Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kill the Flying Minions [Pełna darmowa wersja] Projekt mojej gry

SwerQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć kolego, mam zamiar Ci przedstawić kolejny mój projekt (już 3 , lolz ) jest to gra w której zabijamy

latające minionki, brzmi głupio ale gra się w nią naprawdę świetnie. Klikamy myszką w nie

aby zabić. Gra jest bardzo szybka i gwarantuje że już po 5 minutach będziecie mieli

spocone łapska.

Aktualna wersja to: V1.0.3

Trwa "konkurs" na tabele wyników, 3 najlepsze wyniki trafią do tabeli wyników w grze. (Podawajcie screeny

tutaj poniżej lub na PW)

DOWNLOAD:

SKAN:

(zrąbany "Jangmin" i "TheHacker" wykrywają jakies wirusy (lolz) , jest to poprostu błąd w kodzie instalatora a te

"antywirusy" wykrywają je jako wirus. Spokojnie, sam mam tą grę na kompie i nic..

nie musicie w niej podawać nr konta bankowego czy coś :D

Screenshot:

ek03.jpg

gra przypomina tower defense, niektóre grafiki są do poprawy ( np. przeciwników czy guzika "napraw ) ,

niektórym się taka grafika "kreskówkowa" podoba a niektórym nie.

Opublikowano

Od tego jest specjalny dział: http://www.mpcforum.pl/forum/172-projekty-uzytkownikow-forum/

@top

Dodaj jakieś screenshoty, ponieważ trochę kiepsko w ciemno pobierać. Chciałbym zobaczyć jak ta gra wygląda.

Fajnie że jest i fajnie że nikt tam nie zagląda -.-

screenshota wstawie za 3 minuty - dam edita.

//ss już dodany do tematu

/// wypowie się ktoś może? :D

Opublikowano

Pev, co z assasinem? bo chcialem w niego zagrac

Miło mi SwerQ jestem, assasin powiadasz? Musisz sobie kupić assasins creeda bo nie jestem aż na takim stopniu programowania, i po co posty nabijasz?

leci report za ofttopic

Opublikowano

Miło mi SwerQ jestem, assasin powiadasz? Musisz sobie kupić assasins creeda bo nie jestem aż na takim stopniu programowania, i po co posty nabijasz?

leci report za ofttopic

Widzę już tak popadłeś w nałóg robienia gier że nie pamiętasz ile ich zrobiłeś, pevie.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

me gusta - hejterzy, olewam was. Poleciał kolejny report za offtopic

offtop? wyraził swoją opinie o guwnianej grze. coś takiego piszę się niecałą godzinę. xdd

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

offtop? wyraził swoją opinie o guwnianej grze. coś takiego piszę się niecałą godzinę. xdd

"guwnianej"? nie wyraził swoją opinie o grze tylko powiedział że jestem jakimś pevem. Jak żeś taki mądry to napisz przez tą godzinę taką grę a nie posty nabijasz.

Opublikowano

Pisałem w gimnazjum, ale czegoś takiego bym nie opublikował publicznie. Jeszcze powiedz w czym to pisałeś, bo chciałbym się dowiedzieć. xdd Zrozumiałbym taką gierkę na jakiś os smartfonów.

PS. Tak, guwnianej, specjalnie to napisałem. Ja jebe, mpcforum w formie.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Pisałem w gimnazjum, ale czegoś takiego bym nie opublikował publicznie. Jeszcze powiedz w czym to pisałeś, bo chciałbym się dowiedzieć. xdd Zrozumiałbym taką gierkę na jakiś os smartfonów.

PS. Tak, guwnianej, specjalnie to napisałem. Ja jebe, mpcforum w formie.

mpcforum schodzi na psy przez takich ludzi jak ty, pozdro jeszcze trochę i zmienie forum , człowiek robi grę za darmo, nic za to nie bierze i jeszcze same hejty. FUCK LOGIC

Opublikowano

Pev wrócił? :D gra wygląda… dziwnie ale nie jest źle

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

mpcforum schodzi na psy przez takich ludzi jak ty, pozdro jeszcze trochę i zmienie forum , człowiek robi grę za darmo, nic za to nie bierze i jeszcze same hejty. FUCK LOGIC

Człowieczek, który nie potrafi przyjąć krytyki. xdd

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

//ważne info

grafikę troszkę poprawiłem, i dodałem nowość a mianowicie..:

KOLCE! Tak, kolce. Mam zamiar wprowadzić taką jakby opcję ulepszania tej naszej barierki.

Aktualnie są tylko kolce, ale potem mam zamiar dodać różne pułapki, dodać więcej mobów itp.

Żeby postawić kolce wystarczy mieć 500$ z minionków i nacisnąć PPM.

Zalety kolc:

Zabijają dolne minionki.

Nie zużywają się (stałe ulepszenie)

Wady:

Za zabicie minionka z kolc nie dostajesz hajsu.

Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje co dodać?

(to wszystko , ta cała wersja V2 będzie do pobrania jutro.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...