Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Zlewające się kolory dwóch rang

Qurrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A uwierz mi, że jest co naprawiać. Dlatego właśnie sądzę, że te kolorki mogą zaczekać, o ile to przejdzie.

Nie jest to tak ważne jak inne sprawy, ale można to zrobić bo przy tym jest mniej roboty niż przy naprawie np. 502.

Opublikowano

A uwierz mi, że jest co naprawiać. Dlatego właśnie sądzę, że te kolorki mogą zaczekać, o ile to przejdzie.

Powiem ci że więcej roboty byłoby przy szukaniu odpowiedniego koloru niż zmienianiu tego...

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie jest to tak ważne jak inne sprawy, ale można to zrobić bo przy tym jest mniej roboty niż przy naprawie np. 502.

Powiem ci że więcej roboty byłoby przy szukaniu odpowiedniego koloru niż zmienianiu tego...

No przecież tłumaczę, że lepiej zająć się czymś ważniejszym na ten moment, a nie kolorem "bo szybciej i łatwiej" :D

Ale to tylko moje zdanie, decydujący głos odda administracja ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dostaje się, albo i nie ;)

Skoro MMT już nie ma to może właśnie na ten kolor zmienić?

To wtedy trzeba by usunąć grupę MMT, która jak wiadomo nadal jest.

(plakietka mogła by zostać żeby odznaczać ludzi którzy wspierali projekt)

Opublikowano

Jak wam to tak przeszkadza to sobie napiście skrypt do przeglądarki a nie zawracajcie dupę takimi błachostkami. Tyle czasu exmod i mod miał ten sam kolor i nikt nie narzekał bo sobie myli. Zadziwiające jest to że tylko kidmodom to przeszkadza.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak wam to tak przeszkadza to sobie napiście skrypt do przeglądarki a nie zawracajcie dupę takimi błachostkami. Tyle czasu exmod i mod miał ten sam kolor i nikt nie narzekał bo sobie myli. Zadziwiające jest to że tylko kidmodom to przeszkadza.

Tylko ? Ja nie jestem kidem, a jakoś napisałem ten temat 0_o

Po prostu przy przeglądaniu kto jest w temacie/ na forum jest to wkurzające że taki Kleas myli ci się kolorem z randomem xyz

Opublikowano

Kolory zostały dobrane w ten sposób celowo, bowiem kidmod jest jedynie rangą testową, która niewiele różni się od zwykłego użytkownika. Toteż jestem na nie, bo nie po to zostaje się osobą odpowiedzialną za dział, żeby świecić kolorem nicku.

Opublikowano

Kolory zostały dobrane w ten sposób celowo, bowiem kidmod jest jedynie rangą testową, która niewiele różni się od zwykłego użytkownika. Toteż jestem na nie, bo nie po to zostaje się osobą odpowiedzialną za dział, żeby świecić kolorem nicku.

Dokładnie, po za tym

Wystarczy najechać na nick i masz jaka to ranga.

To samo z MPC Coders Team i Blue Member.

Tak.

Akurat to przydałoby sie zmienic, pomęczę jakiegoś admina.
Podsumowując sugestia odrzucona.
1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...