Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/user/383457-9jarek9/

http://www.mpcforum.pl/topic/1031009-telewizor/#entry8626250

Telewizor za 10k xD

@UP

Wiem że śmieszne, bo to troll, ludzie ci podali dużo przykładów telewizorów za twoje "10k" a ty chcesz więcej, przecież widać że coś nie tak, tak jak pewien członek tego forum[ nie będę wymieniał nicków]) chciał komputer do 30 tysięcy

@RobeM

Sorry, ale twoje posty, twoje wszystkie wypowiedzi mam ewidentnie W DUPIE. Dlaczego? Dlatego że mnie( i pewnie innych) strasznie wkurwiasz. Taka z ciebie cipa na forum, że niby "o to to, o źle, o ośmieszyłeś się, o nie rób tego o włóż głowę w moją dupę". Jesteś strasznie przemądrzały, widać że mpc to twoje życie 24/7 365 dni. Nie wiem, idź se konia zwal czy coś, żebyś sie uspokoił, nigdy do Ciebie nie będę miał szacunku,bo Cię po prostu nie toleruje, dlaczego to już wymieniłem wyżej. Ty powinieneś wylądować tutaj na tronie idiotyzmu. Weź się koleś ogarnij, weź się za siebie chłopie, bo wkurwiasz mnie już coraz bardziej. Pewnie zaraz od ciebie usłyszę "to wypad z tego forum" czy coś, ale mam twoje zdanie w dupie, nie interesuje mnie, i sam ty mnie nie interesujesz, dla mnie jesteś zwykłym odłamkiem społeczeństwa który przez forum jak TO próbuje się dowartościować swoimi suchymi tekstami i tym że jest "taki dorosły" itp. jak masz coś to wal na PW a nie spinasz swoją opryszczałą dupę i udajesz takiego "kozaka". Jesteś zwykłym śmieciem, niczym więcej, jesteś odłamkiem który oderwał się od społeczeństwa i wylądował na tym forum w celu dowartościowania się, ale to i tak ci nie wychodzi, bo dziennie wkurwiasz nowych userów.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeżeli cena jest dla ciebie śmiesznie niska to sam powinieneś pretendować do wylądowania tu , idealnie pasujesz w poście z idiotyzmami

@UP nie traktuje tego nawet jako trolowanie, skąd wiesz że go nie stać i jest zainteresowany kupnem ? jeżeli ciebie śmieszy i nic normalnego poza obrażaniem kogoś nie potrafisz wymielecie w swojej wypowiedzi to lepiej się wcale nie wypowiadaj

wyjątkowo mogę powiedzieć że za cipę to sam możesz uchodzić i idealnie opisałeś siebie w tej właśnie wypowiedzi .

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

największy idiotyzm tego forum

dostać ostrzeżenie za powiedzenie tego co sie myśli ( dwa posty wyżej ) , a moderator nawet nie potrafi uzasadnić decyzji nadania ostrzeżenia poza napisaniem SPAM :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

I to mnie martwi , dzieciaki w Afryce dałyby wszystko żeby pójść do szkoły...

co za płytkie myślenie.

Opublikowano

ja wiedziałem od dawna, że wchodząc na MPCForum ryzykuję utratę kont w grach, a to tylko mnie poparło w moich przekonaniach

q64vbc.jpg

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...