Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić by zwolnili nauczycielkę

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry panowie otóż mamy taki problem w szkole: Nasza nauczycielka od Chemii jest tak chamską babą tak przyj**** ma swoje prawa z komuny i tak nas uczy, wjeżdża uczniom na psychikę, dosłownie, ja co nikt mnie nie mógł złamać zacząłem się bać chemii a raz na tydzień jest ;x mimo to ona tak ryje psychikę że ciul :( czy jest taka możliwość by 500 uczniów podpisało petycje o zwolnienie nauczyciela? albo jakiś inny sposób jak ktoś zna :/

za wysoka sygnatura

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zabij się na jej lekcji.
na 100% ją zwolnią.

jak uczniowie gnoją nauczycieli to jest spoko nie?
a na odwrót to już chcesz żeby ją zwolnili?
gz.

20 lat nauczycielka. najs.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Człowieku u żołnierza podstawa to kultura to jak mamy gnoić nauczycieli ? ;)

człowieku a wiesz jakie ładne :D może przesadzam ale tak od 23-30 max

za wysoka sygnatura

Opublikowano

pierw tak "Ta nauczycielka pracuje dłużej niż wszyscy w tej szkole" Później "Nie mamy innego nauczyciela"

a ta baba ma 100% frekwencje na lekcjach ;x zawsze jest ! :(

za wysoka sygnatura

Opublikowano

próbowaliśmy nic to nie daje ;) podstawowa wymówka "Ta nauczycielka pracuje ponad 35 lat"

Typowy argument dyrekcji szkoły.

Jedyną opcją dla was jaką widzę, to nie chodzić na lekcje chemii w ramach protestu. Zebrać rodziców i zrobić nagonkę na szkołę.

Opublikowano

No tak 1 raz mnie uczyła wszyscy ładnie 4/5 na koniec roku a uczy nasz 3 rok i mi jedynka wychodzi jak połowie klasy -_- dosłownie nawet mojego tate uczyła i mówił że taka klępa z niej też wtedy była ;x a pomyśl że przez te 3 lat zawsze była na lekcjach ;x

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Probowaliście zebrać głosy wszystkich uczniów szkoły? 90% powinno im dać do myślenia, a sama kobieta już jest w wieku poprodukcyjnym.

Opublikowano

Probowaliście zebrać głosy wszystkich uczniów szkoły? 90% powinno im dać do myślenia, a sama kobieta już jest w wieku poprodukcyjnym.

Jak ja chodziłem do szkoły, to dyrekcja szkoły właśnie nauczycielce w takim wieku podziękowała za współpracę i wysłała na emeryturę. A nauczycielka była dobra akurat.

Jak dla mnie, dobry pomysł z zebraniem głosów a jak nie da rady. To zawsze sprawa do kuratorium może iść.

Opublikowano

@Kinro dużo osób było nawet u psychologa i nadal nic z tym nie robili :/ Tylko cały czas ten tekst "Pracuje dłużej niż my wszyscy" itd ;x raczej z 85% by było bo reszta to takie lizuski na pewno wiecie jakie ;D

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Postaraj dowiedzieć się czy może inny nauczyciel posiada możliwości uczenia chemii.

Jest wiele rozwiązań tego problemu. Wystarczy grupa rodziców, wychowawca, dobre argumenty i udanie się z tym wszystkim do dyrektora. Jeśli naprawdę nęka was psychiczne to możecie zgłosić to na policję.

Jak to nie pomoże to zawsze pozostaje możliwość ,,tajemniczego zniknięcia" tej baby.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

No tak naucz się 3 stron = 1 błąd masz 1 i tak do skutku, y albo siedzisz cicho ona podchodzi patrzy do ćwiczeń i jeb na środek klasy i o hugo chodzi ;x albo spóźnisz się 1 minute i musisz stać pod drzwiami do końca lekcji -_- i za brak identyfikatora nie możesz wejść na lekcje a nikt inny tak nie robi ;x a o darciu mordy to nic nie wspomnę :D kiedyś cofała się i wywróciła się o schodek to wiadomo jak ludzie w beke a ta nas do dyrektora -_-

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Mmm.. sytuacja jak z Harrego Botera. Szkoła nie zwolni, bo ma wymówkę. Pozostaje tylko zgłoszenie sprawy do urzędu miasta lub menu

Opublikowano

No tak naucz się 3 stron = 1 błąd masz 1 i tak do skutku, y albo siedzisz cicho ona podchodzi patrzy do ćwiczeń i jeb na środek klasy i o hugo chodzi ;x albo spóźnisz się 1 minute i musisz stać pod drzwiami do końca lekcji -_- i za brak identyfikatora nie możesz wejść na lekcje a nikt inny tak nie robi ;x a o darciu mordy to nic nie wspomnę :D kiedyś cofała się i wywróciła się o schodek to wiadomo jak ludzie w beke a ta nas do dyrektora -_-

Nauczyciel nie ma prawa krzyczeć na uczniów, nie wspominając o tym, że zakazuje im się uczyć na lekcji. Idź z rodzicami na skargę do dyrektora, jak to nie pomoże to do tych co nadzorują szkołę. To na 100% pomoże.

Opublikowano

Ziomuś pomyśl że ona podeszła do mojej koleżanki i zaczęła ją szarpać bo czuła papierosy o.O gdyby mnie nauczyciel zaczął szarpać to nie wiem czy bym nie oddał w samo obronie ;)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Mmm.. sytuacja jak z Harrego Botera. Szkoła nie zwolni, bo ma wymówkę. Pozostaje tylko zgłoszenie sprawy do urzędu miasta lub menu

Od tego jest kuratorium, by takie sprawy rozstrzygać. Nie urząd miasta.

Opublikowano

"Niewłaściwe zachowanie ma zróżnicowane stopnie i może dotyczyć różnych sfer życia ucznia. Najczęściej naruszana jest zasada poszanowania godności, czyli np. używanie obraźliwych epitetów, ironia, złośliwość, niecierpliwość i dyktatorstwo. Ośmieszanie ucznia jak i krzyczenie jest także zachowaniem niewłaściwym, chociaż niestety dosyć powszechnym.

Poza tym nauczycielowi nie wolno namawiać ucznia do określonych wyborów w kwestiach osobistych (wiara, przekonania politycznie), nie wolno mu zdradzać ani komentować problemów z jakich uczeń mu się zwierzył lub problemów, które nauczyciel poznał z innych źródeł, a które są prywatną kwestią w życiu ucznia (problemy w domu, wybór partnera, kompleksy, choroby itp.). "
zgadzacie się z tym? o.O

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...