Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ci serwera nie ddosuje, nawet nie wiem jak to sie robi ale z tego co wiem to na innych serwarach za reklame tak robia

Oj wiesz...
  • Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer godny polecenia , administracja się stara jak może.Sam grałem sporo czasu ,naprawdę podobała mi się gra na tym serwerze ,ale nie gram już od dłuższego czasu w mc ,chociaż myślę że nadal warto zagrać.

Opublikowano

Fajnie umiecie niszczyć innym serwery, oskarżacie o rzeczy, których nie robimy my... myślicie, że możecie je niszczyć, "bo tak"? Zobaczymy ile jeszcze u was postoi...

Dziękujemy za zniszczenie serwera i wysyłanie swoich graczy na przeszpiegi, w tym administrację... mamy backup'y więc na nic to wam.

W żadnym wypadku nie polecam serwera!

sygnatura.png

Opublikowano

Fajnie umiecie niszczyć innym serwery, oskarżacie o rzeczy, których nie robimy my... myślicie, że możecie je niszczyć, "bo tak"? Zobaczymy ile jeszcze u was postoi...

Dziękujemy za zniszczenie serwera i wysyłanie swoich graczy na przeszpiegi, w tym administrację... mamy backup'y więc na nic to wam.

W żadnym wypadku nie polecam serwera!

Dziękujemy za pozytywne opinie, 12 latek nie będzie mi mówił co mam robić.

ref

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...