Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygrana

xXSuperClownXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! :D. Wygrałem wczoraj milion złoty w totolotku [kto oglądał ostatnią kumulacje to wie xD (dostałem czek)]. Wpłaciłem od razu do swojego banku te milion złoty. I teraz pytanie, co mam zrobić z tą kasą> Nie mówcie "zbieraj na przyszłość" bo to bez sensu :D. Chce ją na coś wydać, doradzcie na co :D. Przepraszam ze chaotycznie napisane ale sie ciesze jak chuj.

Dlaczego poprzedni temat został zamknięty? Jakiś GM (pewnie dektored - nasz policjant z MPC) ma chyba dupościsk... Temat jak każdy inny, czegoś tu chyba nie rozumiem?. Jakby się dało to wpłaciłbym nawet 10% na przeszczep mózgu dla niektórych na tym forum..

Opublikowano

Ja bym proponował wydać sporą część na jakieś kursy języka polskiego.

A tak swoją drogą, mając 14 lat nie mogłeś nic wygrać, ponieważ od niedawna wymagane jest 18 lat, aby wysłać totka. W profilu data urodzenia Luty, 20 1999. Czyli ten temat to trolling.

Opublikowano

Solymr powiem Ci tak. Zanim coś napiszesz, pomyśl. Pomyślałeś o tym, że wszystkie dane mogły być zapisane na rodzica?, gdy wygrałem rodzic odebrał nagrodę i wpłacił mi na konto... Poza tym tak jak pisałem, nie mieszkam na wsi tak jak Ty, i u mnie się tak da :), kolejny na liście zablokowanych.

A co myślicie o kupnie kompa, część pieniedzy na remont mojego domu, a reszta np na auto w przyszlosci?, i 5% dla ludzi umysłowo chorych na tym forum?.

Opublikowano

Wyślesz mi na konto i sprawdzimy czy to nie troll co ? ... Weź się zacznij uczyć i idź na dobre studia tam szybko taka kasa znika :D

Opublikowano

haha niezly trolling, uwazaj zeby cie nie zajebali jak sie bedziesz tak chwalic ze masz tyle hajsu ;D

Kolejny z bólem dupy, że to nie on wygrał :[

Po co mi studia, wole isc do pracy od razu po technikum :P.

Opublikowano

nie mam bólu dupy, ale jak byś wygrał to byś tak się nie zachowywał haha nie musze wygrywać milinów i kłamać ludzi moge sam iśc do pracy i zarobić :)

edit; daj dowód wtedy Ci uwierze

edit2; loguj sie na konto w banku i pokaż saldo zrób ss, a w drugiej karcie mpc ma byc i Twoj temat, dajesz

Opublikowano

Po 1 - Uważam,że to trolling.
Po 2 - Gdyby to nie był trolling, to jesteś bardzo zapatrzoną w siebie osobą z potrzebą przechwalania się przed obcymi w necie.

Po 3. Jeśli jednak to trolling, a najpewniej tak jest, może znajdź inny sposób, jakiś bardziej ambitny, żeby zwrócić na siebie uwagę. ;)

@topic - Schroniska dla zwierząt potrzebują kasy. Gdybym ja wygrała to bym wsparła.

Opublikowano

Uważaj bo ciebie od tej kasy bedzie coś bolało :D . Dobry Troll nie jest zły , ale to nie jest dobry troll . Dołóż nie rodzicom do rachunków ...

Opublikowano

Milion złotych mówisz?

Jako że jestem gimbusem, nie znam się więc się wypowiem.

Przydało by się, żeby kasa procentowała na lokacie czy na czym tam.

W miarę możliwości połowę+ wpłacić na lokatę, reszta na kompa jakiegoś napraawdę porządnego.

Jako że niedługo będziesz mógł motorowerową, to może crossa z silnikiem takim byś jezdzic mógł.

shoob.png

Opublikowano

Złe jest to że mówisz do ludzi " a wam żal dupe ściska " . To jest po prostu wywyższanie się i nic więcej , masz kase to miej ale ciężko uwierzyć że 14 latek wygrał milon w totka ... Daj jakiś dowód no nie wiem zdjęcie wyciągu z kąta ?

Opublikowano

boże, hahhahahahaa. śmiechłem sobie.

"wygrałem milion złoty co mam z nimi robić+ rodzice mi wpłacili na konto i mam robić co chcę z nimi" hahahhahaha, dla takich to bana od razu i tyle :D

nawet jeśli byś wygrał to byś nie pisał o tym na forum, co mas z kasą zrobić (chyba, że jesteś totalnym bezmózgiem) + nie masz 18 lat i rodzice Ci wpłacili milion złoty i masz robić co chcesz, okeeej. xD

ps. nie mam bólu dupy, bo nie wiem z jakiego powodu miałbym mieć ^-^

nawet jeśli byś wygrał to bym pogratulował i tyle, ale treść tematu jest śmiechu warta ;d

Opublikowano

No te trolle coraz słabsze,kiedyś miały klasę. :/

@topic,Wiem że to nie prawda ale jak masz tego miliona pewnie w simsach to oddaj to biednym,bo i tak do szkoły Ci tyle kasy nie potrzeba,zostaw sobie jakiegoś tysiaka na książki do 2 gimnazjum+plecak i jakieś buty.

post-502142-0-90762400-1379159366.jpg

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

No te trolle coraz słabsze,kiedyś miały klasę. :/

@topic,Wiem że to nie prawda ale jak masz tego miliona pewnie w simsach to oddaj to biednym,bo i tak do szkoły Ci tyle kasy nie potrzeba,zostaw sobie jakiegoś tysiaka na książki do 2 gimnazjum+plecak i jakieś buty.

plecaki noszą ludzie starsi, on nosi tornister na kółkach w jednorożce

Opublikowano

Nie wygrałeś, Akurat rodzice by oddali ci milion złoty (14 lat).

(Uważa ze ludzie nabiorą do niego szacunku.)

@AntiOffTopic

1.Wydaj na szpital

2.Wydaj na szkole

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Ehh.. po prostu nie wiem co zrobić z tą kasą, dlatego się pytam tutaj, czy jest w tym coś złego?/jest to zabronione by się zapytać?

przeszczep mózgu ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Prawdopodobnie rodzice wygrali kilka milionów i 1 dali jemu, o ile to nie troll.

Nom, normalni rodzice dają Ci milion złotych kiedy masz 14 lat...

@Top

Daj połowe dla mpc, żeby kupili lepszą maszyne :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...