Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EPack32 - Metin2 Archiver

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jeszcze terenzo :D Dodaj syserr które pliki wypakowano pomyślnie a które nie. Bo np nexus wykrywa gdy są pliki do pakowania lub rozpakowania o wadze 0kb. Wtedy wiadomo że plik jest uszkodzony ;D

Przydatne np gdy jakiś plik się uszkodzi a potem trzeba go szukać w grze...

a do tego opcje włączenia i wyłączenia syserr :p i programik miodzioo :)

Aż tak dla czystej ciekawości założę ankietę dla graczy metina i zrobię zestawienie ile % graczy ma komputer zdany tylko do zapalenia w piecu ;)

np. mój :D niby dobry ale jak odpale Vbox to straszne lagi mam pomimo tego że używam TuneUP utilities ;)

nlcEZxg.png

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiesz ironii..

Ja nie rozumiem ironi?!

Wedlug Ciebie, aby byla ironia potrzeba napisac jakis chujowy blad?

:D

Zaraz mi napiszesz o jakies modzie w internecie, oo "internetach" et ce tera.. Bla bla

Lecz mnie chuj obchodzi dzisiejsza moda, zapoczatkowana przez bande debili i niukow.

Ps. Nie odpisuj. :/ chyba, ze poczujesz sie lepiej to pisz.

Opublikowano

Na pewno każdy kto ceni sobie wygodę, ma tu wszystko w jednym oraz Ci którzy posiadają nowe item/moob_proto bez tego ani rusz.

do item i mob proto tow iem, ale o pakowanie epek mi chodzi głównie, bo watpie zeby ktos z tego korzystał jeszcze

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Ja nie rozumiem ironi?!

Wedlug Ciebie, aby byla ironia potrzeba napisac jakis chujowy blad?

:D

Zaraz mi napiszesz o jakies modzie w internecie, oo "internetach" et ce tera.. Bla bla

Lecz mnie chuj obchodzi dzisiejsza moda, zapoczatkowana przez bande debili i niukow.

Ps. Nie odpisuj. :/ chyba, ze poczujesz sie lepiej to pisz.

Poczułem się lepiej - cieszę się, że troszczysz się o mój stan zdrowia :)

Nie pisze o modach, wyraziłem się raczej w sensie ironicznym o powszechnej nagonce na temat "ymir i sąd", gdzie słowo "sąd" napisałem z błędem, gdyż tylko je mogłem zironizować (trudno żeby napisał jimir czy coś).

Opublikowano

Poczułem się lepiej - cieszę się, że troszczysz się o mój stan zdrowia :)

Nie pisze o modach, wyraziłem się raczej w sensie ironicznym o powszechnej nagonce na temat "ymir i sąd", gdzie słowo "sąd" napisałem z błędem, gdyż tylko je mogłem zironizować (trudno żeby napisał jimir czy coś).

Chyba będziesz musiał oznaczać takie posty pomiędzy [ironia] [/ironia] ;) bo nie każdy je rozumie

@Topic

Update działa jak należy.

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Trochę wkurwiający jest fakt, że nie pomyslaleś nad możliwością wybrania kilku folderów do spakowania. Przecież to raptem 10~ linijek kodu z pętlą włącznie :|.

Tak czy owak, program dobry.

+

skończ wreszcie z tym ul.to, bo to takie gówno, że masakra... mega.co.nz nie działa?

Pozdro

Opublikowano

nie myślałeś żeby zrobić taki repacker ala winrar ?

kolo listy plików dodaj przycisk do wyboru pliku z dowolnej lokalizacji

Opublikowano

Programy i mody Kamer'a są znane w całej Polsce, teraz czas na Terenzo :D

Bardzo fajny programik, rozpakowałem, wrzuciłem na serwer i nie ma najmniejszych problemów. Polecam z całego serca ;D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Programy i mody Kamer'a są znane w całej Polsce, teraz czas na Terenzo :D

Bardzo fajny programik, rozpakowałem, wrzuciłem na serwer i nie ma najmniejszych problemów. Polecam z całego serca ;D

Racja xD ale moim zdaniem jest na tym forum dużo ludzi którzy się marnują :D

Robią to za darmo a mijają mijają i jeszcze raz mijają lata xDDD Tak mogliby już dawno się wybić i napisać coś za hajs przez te lata co by się sprzedało nawet w tysiącach złotych xD

Taka złota myśl.

Opublikowano

Racja xD ale moim zdaniem jest na tym forum dużo ludzi którzy się marnują :D

Robią to za darmo a mijają mijają i jeszcze raz mijają lata xDDD Tak mogliby już dawno się wybić i napisać coś za hajs przez te lata co by się sprzedało nawet w tysiącach złotych xD

Taka złota myśl.

Tia, może i trochę racji, ale ludzie wolą brać ludzi "po studiach" a firmy posiadają stałych, zagranicznych techników.

Wybyć się to nie takie proste :P

Opublikowano

Tia, może i trochę racji, ale ludzie wolą brać ludzi "po studiach" a firmy posiadają stałych, zagranicznych techników.

Wybyć się to nie takie proste :P

Ukradnij patenty z serwerów Microsoft a robotę za 250 tyś miesięcznie będziesz miał murowaną.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ukradnij patenty z serwerów Microsoft a robotę za 250 tyś miesięcznie będziesz miał murowaną.

To jak latamy w marzeniach xDD to lepiej niech shakuje google albo facebooka xD pierw go zamkną do paki a na 2 dzień albo w ten sam będzie miał tysiące ofert pracy za miliardy xdD

Opublikowano

Trochę wkurwiający jest fakt, że nie pomyslaleś nad możliwością wybrania kilku folderów do spakowania. Przecież to raptem 10~ linijek kodu z pętlą włącznie :|.

dodane

kolo listy plików dodaj przycisk do wyboru pliku z dowolnej lokalizacji

dodane

@update, changelog w temacie

Opublikowano

Mogłabym prosić o inny hosting? Ten jest w miarę dopóki mi nie wywala, że limity mam pokończone (taki net niestety ;/)

Programik sprawuje się wspaniale jak na razie :D ale nie mogę pociągnąć update'a :<
Także prosiłabym bardzo o inny hosting :) (proponuję mega.co.nz, szybko wrzuca i pobiera, myślę, że każdy byłby z niego zadowolony :))

EDIT: Znalazłam mały błąd/bug (nie wiem jak to nazwać ;x). Program wywala błąd przy odpalaniu go przez dysk sieciowy (pomimo net frameworka 4.5). Problem znika gdy program ściągnie się na kompa, jednak jest to trochę niewygodne bo potrzebuję tego samego pliku na obu komputerach, a przy kopiowaniu można się pomylić, który w końcu jest własciwy (ja tak potrafię, dlatego all muszę mieć w jednym miejscu :D)

7u31.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...