Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palisz Czy Nie Palisz?

WaseR

Papierosy  

226 użytkowników zagłosowało

1. 1. Palisz?

• Tak
      51
    • Nie
      175

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie palę, piję dopiero wtedy gdy matka się spyta czy chcę piwo a wtedy to ok 5 piw idzie :D (matka woli abym się najebał w domu niż gdzieś na mieście xD) nie ćpam...

nie mogę być z dziewczyną która pali, szkoda mi jej kasy, zdrowia i nie fajnie się liże z popielniczką :D

dlaczego nie palę i nie ćpam ? bo nie chce skończyć jak mój ojciec w wieku 35 lat załapał że ma raka płuc ....

miłego życia palaczom życzę

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie palę i nie rozumiem tych co palą ;D tzn. uzależnionych to ok ale tacy 13-latkowie jak się widzi pod blokiem i już z fajką w mordzie ...

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

arabb zioło nie uzależnia pale od 14roku życia czyli prawie 4 lata i nie jestem uzależniony wiec nie piedol głupot to nie feta czy hel ...

Opublikowano

Nie palę, wolę się napić.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Pale... Lucky Strike, Marlboro Goldy, Black Devile Czekoladowe, West Ice... Jak jestem przy kasie i mam ochote na coś oryginalnego to Diarum Cherry

Napić też się lubie. Właściwie wszystko... wstręt czuje tylko do ruskiego szampana.

2-4xna tydzien ziolo/haszysz Kiedys nawet uchodowalem Low Ridera... 32g Topów. Na wszelkie sposoby... Bongo, Tuba, żarówka ale najczęściej tradycyjnie zmęczę sobie lolka :)

2x miesiac Ecstasy/LSD 2 pixy na imprezę/koncert.

Czasem Acodin 10-20 pixów, więcej się nie odważe.

Może Was to zdziwi ale nie jestem uzależniony od niczego z powyżej wymienionych.

Pewnie i tak nie dozyje 35 roku zycia.

Opublikowano

a ja nie palę tylko browarki walę :lol:

no i czasami uskuteczniam ziołolecznictwo - ale to okazyjnie :rolleyes:

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

LSD na impreze/koncert? jaj sobie nie rób, nigdy tego nie próbowałeś, bo jakbyś naprawde to spróbował byś nie napisał "na impreze/koncert". Po LSD jak wyjdziesz ze swojego pokoju to jesteś kozak ;) (po babie na rowerze byś nie wiedział nawet gdzie się znajdujesz). a Ecstasy w polsce nie istnieje praktycznie, mają dostęp do niego tylko ludzie z szerokimi wtykami, prawdziwe MDMA można było dostać jeszcze w 2001-2003. To 'ecstasy' które może i próbowałeś to są pochodnie metaamfetaminy i efedryny. A co do apteki, acodin niszczy pamięć krótkotrwałą, jedź tak dalej a nie zapamiętasz jednego zdania z książki, ponieważ Dekstrometorfan upośledza tzw. pamięć krótkotrwałą oraz poważnie zaburza układ nerwowy, także byle tak dalej a będziesz musiał sobie palce związać żeby nie drgały, choć nie wiem co zrobisz z tikającymi oczami ;). Dodam jeszcze ze dekstrometorfan niszczy neurony w mózgu nie odwracalnie, one są wręcz spalane i nie mają możliwości regeneracji.

Ale tak na koniec dodam, gdybyś naprawde to wszystko brał to nie napisałbyś tego posta :). A dopalacze i leki w większych ilościach kupi sobie każdy kinderćpun.

Dokladnie, LSD dziala halucynogennie jak grzybki :)

Na imprezy raczej odpada, jeszcze jak ci sie bad trip wkreci to juz w ogole :lol: (sam nigdy kartonikow nie probowalem bo nie mam do nich dojscia)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

paliłem jak miałem 6 lat z siostrą u babci za stodołą... troche ciągnie ale już nie palę... wolę browara strzelić ;] albo się vodką najebać ale to tylko okazyjnie ;]

Opublikowano

LSD na impreze/koncert? jaj sobie nie rób, nigdy tego nie próbowałeś, bo jakbyś naprawde to spróbował byś nie napisał "na impreze/koncert". Po LSD jak wyjdziesz ze swojego pokoju to jesteś kozak ;) (po babie na rowerze byś nie wiedział nawet gdzie się znajdujesz). a Ecstasy w polsce nie istnieje praktycznie, mają dostęp do niego tylko ludzie z szerokimi wtykami, prawdziwe MDMA można było dostać jeszcze w 2001-2003. To 'ecstasy' które może i próbowałeś to są pochodnie metaamfetaminy i efedryny. A co do apteki, acodin niszczy pamięć krótkotrwałą, jedź tak dalej a nie zapamiętasz jednego zdania z książki, ponieważ Dekstrometorfan upośledza tzw. pamięć krótkotrwałą oraz poważnie zaburza układ nerwowy, także byle tak dalej a będziesz musiał sobie palce związać żeby nie drgały, choć nie wiem co zrobisz z tikającymi oczami ;). Dodam jeszcze ze dekstrometorfan niszczy neurony w mózgu nie odwracalnie, one są wręcz spalane i nie mają możliwości regeneracji.

Ale tak na koniec dodam, gdybyś naprawde to wszystko brał to nie napisałbyś tego posta :). A dopalacze i leki w większych ilościach kupi sobie każdy kinderćpun.

No tak... oczywiscie wszyscy wiedza lepiej. Nie wiem skąd masz takie infromacje ale w dużym stopniu są błędne. Twoje informacje to propaganda, kwas wcale nie jest na tyle niszczący, żeby "nie wyjsc z pokoju"(oczywiscie liczy się ilość) i jest sporo szerzej dostępny, niż się wszystkim wydaje... nawet w polsce.

Opublikowano

Ja palę, paliłem ale już chcę przestać ale z nałogu trudno się wyrwać^.-

88834188.png

Zapraszam Wzory Prezentacji Serwerów, Cheatów

Jeszcze Trochę

Jeszcze Raz!

Kłamałem.. Jeszcze Dwa Razy!

No Ok Jeszcze Raz!

Chciało Ci się klikać? Ok jeszcze kilka razy

Chciało Ci się tyle Klikać? No ok To Już Koniec ;P

Zajrzyj do Profilku

Opublikowano

ja 3 razy sporobowalem: za1 bylo dobrze

za 2 przez 3 dni kichalem pol fajki zjaralem

za 3 nawet sie nie zaciagnalem tak sie balem ze znowu zaczne kichac

4 razu już go nie będzie

Opublikowano

Nie Pije nie cpam nie pale i (nie spamie xD) wole sobie nie psuc zycia od czasu do czasu raz na miesiac raz sie wypije Puszke ale to tylko raz

16489.gifpost103988126773099171.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...