Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer totalnie debilny, adminstracja nieogarnięta. ;-;

Zacznijmy od tego. Ktoś laguje serwer (prawdopodobnie ktoś) i ja piszę "Ale lagi. ;_;" A Ci do mnie "Kup lepszy komputer". Fajny serwer, no nie?

2/10

Wszystkie screeny robi wam Makhart?! XDD

sygnatura.png

Opublikowano

Serwer totalnie debilny, adminstracja nieogarnięta. ;-;

Zacznijmy od tego. Ktoś laguje serwer (prawdopodobnie ktoś) i ja piszę "Ale lagi. ;_;" A Ci do mnie "Kup lepszy komputer". Fajny serwer, no nie?

2/10

Wszystkie screeny robi wam Makhart?! XDD

Wypowiedź byłego "moderatora" serwera... Tak to jest jak się degrada dostaje.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

GMugenGM nie ma juz tego buga, tak to jest jak chce się wyłudzić kase za buga... Zostaw swoje bugi na inne servery moze tam ci zapłacą ale nie sądzę. Probe wyłudzenia pieniędzy zgłosiłem na policje :) wraz z twoim IP oraz innymi danymi. 

Suchaj to ja nwm czy wiesz ale nie klam masz gora 15lat i nie poszles na policje wiec sie nie zgrywaj gdybys troche lepiej znal prawo to bys widzeal ze za grozby policja jest grzywna :>

MQaM4O1.png

Opublikowano

Suchaj to ja nwm czy wiesz ale nie klam masz gora 15lat i nie poszles na policje wiec sie nie zgrywaj gdybys troche lepiej znal prawo to bys widzeal ze za grozby policja jest grzywna :>

Nie zamieżam się z tobą kłucić ale nie na jakiej podstawie stwierdziłeś iż mam góra 15 lat. Ale dla twojej wiadomości jestem na 3 roku informatyki śledczej, więc raczej wiem co moge zgłosić a co nie... Na codzineń zajmuje się dostarczaniem dowodów popełnionego przestępstwa na podstawie danych znajdujących się na komputerze potencjalnego sprawcy... Tak więc mi nie mów co moge a czego nie, znam prawo dobrze i wiem co mi wolno.

Opublikowano

Server polecam, przyjemnie sie gra.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ponownie wszedłem na serwer... Jakaś nowa wersja, więc jestem. (Pod innym nickiem możesz powiedzieć łukaszowi. ^^) MASAKRA! Gorzej jest niż wcześniej... ;-;

PS: Powiedział to moderator. ;-;

sygnatura.png

Opublikowano

Ponownie wszedłem na serwer... Jakaś nowa wersja, więc jestem. (Pod innym nickiem możesz powiedzieć łukaszowi. ^^) MASAKRA! Gorzej jest niż wcześniej... ;-;

PS: Powiedział to moderator. ;-;

Widze ze nie próżnujesz i dalej hejtujesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...