Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha - Start 19:00 - 19:15

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagrałbym ale strona nie działa i konta nie moge zrobić, a w cliencie mam jakieś niemieckie napisy nie wiem o co chodzi. Ogarnijcie to.

Opublikowano

Chciałbym zagrać ale widzę że strona coś nie trybi, czy tylko ja mam taki problem.

Serwer jest on czy off?

Mógłby ktoś podać linka do clienta?

Opublikowano

Ludzie, przestancie zadawać te żalosne pytania, macie clienat podanego w zapowiedzi, z 10 razy chyba.
Tutaj ktoś podał już pod tematem, a wy kur** ciągle o to samo pytacie. Strona nie dziala, bo ataki są, jak przeniesie pod nowy adres, to wam ja udostępni.
Nosz KUR**

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ściągało ściągało 70% już miałem, gdy tu nagle bum i " ściąganie nie powiodło się"

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Serwer działa ludzie grają.

Strona ciągle jest włączona tylko jest ddosowana, dziś dorobię klilka hostingów.

To zrób mi konto euhsuehse

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Sheila, weź coś zrób z tym pliczkiem, bo nie wszyscy mogą pobrać, bo jakiś błąd po niemiecku wyskakuje, kumasz? -.-

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...