?

Racja, dołączam się do tej wypowiedzi :D

X

by Me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...