Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić by zwolnili nauczycielkę

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

metoda jest prosta, zacznij się tej jebanej chemii uczyć -.-

W 1 liceum miałem podobny problem z nauczycielem chemii a jestem na bio chemie więc chemii było dużo, miałem zagrożenie i 2 na koniec w 1 klasie lo.

Teraz jestem w 3 klasie lo i na półrocze mam 4+, i nauczyciel od chemii to spoko ziomek stwierdzam.

Więc nie płacz i do roboty.

A jak się nie podoba to zmień szkołę, ewentualnie nie musisz w ogóle do niej chodzić

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Patrząc, na niektórych wypowiedzi, zastanawiam się czy ktoś naprawdę nie ma co o tej godzinie robić jeżeli pisze posty typu:

"wyruchaj ją w dupe aż zrobi kupe "

Moim zdaniem w dzisiejszych czasach świat jest tak oparty na kłamstwach, znajomościach i własnych dobrach tak mocno,

że aż ciężko z tym walczyć... Gdy chodziłem jeszcze do gimnazjum miałem takie myślenie, że osiągnę coś więcej

niż inni, pomogę kolegom z klasy bo zrobię tak, że ją zwolnią. Zaprowadzę pokój na świecie itd.

Z czasem człowiek dowiaduje się jaki świat jest pojebany i że teraz liczy się tylko szczęście, dlatego walczyć

o zwolnienie jej raczej bym nie próbował, dlaczego? Ponieważ to się nie uda. Jeżeli naprawdę ta nauczycielka taka jest,

a nie są to jakieś wasze gimbusiarskie fantazje to proponuję podejść do tego psychologicznie. Zagiąć ją, sam lub grupą,

ludzie bezradni szaleją, tak możesz jej dać sygnał, że robi coś źle, bo starszemu pokoleniu powiedzmy sobie szczerze

trudno jest coś wytłumaczyć. Tym starszy tym mądrzejszy, ale też głupszy na nowe poglądy.

Jeżeli to nie pomoże nie można z nią wytrzymać polecam się przepisać do innej szkoły, miałeś pecha i trzeba z nim walczyć,

a nie pytać się ludzi o takie rzeczy na takich forach, są lepsze osoby od tego, które na pewno znajdą lepsze sposoby.

Do psychologa raczej nie polecam ci iść, każdemu zadają takie same pytania, z każdym rozmawiają tak samo,

prędzej się załamiesz niż coś z tego osiągniesz. Kiedy logicznie myślenie logiczne nie działa, trzeba zacząć myśleć

instynktownie. Przepraszam za mój ogromny wywód, trochę się pożaliłem, ale mam nadzieję, że pomogłem ;)

Opublikowano

Możesz udławić się czymś na lekcji z tą nauczycielką(przykładowo gumą) lub bujając się na krześlę celowo przewrócić się i rozbić sobie głowę (pamiętaj żeby nie zdąrzyła zwrócić Ci uwagi (np."Nie bujaj się na krześle"). Najlepszym wyborem będzie rozbicie sobie głowy, spróbuj ze skutkiem śmiertelnym, wtedy nauczycielka zostanie surowiej ukarna. Za niedopilnowanie ucznia na lekcji zostanie wyrzucona ze szkoły i może trafi do więzienia. Jestem pewny, że cała klasa będzie Ci wdzięczna, a co z tym się wiąże - będą odwiedzać Twój grób i kto wie, może nawet złożą się na jakiś ładny nagrobek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...