Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panie Piotrze skończysz już ? jak narazie co 3 osoba mi tu udziela dobrej odpowiedzi a ty tylko spinasz się o coś co cie nie dotyczy.

Tak nie mam kolegów moi rodzice to 60 letni milionerzy proszę ich o pieniądze na wakacje i muszę przyznać ci racje że

jestem rozpieszczonym gimbem który chwali się na forum że jedzie na luksusowe wakacje na gorące polskie może pociągiem

i w dodatku napisałem to na złym forum bo przecież w dziale "Pogaduszki" piszę się tylko problemach menstruacyjnych i masturbacji w wieku dojrzewania.

Zyskałeś u mnie +5 pkt do respectu !

PS Twoja dziewczyna musi być naprawdę fajna skoro wybrała sobie nerda czyt. frajera.Zamiast się spotykać to gracie razem w minecrafta ? ahh i pewnie te romantyczne randki na skype ! To musi być miłość <3 !

5 !

poor kid logic :D

Opublikowano

Nie dość że nie pomagamy piratą to roshit mu pomaga a jak już napisałem "pogratulować" on jeszcze się dziwi i nie rozumie xDDD

1366913986-U470972.jpg

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

http://screenshooter.net/3155638/wvpfnyh

Od dzisiaj spam to post pod postem. :D

Lał :O

@Topic - Ale ten moderator spamuje, wyraźnie w regulaminie jest napisane ze jeśli autor tematu poprosi " w temacie,a nie przez raport " o zamknięcie tematu, to moderator nie pisze posta z informacja ze "zamykam na prośbę autora" co jest zwykłym spamem <3

http://www.mpcforum.pl/topic/928286-ja-ju-nie-wytrzymuje/?p=7157567

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...