Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kill the Flying Minions [Pełna darmowa wersja] Projekt mojej gry

SwerQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joke to są twoje gry.. weź wyjdź z tego forum, bo nikt nigdy nie zagra w twoje gry, robisz z siebie pośmiewisko.

nie nie wyjdę i nie jestem żadnym pevem i dokończę tą grę, naprawdę. Przestańcie mówić że jestem pevem bo zobaczycie że dokończę a jak nie to wychodzę z tego forum , lolz

Opublikowano

nie nie wyjdę i nie jestem żadnym pevem i dokończę tą grę, naprawdę. Przestańcie mówić że jestem pevem bo zobaczycie że dokończę a jak nie to wychodzę z tego forum , lolz

A pieska Luntka nie dokończysz?

Opublikowano

Czyli coś w stylu autoaima?

tak i jeszcze np powiedzmy bylo by na poczatku dzialko ktore strzela pojedynczo, ulepszenie i seriami, potem ulepszenie i sa 2 "glowicy[bez skojarzen xD]" a potworki by szybciej lataly i sie respily :D

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

tak i jeszcze np powiedzmy bylo by na poczatku dzialko ktore strzela pojedynczo, ulepszenie i seriami, potem ulepszenie i sa 2 "glowicy[bez skojarzen xD]" a potworki by szybciej lataly i sie respily :D

Zrobiłem już to, na początek dostajemy jedno działko, na dolnej linii i ona broni tylko dolnej lini, na początku trzeba będzie klikać żeby zabić te górne minionki.

A potem można ulepszyć działko , i kupić też na górną linie. Jeszcze tylko ogarnę jakiś ładny model i będzie ok?

Opublikowano

Panie pevie ,

Gra jest dobra ale potrzebna jest lepsza grafika i bedzie git , a i pevie chcę również abyś dokończył pieska luntka bo fajna gierka

..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...