Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hajsu brak.

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja zauważyłem że zwycięstwo daje +30 do wn jak się opierdalałem a podczas gdy przegrałem i zadałem ok 1k dmg + kill i jeszcze na - wychodze. Tuż to skandal .

To nie tak działa. Gdyby na Twoim koncie grał fiolet typu Jugens/Jarek/Marvelus/Faqir (itd.) Miałbyś WN6 na poziomie 2000, a po Twojej bitwie, nawet bardzo dobrej, wn by spadło. (chodzi mi o kolorowe komunikaty etc.)

Nie pytaj mnie jak grać, żeby mieć wysokie effi itp. bo więcej niż 1500 rzadko mam

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem, można jaśniej ?

Jak gra dobry gracz będzie dużo WN6 ponieważ gra dobrze, jak gra przeciętny (ja/Ty) to wn6 spadnie. Trzeba umieć grać, a nie to co ja reprezentuje ;p

Opublikowano

Chcesz mieć dobre staty i nie masz dziesiątego tieru?

Kup wszystkie moduły KW-1S i graj nim dużo bitew, bo jak wylosuje na piąte tiery to damage sam wpada bez większego wysiłku.

To nie jest czołg, który wymaga dużych umiejętności po 175 peny wystarcza nawet na ósmych tierach.

Opublikowano

Chcesz mieć dobre staty i nie masz dziesiątego tieru?

Kup wszystkie moduły KW-1S i graj nim dużo bitew, bo jak wylosuje na piąte tiery to damage sam wpada bez większego wysiłku.

To nie jest czołg, który wymaga dużych umiejętności po 175 peny wystarcza nawet na ósmych tierach.

Nie rozumiecie mnie wgl... Dobra. Ja zrobie tak, napisze to na forum wota , najwyżej mnie zflejmują za nooba.

Dziękuje wam bardzo za pomoc i proszę o zamknięcie tematu.

( na tym forum musze cytować posty by móc odpowiadać.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...