Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha - Start 19:00 - 19:15

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli Item Shop jest zrobiony i gotowy do uzytku.

To beznadziejne jest to, ze trzeba zakupic SM by go dopiero zobaczyc :O

Chyba, ze IS jeszcze nie zostal zrobiony, w co watpie

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Serwer nie wiem czy fajny po clienta pobierałem 2h , a jak go pobrałem to skan odrazu i wykryło x2 wirusy i nie wiadomo czy to nie key więc podziękuje nq .

f63m.jpg

Opublikowano

Nie polecam ... Same wirusy

Bo jestes noobem i nie potrafisz tego wyleczyc. Po 2 masz zjebanego antyvirka jak blokuje Ci glupiego wirusa. a jak go blokuje to nie potrafi go wyleczyc ...

Po 2 wylaczylem antyvirka i dalem "oryginalne" pliki clienta na skanowanie

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/e3b0c44298fc1c149afbf4c8996fb92427ae41e4649b934ca495991b7852b855/analysis/1388933031/  

Oraz DL :

http://www.multiupload.nl/TXUW5IU02W 

@ Sheila podepnij te pliczki pod 1 post

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dokładnie tak jak piszą poprzednicy. Client zawiera wirusy w tym groźny wspomniany już sality.

Może wam nic nie wykrywa ponieważ was antywirus już jest unieruchomiony. Radzę nie logować się nigdzie.
Polecam sprawdzić stan antywirusa + skaner online - bez zdziwienia jeśli nie będzie to możliwe.

Sam padłem ofiarą tej infekcji i jeśli coś cennego utracę to sprawa nie skończy się tylko na poście w tym temacie.

Opublikowano

Client cały zawirusowany celowo.

Wirus tworzy pełno plików autorun i jakieś exe nie wiem czy to groźne ,ale lepiej wyjebać to w pizz duu i dobrze wyczyścić kompa bo potem będziecie płakać że konta Wam ktoś ukradł

Servera nie polecam

Opublikowano

Sory że się tak wyrażę ale widzę że nie widzicie co pierdolicie, w ogóle wiecie kurwa jak wygląda kaylogger?

Jest to zwykły wirus (Którego mi nie wykrywa) który jest sobie aby był, jak bym mógł to bym go usunął ale mi go nie wykrywa.

Opublikowano

Client cały zawirusowany celowo.

Wirus tworzy pełno plików autorun i jakieś exe nie wiem czy to groźne ,ale lepiej wyjebać to w pizz duu i dobrze wyczyścić kompa bo potem będziecie płakać że konta Wam ktoś ukradł

Servera nie polecam

Celowo bym zawirusował serwer nad którym waliłem nie wiadomo ile nocek aby wam się spoko grało?

Opublikowano

Bo jestes noobem i nie potrafisz tego wyleczyc. Po 2 masz zjebanego antyvirka jak blokuje Ci glupiego wirusa. a jak go blokuje to nie potrafi go wyleczyc ...

Po 2 wylaczylem antyvirka i dalem "oryginalne" pliki clienta na skanowanie

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/e3b0c44298fc1c149afbf4c8996fb92427ae41e4649b934ca495991b7852b855/analysis/1388933031/  

Oraz DL :

http://www.multiupload.nl/TXUW5IU02W 

@ Sheila podepnij te pliczki pod 1 post

No wiem że NooB do ciebie starzy mówią na codzień ale nie znaczy że do mnie tak mówią :* także cichaj ... Nie tylko mi wykryło wirusy...

@

Sheila

To mógł ktoś inny uploadować klienta wtedy by problemu nie było z wirusami

Opublikowano

Zaraz pobiorę najlepszego antyvirusa który jest w sieci za darmo i przesnakuje całego klienta.

Proszę o zamknięcie prezentacji, jutro pojawi się klient a dziś będzie przerwa techniczna na serwerze aby uniknąć licznego spamu na forum serwera oraz aby nie było "bo ten mógł grać a ja nie i on ma topkę a ja nie".

Co do ItemShopu kategorię można zobaczyć bez problemu, ale zakup SM jeszcze jest nie możliwy gdyż czekamy na aktywacje usługi.

Opublikowano

Ku...a nie ściągajcie tego syfu w życiu bym nie pomyślał ,że klient może mi narobić takie szkody w systemie jest tak zasyfiony ,że co minute musze usuwać po 3-6 wirusów ch.... w dupe tym ,którzy za tym stoją zamiast czerpać z tego zabawe ,rozrywke musze sie męczyć żeby wyczyścić system pozdro .. -.-

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

@Glinka
Groźne. Początkowo proponują aby wyłączyć antywirusa co daje otwartą furtkę dla wirusów.
Następnie unieruchamiają antywirus.
Skanery online się zawieszają, pobieranie/aplikowanie szczepionek kończy sie nie powodzeniem.
Początkowo jeszcze szukałem przyczyny i natknąłem się tak jak wspomniałeś na nowe pliki autorun (dyski) utworzone w tym samym czasie co rozpakowywany client.

Wszyscy powinni zrobić skan komputera + sprawdzenie stanu antywirusa i zajrzeć w uruchomione programy.

Dodatkowo polecam sprawdzić czy jest keyloger (nasłuch)

Opublikowano
Witajcie gracze!

Start serwer odbył się bez problemowo lecz naleciała na nas fala hejtów oraz zażaleń że udostępniamy klienta z tysiącami wirusów aby psuć wam dyski.

Przerwa techniczna na serwerze rozpocznie się o 24:00 a zakończy w godzinach rannych.

Mam nadzieje że nikomu to nie przeszkodzi a wręcz pomoże.

Przerwa będzie polegała na wyeliminowaniu błędów klienta mniej więcej wirusy oraz visual c++.

W ramach straconych godzin po starcie serwera będą leciały Szkat. Blasku oraz będzie exp 50%.

Pozdrawiamy Wasz team Tinesha.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...