Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękujemy za pozytywne opinie, 12 latek nie będzie mi mówił co mam robić.

ref

No sorry ale to ty swoim poziomem polskiej zawiści pokazujesz poziom 12 latka...

//edit

@HardStyl3r_PL

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@maniak1066 to nie tutaj tkwi caly problem zwiazany z hardstylerem. Kiedyś był u nas w administracji po czym postanowił odejść bez słowa kopiując prawie wszystko co się dało, włączenie z ts3. Z tego powodu mam do niego takie a nie inne nastawienie 

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer fajnie zbudowany. Prezentacja jest ładna :)

Zapraszam na niego :)

Ocena 8/10

Dzieki za opinie, udanej gry

Opublikowano

@maniak1066 to nie tutaj tkwi caly problem zwiazany z hardstylerem. Kiedyś był u nas w administracji po czym postanowił odejść bez słowa kopiując prawie wszystko co się dało, włączenie z ts3. Z tego powodu mam do niego takie a nie inne nastawienie 

Przepraszam bardzo, ale ts3 wam nie zabrałem... został on wtedy stworzony przeze mnie, dodałem swoje prawa na dole ts3, ale po chwili zostały usunięte...

Kopiując wszystko, tak? Szkoda, że wasz regulamin jest tak (tak, bardzo) podobny do Hy**rCrafta... komendy również... i to ja kopiuję tak?

sygnatura.png

Opublikowano

Serwer można polecić, ale jest kilka niedoróbek.

- Moderatorzy nie odpowiadają na pytania (MrCiski)

- wczoraj kickowało mnie z serwera /sv z powodem: [Proxy] Lost connection of the server.

Ocena: 9/10 ;)

Z jakiej wersji wchodzisz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...