Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Zlewające się kolory dwóch rang

Qurrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, opisując to szybko mam do zaproponowania lekką zmianę koloru jednej rangi, a mianowicie KidModa, lub Postmakera.

Na liście userów nie da się odróżnić kto jest kim (nie znając nicków), więc ta mała zmiana ma to ułatwić.

Proponuje to ponieważ to tylko mała zmiana w ustawieniach rangi :)

Screen:

1389468808-U403957.png

928011413476457403957.png

Opublikowano

Wystarczy najechać na nick i masz jaka to ranga. Niby nie problem ale dla samej estetyki można zmienić. Może kid ciut jaśniejszy?

Opublikowano

Kolorów że tak powiem nam mało, sam mam ten sam kolor rangi, nie boli mnie to że mnie nie rozróżniają.

Jestem na nie.

Opublikowano

Ja jestem na tak, ponieważ nie 2, a 3 rangi się zlewają w ten sposób: Postmaker, Redaktor Minecraft, KidMod. Ale nie duża zmiana, tylko jak już wyżej ktoś napisał, ciut jaśniejszy, a redaktor nieco ciemniejszy od postmakera.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Przesadzacie, od zawsze tak było i nikt nie narzekał.

Nie.

Gdyby wszystko było tak rozpatrywane "od zawsze tak było i nikt nie narzekał" to forum nie rozwijałoby się w takim tempie.

Zawsze to jakiś plus, jeżeli można ujrzeć zmiany.

Opublikowano

Gdyby wszystko było tak rozpatrywane "od zawsze tak było i nikt nie narzekał" to forum nie rozwijałoby się w takim tempie.

Zawsze to jakiś plus, jeżeli można ujrzeć zmiany.

Nie sądzę, aby zmiana koloru rangi wpłynęła na rozwój forum.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Może nie na rozwój forum, ale to by było po prostu bardziej estetyczne. Przykładowo Moderatora nie trzeba odróżniać, bo ma swój 'unikatowy', pomarańczowy kolor. Według mnie można by to wprowadzić, by nadać jakieś 'odróżnienie' do grupy uczącej się moderować forum. TAK

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie sądzę, aby zmiana koloru rangi wpłynęła na rozwój forum.

To nic nie da, nie.

Proszę czytać ze zrozumieniem.

Chodzi o to, że bez zachodzących na forum zmian, nie rozwijałoby się tak prężnie.

Opublikowano

Proszę czytać ze zrozumieniem.

Chodzi o to, że bez zachodzących na forum zmian, nie rozwijałoby się tak prężnie.

Ale ja wiem o co chodzi ;-)

Tylko nie wydaje mi się, że zmiana kolorów jest teraz rzeczą priorytetową.

Jest to niepotrzebne, a na ten moment jest wiele ważniejszych spraw do ogarnięcia - tyle ode mnie ;)

Opublikowano

Ale ja wiem o co chodzi ;-)

Tylko nie wydaje mi się, że zmiana kolorów jest teraz rzeczą priorytetową.

Jest to niepotrzebne, a na ten moment jest wiele ważniejszych spraw do ogarnięcia - tyle ode mnie ;)

Lol? Jakie te sprawy? Miszcza nie ma to mało co się dzieje ;x jedyny plus to to, że jest mniej tych błędów ale pewnie niedługo znów wróca ;x

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

W 2011 widziałem temat że mają to zmienić i jakiś admin pisać że to zmieni... Niestety nie zrobił tego i dlatego wielkie TAK!

Lepiej żeby KidMod miał kolor jak moderator niż zwykła ranga dla użtkowników

Opublikowano

Lol? Jakie te sprawy? Miszcza nie ma to mało co się dzieje ;x jedyny plus to to, że jest mniej tych błędów ale pewnie niedługo znów wróca ;x

A uwierz mi, że jest co naprawiać. Dlatego właśnie sądzę, że te kolorki mogą zaczekać, o ile to przejdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...