Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szlugi jaram i jaram

MezczyznaZBuszu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema kurwa mam problem ponieważ nie moge odstawić papierosuw. zaczeło sie rok temu to popalalem z ziomkami 1 dziennie przed lekcjami ale od jakiegos czasu swoja kase przeznaczam tylko na papierosy bardzo mnie to denerwuje bo jaram paczke dziennie i tu moje pytanie jak rzucic

1377531174-U173186.png

Opublikowano

zapraszam na skype mam mikrofon i kamerke z checiom sie pokaze :) nie wstydze sie samego siebie tak jak ty i wescie mi pomózcie a nie mnei wyzywacie

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Palisz już rok, twoje płuca jeszcze się rozwijają. Niszczysz młode organy dymem. Rzucać możesz poprzez tabletki, ale kto w aptece sprzeda 11-latkowi tabletki na papierosy.

Ps. Palisz rok, a rodzice jeszcze o tym nie wiedzą?

Opublikowano

Powinieneś mieć perma za multiacc ale to szczegół.

przeciesz na tamtym juz dawno dostalem

Palisz już rok, twoje płuca jeszcze się rozwijają. Niszczysz młode organy dymem. Rzucać możesz poprzez tabletki, ale kto w aptece sprzeda 11-latkowi tabletki na papierosy.

Ps. Palisz rok, a rodzice jeszcze o tym nie wiedzą?

nie wiedzom bo im nie muwie:p

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jeśli rodzice palą to będą mieli ciężko wyczuć.

Ale jeśli oni nie palą a ty palisz to od razu czuć, że nie wiem co. Może tabletki albo odstawianie co 2 dni jednego mniej... A potem leć na jakiś gumach nikotynowych albo plastrach.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...