Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

próbowałem aby jakiś mi nagrał prezętace serwa albo hociaż zareklamował ^.- pisałem do :

- skkf

- madzia

- vertez

- buraczek cebulaczek

- keralis

i nic

Chodzi o to czy w Krakowie mieszka jakiś znany youtuber co by mu reklamę serva minecrafta zrobił

ze śmiechu nie mogłem ;)

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/941554-szukam-programu-ktory-wydaje-dzwieki/#entry7344645

http://www12.speedyshare.com/AdTmh/download/baran.png

baran.png

Chodzi o użytkownika andrzej

Skan https://www.virustotal.com/pl/file/8306c73d0eb5e1d824b8d24ff047e830d0fad49644278c0347971000def0324f/analysis/1368294570/

UWAGA VIRUUUS 1/46 ZNISZCZY WASZE KOMPUTERRRYYYYY

Program ma niecałe 300 kb i 7 linijek kodu. I bądź tu dobry dla diotów

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

1.

książkowy przykład idioty który odpisał na troll-posta

marihuana ci tak uszkodziła mózg że nawet nie widzisz że moje zdania nie mają sensu

Ktoś pisał że heroina jest gorsza. No dobra. Mówisz że chemiczne to weźmy za przykład taką morfinę która naturalnie występuje w maku lekarskim. To nic innego jak THC tylko lepsze. THC ci zjebie mózg jeśli nie masz twardej psychiki, a morfina? nie dość że wykorzystują ją w medycynie, bo ma właściwości medyczne (a marihuane nie wykorzystują bo ich nie ma), to jeszcze człowiek się po niej czuje 9000x lepiej w związku z oddziaływaniem na endorfiny (hormony szczęścia). Żadnych efektów ubocznych, zgon tylko po przedawkowaniu. A marihuana? niejeden się po niej przekręcił, ogólnie zaniki pamięci i dysmózgia na całego. Derealizacja i depersonalizacja, dziury w mózgu, halucynacje i silne uzaleznienie - skutki palenia zielonego chujostwa.

Trzeba bardziej karać za to gówno, żeby głupie polskie społeczeństwo oduczyło się ćpania, bo będziemy jeszcze bardziej głupi i zacofani.

Bo to co dostajecie na ulicy to nie amfetamina tylko mąka. Ile w niej jest? 15% czy 20%? Zresztą co ty się możesz znać skoro jesteś tylko gimbusem. Gimbo ćpunem. Zabij się, po co ty żyjesz?

2.

wiem więcej od ciebie

mój znajomy palił to wylądował w szpitalu, najpierw zwykłym potem psychiatrycznym

a ja nie palę bo jestem porządnym obywatelem i przestrzegam prawa, głupie ćpuny, nie potraficie czerpać przyjemności z innych rzeczy. Po co wy żyjecie?

a poza tym wikipedia dużo mi o tej substancji opowiedziała tak jak inne fora, a wy tylko słuchacie dilera

Robiono też testy na małpach. Wszystkie zdechły od THC.

SZKODA MÓWIĆ .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...