Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PERM] ChybaJoke

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powód? Obraziłem gdzieś kogoś? Spamowałem czymś?

W regulaminie nie widzę nic takiego jak "wypad"

5193f04a218dd.png

@Ed

Miyoshi w temacie, Makin w temacie i nikt nie odpisał ;f

Opublikowano

Pewnie podpada to pod uciążliwy trolling, co nie zmienia faktu, że powód bana powinien być jasny i czytelny, a nie "wypad".

Uciążliwy trollig? o.O

Ze mnie spokojny chłopak jest, ja i trollowanie, huh ;-)

Poważnie nic jej/jemu chuj wie kto tego bana dał (Tak wgl czy to nie współdzielenie kont? Czy nie ma degrada/perma?) nie zrobiłem, ban typu "dla przykładu" ;)

Opublikowano
http://screenshooter.net/0362108/qotndtm

Proszę, tutaj masz jeden z przykładów Twojego 'normalnego' i 'grzecznego' zachowania. Twoje wypowiedzi ociekają arogancją i bardzo słabym, dennym żartem, którego jak widać nie chcą oglądać na forum. 

Jeden i jedyny, do którego nie ma co się w sumie przyczepić, bo jak nazwać tamto zachowanie? :)

Nie chcą? Kto nie chce? Decydujesz za wszystkich? Ja Ci się nie spodobałem więc jeb perm "wypad" i po problemie?

Ty nie pozwalasz sobie na zbyt wiele?

Ps. co się Brendowi stało? :(

Opublikowano

Proszę, tutaj masz jeden z przykładów Twojego 'normalnego' i 'grzecznego' zachowania. Twoje wypowiedzi ociekają arogancją i bardzo słabym, dennym żartem, którego jak widać nie chcą oglądać na forum. 

Jeżeli już, to zasługuje to na 14 dni, a nie perma.

Opublikowano

Jeżeli już, to zasługuje to na 14 dni, a nie perma.

Ale w tym nie było nic co by mogło kogokolwiek obrazić

Nikogo nie obraziłem, nie przezwałem.

Jak ja nawet tego perma nie dostałem za obrazę tylko za:

Musiałem wejść i to zrobić, wracam do bana.

/br

wypad

którego jak widać nie chcą oglądać na forum.

O tak w skrócie za to. 3 powodu i żadnego nie widzę w regulaminie, tsa...

Opublikowano

Obraza = 14 dni. A Ty powinnaś dostać perma za współdzielenie acc :]

Jak to było w innych przypadkach kiedyś

Opublikowano

Obraza = 14 dni. A Ty powinnaś dostać perma za współdzielenie acc :]

Jak to było w innych przypadkach kiedyś

Mało wiesz. Ja mu hasła nie dawałam.

Opublikowano

Obraza = 14 dni.

Ale ja jej nie obraziłem :D

Mało wiesz. Ja mu hasła nie dawałam.

Ale był na Twoim koncie, liczy się fakt :)

I za sam powód już powinnaś mieć przynajmniej kartkę ;)

Jak długo będę czekać na rozwiązanie tej idiotycznej sytuacji gdzie ban jest z dupy wzięty?

Opublikowano

Ale ja jej nie obraziłem :D

Ale był na Twoim koncie, liczy się fakt :)

I za sam powód już powinnaś mieć przynajmniej kartkę ;)

Jak długo będę czekać na rozwiązanie tej idiotycznej sytuacji gdzie ban jest z dupy wzięty?

Rozumiem. Jeżeli Tobie GM wszedłby na konto, od razu powinieneś dostać perma mimo, że nie miałeś z tym nic wspólnego. Propsy. :) Obraziłeś. Przekręcanie nicku też jest obrazą.

Opublikowano

Rozumiem. Jeżeli Tobie GM wszedłby na konto, od razu powinieneś dostać perma mimo, że nie miałeś z tym nic wspólnego.

Czyli jesteś przeciwna temu co zrobił?

Więc ban nieważny, jest nadany z Twojego konta lecz nie przez Ciebie, Ty nie masz z tym nic wspólnego.

Opublikowano

Czyli jesteś przeciwna temu co zrobił?

Więc ban nieważny, jest nadany z Twojego konta lecz nie przez Ciebie, Ty nie masz z tym nic wspólnego.

Ja uważam, że ban jest słuszny. A przynajmniej należy Ci się 14 dni. :)

Opublikowano

Ja uważam, że ban jest słuszny. A przynajmniej należy Ci się 14 dni. :)

Ale nie protestowałaś, że wszedł Ci na konto, nikomu o tym nie napisałaś. Przecież on nie ma prawa dokonywać jakichkolwiek czynności na koncie innym niż swoje, więc zalicza się to pod współdzielenie.

Obrazy nigdzie nie było i nawet nie ona jest powodem bana. Próbujesz się jakoś idiotycznie bronić choć dobrze wiesz, że to co tutaj jest odjebane miejsca mieć nie powinno.

Opublikowano

Ale nie protestowałaś, że wszedł Ci na konto, nikomu o tym nie napisałaś. Przecież on nie ma prawa dokonywać jakichkolwiek czynności na koncie innym niż swoje, więc zalicza się to pod współdzielenie.

Obrazy nigdzie nie było i nawet nie ona jest powodem bana. Próbujesz się jakoś idiotycznie bronić choć dobrze wiesz, że to co tutaj jest odjebane miejsca mieć nie powinno.

Wybacz, ale ja konfiturą nie będę. A jeżeli Ty obrazy nie zauważasz to nie mój problem już.

Opublikowano

Wybacz, ale ja konfiturą nie będę.

Więc to było zwykłe dzielenie konta, wiedziałaś, że wszedł Ci na konto i coś na nim robił, kto wie czy tylko ten ban i tego nie zgłosiłaś.

Poniesie ona jakieś konsekwencje?

Opublikowano

Powinien mieć perma. Ma być sprawiedliwość.. ja od Geoninga we wrześniu dostałem perma za przekręcenie jego nicku na "Gejoning" i odwołać się nie mogłem bo temat zamknął.

@Geoning, a żebyś wiedział :D Napisałem przez przypadek akurat te "gejoning" bo każdy tak pisał i się przejęzyczyłem XDD

photo261314.png

Opublikowano

Powinien mieć perma. Ma być sprawiedliwość.. ja od Geoninga we wrześniu dostałem perma za przekręcenie jego nicku na "Gejoning" i odwołać się nie mogłem bo temat zamknął.

Ale ze mnie kawał skurwiela. :D
Opublikowano

Mam prośbę, możecie mi nie spamić? Zaraz temat zamkną, do GM'a nie napisze wiadomo dlaczego, a admin żaden nie odpisze :)

Pisać posty tylko coś wnoszące do tego jakże uzasadnionego bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...