Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha - Start 19:00 - 19:15

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i nici z naszych przelewow a tak taniej by nas wszystko wyszlo ;d

Generalnie i tak po cenie monet widzę, że super drogo nie jest nawet za te SMS, ale nie wiem za ile monet będzie dany przedmiot jeszcze. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Generalnie i tak po cenie monet widzę, że super drogo nie jest nawet za te SMS, ale nie wiem za ile monet będzie dany przedmiot jeszcze. :P

No wlasnie i mysle ze jakas promocje powinna byc ;d hehe

Opublikowano

Mialo byc o 19, nagle 19.15. Rozumiem, ze moze sie opozniac. Pewnie jak kazdy wystartuje dzien po :)

Zegnam.

Nikt cie tu nie trzyma :)

ARIVEDERCZI ROMA .

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Linki nie działają, dodaj Launchera, mam Clienta innego serwera, który ma to wszystko, mam internet na limit i dlatego

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich internetowych spinaczy, którzy żegnają serwer a jeszcze dzisiaj będą nołlajfić.

Sheilla,

wyszedł Ci świetny projekt, przeróbka aline, no może być. Oby tylko nie był taki pobugowany, bo nie jeden próbował 'ocalić' te pliki. Mam nadzieję, że nie będziesz odwalał żadnych głupstw, a przede wszystkim że będziesz coś robił, a nie liczył kasę z is'a. Myślę, że wiele pozmieniałeś w plikach, bo wykrywa mi wirusy, których w katalogu aline nie miałem. Nie wiem, czy te wirusy są poważne, czy tylko są 'głupim żartem' ze strony mojego antywirusa. Lecz postanowiłem go całkowicie wyłączyć, specjalnie aby zobaczyć serwer. Zbliża się 19:15, oby tym razem nie było zbędnego przekładania.

Opublikowano

To wina Leny, z pewnoscia! Pewnie znowu odłaczyła Danielowi ruter bo nie chciał jej nakarmić, zjebany ten kot jest no ale cóż.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Jest już IP ts'a, czy nie ma już kompletnie kontaktu z administracją?

Cały czas jest przypięty nad tematem, serio nie widzisz?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Link z oficjalnej strony do downloadu:

http://www70.multiupload.nl:81/files/67EDE3C94D72E8D9559C74A2CF89ABF341A019EA12421FB37696129B03E05E3BA53C80359FDC49A020BD879757A52209CB4B4F56E321F63E243D6D0B57175629CEF690F703C9134B83/Tinesha+-+Officjal.7z

Chyba skana nie muszę dawać..

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

coś się pobiera przez patchera, ale wyskakuje błąd po niemiecku i nie da rady odpalić :/

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...