Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][sugestia] Co do wywalania ludzi z forum

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiemy ostatnio legendarny driver error został zastapiony przez inny równie wkurwiajacy błąd- "ups! Serwer…" oraz "502- bad gateway" nie znikajacy nawet po odswiezeniu.

Dlatego mam pomysł jak zrobić, aby stał się mniej uciążliwy- nie znam się na forach, ale może by zrobić tak, żeby forum w pierwszej kolejności wywalalo gości? To userzy tworzą forum i powinni być uprzywilejowani, a gość po zobaczeniu komunikatu po prostu wyjdzie z forum podczas gdy userowi może on np. wywalic posta, przerwać dyskusje o poważnym problemie czy sesję banowania moderatorowi :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Śmieszny żart.

Nawet gdyby było to możliwe technicznie jestem stanowczo na nie.

W pierwszej kolejności

Czyli według ciebie najpierw niech wywali gości, i na forum będzie max 3000 uźytkowników, a po 2 min niech wywali użytkowników?

Przynajmiej tak napisałeś.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

hahah xD
co za kurwa debil xD

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie wywalac tylko pokazywac im ten komunikat ;-;

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Kolejkowanie dostępu to nie jest najlepsze rozwiązanie, ale nie aż tak tragiczne jak to napisaliście w tym temacie.

Opublikowano

Raczej nie przejdzie.

A lepszym pomysłem było by kupno mocarniejszej maszyny -.-

Nie ma sensu wywalania może nawet przyszłych użytkowników tylko trzeba pomóc całemu forum lepszą maszyną.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A więc, ja bym zaczął od wywalenia autora tematu. NIE, NIE i jeszcze raz NIE

Opublikowano

Dla mnie pomysl dobry.

Przeciez i tak wypierdala bledy na forum, nieprawdaz?

Wiec by zmniejszyc / skrocic czas oczekiwania na odswiezenie strony, bledy, moglo by wylogowywac uzytkownkow forum. Przeciez i tak goscie nie maja dostepu do forum i tak, a jak sie logujecie na forum to i tak 80/90 % uzytkownikow ma zapisane hasla w przegladarce, wiec wystarczy kliknac tylko zaloguj ...

Ktos napisal, ze wywalanie uzytkownikow ( gosci jak i uzytkownikow ) z forum jest glupie i zniecheca ludzi do tego, by sie w przyszlosci zarejestrowac.

Ale Kurwa przeciez i tak wyskakuje blad i tak, wiec na jeden chuj to wychodzi -.-

A jak bedzie kilka tysiecy uzytkownikow ciagle napierdalac F5 no to sorry.

Fakt maszyna by sie przydala lepsza ! Ale kto sie tym przejmuje ? ...

@ RADTOR No to jak jestes taki madry to wplac 500 zl na miesiac na nowa maczyne ( chuj wie, nie znam sie ) To wkoncu administracja ma sie tym przejmowac czy uzytkownicy? Przeciez maja vip'ow, sponsorow to jescze zwykly uzytkownik ma do tego doplacac ?? !! ....

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dla mnie pomysl dobry.

Przeciez i tak wypierdala bledy na forum, nieprawdaz?

Wiec by zmniejszyc / skrocic czas oczekiwania na odswiezenie strony, bledy, moglo by wylogowywac uzytkownkow forum. Przeciez i tak goscie nie maja dostepu do forum i tak, a jak sie logujecie na forum to i tak 80/90 % uzytkownikow ma zapisane hasla w przegladarce, wiec wystarczy kliknac tylko zaloguj ...

Ktos napisal, ze wywalanie uzytkownikow ( gosci jak i uzytkownikow ) z forum jest glupie i zniecheca ludzi do tego, by sie w przyszlosci zarejestrowac.

Ale Kurwa przeciez i tak wyskakuje blad i tak, wiec na jeden chuj to wychodzi -.-

A jak bedzie kilka tysiecy uzytkownikow ciagle napierdalac F5 no to sorry.

Fakt maszyna by sie przydala lepsza ! Ale kto sie tym przejmuje ? ...

@ RADTOR No to jak jestes taki madry to wplac 500 zl na miesiac na nowa maczyne ( chuj wie, nie znam sie ) To wkoncu administracja ma sie tym przejmowac czy uzytkownicy? Przeciez maja vip'ow, sponsorow to jescze zwykly uzytkownik ma do tego doplacac ?? !! ....

A czy ja napisałem, że kasę mają wpłacać użytkownicy? Są reklamy i sponsorzy, więc nie powinno być z tym problemu.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wszyscy zwalają winę na maszynę, a może to skrypt nie ogarnia?!

Jak bedzie przejście na ip board 4.0 to się zobaczy czy to skrypt czy maszyna.

Ile to już takich było co chcieli coś usuwać by było lepiej...

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Wszyscy zwalają winę na maszynę, a może to skrypt nie ogarnia?!

Jak bedzie przejście na ip board 4.0 to się zobaczy czy to skrypt czy maszyna.

Ile to już takich było co chcieli coś usuwać by było lepiej...

Zacznijmy od... reklam?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A czy ja napisałem, że kasę mają wpłacać użytkownicy? Są reklamy i sponsorzy, więc nie powinno być z tym problemu.

Gdyby z kasa nie bylo problemu to juz lata swietlne wstecz forum by stalo na " konkrecie "

Sa reklamy, sa sponsorzy, ale efektu po nich nie widac ...

@ 2x UP

Kiedy ta aktualizacja na IPB 4.0 nastapi ...

Zapewne jedno i drugie zawinia...

Ponoc mamy takich pro / elo technikow xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Gdyby z kasa nie bylo problemu to juz lata swietlne wstecz forum by stalo na " konkrecie "

Sa reklamy, sa sponsorzy, ale efektu po nich nie widac ...

@ 2x UP

Kiedy ta aktualizacja na IPB 4.0 nastapi ...

Zapewne jedno i drugie zawinia...

Ponoc mamy takich pro / elo technikow xD

I takich co nic nie wiedzą, a najwięcej gadają, jak Ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...