Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hajsu brak.

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nick taki sam jak w grze...

1.co ile na stronce aktualizuje się effi ? bo od paru dni pokazuje 569 .

2. Aby podwyższyć swoje effi musiał bym poprawić statystyki wszystkich czołgów którymi grałem na początku ? dodam że nie padam w pierwszych 5-ciu minutach gry.

powtarzam pytanie 2.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ EpicGamerPlWoT kaleczysz tą jagode i to strasznie

@ sotoran zrób naprzód conajmniej jakaś VIII i dopiero wtedy kupuj czołg VIII bo gra na tierach +VIII jest zupełnie inna.

Edit: Aby zwiększyć Effe/Wn7 musisz zadawać duże DMG nie tracąc swojego, decapować.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Premium tank + bitwy drużynowe + skład z klanu

W jeden dzień wycisłem 3 miliony na chilu.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

588 effa !!!! powoli chyle się ku górze. Dziękuje wam wszystkim za chęć pomocy. Jeszce poczekam i zanim kupie premium tanka to wybadam is 3 ;>.

ciekawe jak tym i'sem ze stockowym działem mam zadawać obrażenia...

mnie już naprawdę szlak trafia a zanim zarobie 5tyś dośw to trochę czasu minie... jakieś rady niż strzelać pociskami ob ? niby moge jeszcze tego golda załadować ale to też średnio się opłaca...

Opublikowano

588 effa !!!! powoli chyle się ku górze. Dziękuje wam wszystkim za chęć pomocy. Jeszce poczekam i zanim kupie premium tanka to wybadam is 3 ;>.

ciekawe jak tym i'sem ze stockowym działem mam zadawać obrażenia...

mnie już naprawdę szlak trafia a zanim zarobie 5tyś dośw to trochę czasu minie... jakieś rady niż strzelać pociskami ob ? niby moge jeszcze tego golda załadować ale to też średnio się opłaca...

Miałem 120 peny na T-34-2 który jest na 8t. Innej opcji niż strzelanie OB nie ma ;/ 5 tyś expa ja robię w 30-40 minut, zarabiając po 400 expa na stockowych działach.

Ewentualnie świecić możesz, ale na HT to nie jest dobra taktyka.

Opublikowano

jak sie w ta gre nie umie grac i ma sie staty pomaranczowe to najlepiej nie kupywac czolgow premium tsza sie nauczyc troche w ta gre grac ...

jak chcesz kupic czolg premium to zrob effi i wn6 conajmniej 1k+

Opublikowano

jak sie w ta gre nie umie grac i ma sie staty pomaranczowe to najlepiej nie kupywac czolgow premium tsza sie nauczyc troche w ta gre grac ...

jak chcesz kupic czolg premium to zrob effi i wn6 conajmniej 1k+

trzeba sie nauczyc ortografi ;)

top: moze nawet z effi 500 kupowac, szybciej zarobi niz kv-1

Opublikowano

Jeżeli chcesz zarobić dużo "hajsu" to graj czołgiem kv-1s i kv1 to są według mnie najlepsze czołgi do zarabiania jeśli chodzi o zsrr

Do zarabiania polecam kv1s i kv1

Opublikowano

podobno czołgi premium 8 tieru w next patchu mają dostać buffa do zarobków, tak gdzieś słyszałem , to prawda ?

Opublikowano

witam po miesiecznej przerwie spowodowanej bannem ...

czolg premium moze kupic kazdy nawet z 0 bitew i effa na koncie ...

i taki gracz grajac nawet slabo , ale odrazu na 8 tierach ma eff ok 1k .. ostatnio sporo osob bije staty na "lolkach" czyli na tierach 1-5 , ale mimo 1700 eff+ to nie sa dobrzy gracze ;) ...

a wracajac do zarobkow nie ma najlepszego czolgu lub sposobu , ja posiadam sporo "złotych" czołgow a zarabiam t71 moim tankiem 4fun .

kazdy czołg na tierach 5-7 dobrze zarabia , kwestia jest tylko ktory czołg komu podchodzi ..

kupowanie czołgu premium ?? z czasem traci sens , bo ilosc eventow na sreberka jest wystarczajaca by utrzymac garaz z kilkoma 10 tierami , jednak podstawa jest tutaj konto premium ..

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

jarek21212

@ EpicGamerPlWoT kaleczysz tą jagode i to strasznie

@ sotoran zrób naprzód conajmniej jakaś VIII i dopiero wtedy kupuj czołg VIII bo gra na tierach +VIII jest zupełnie inna.

Edit: Aby zwiększyć Effe/Wn7 musisz zadawać duże DMG nie tracąc swojego, decapować.

Skąd wiesz ze klecze A? nie wiesz jak gram =.=

Opublikowano

Skąd wiesz ze klecze A? nie wiesz jak gram =.=

772 zadanego DMG przy 1045 przyjętych na TD to kaleczenie -,-

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

Opublikowano

772 zadanego DMG przy 1045 przyjętych na TD to kaleczenie -,-

Kaleczenie? To prawie o połowę mniej, niż ja mam, a ja nie gram tym TD jakoś świetnie >.>

To jest tragedia, skoro ma mniej dmg na bitwę, niż ten TD ma HP (o ponad 500) >.>

Opublikowano

Moim zdaniem ocenianie graczy na podstawie effi to lekka głupota. Ludzie nabijają te statystyki na 1-2 tierach wejdzie do bitwy na 8 tiery i nie we co robić choć effi ma 1500 lub więcej. Ile razy gram i widzę kolesia z dobrym effi ale zachowują się jak gdyby 1 raz grali, oczywiście nie wszyscy ale zdarzają się takie noobki.

Opublikowano

Moim zdaniem ocenianie graczy na podstawie effi to lekka głupota. Ludzie nabijają te statystyki na 1-2 tierach wejdzie do bitwy na 8 tiery i nie we co robić choć effi ma 1500 lub więcej. Ile razy gram i widzę kolesia z dobrym effi ale zachowują się jak gdyby 1 raz grali, oczywiście nie wszyscy ale zdarzają się takie noobki.

My go nie oceniamy po effi tylko po tym ile zadaje średnio DMG w bitwie...

signature.png

Opublikowano

My go nie oceniamy po effi tylko po tym ile zadaje średnio DMG w bitwie...

Dobra... z hajsem póki co stoje dobrze, zarobiłem dzisiaj 500 tysi sreberka. Wczoraj podobnie. Różnica polega na tym że wczoraj pokazywało mi 1,4k wn6 ( chodzi o to wn które się zmienia na co dzień ) a dzisiaj 500 ... To chyba jakiś objaw zmęczenia tą grą bo za dużo chce się nauczyć ;d.

Czy to prawda że na is'ie nie warto side'scrapować i kontować ? Powiem wam że gra mi się isem tak. Albo zajebiście albo chujowo . Rozwinę to tak. Oberwe od ósemki za 500 + podpalenie i mnie nie ma : >

(Musiałem zacytować twój post bo inaczej nie mógłbym napisać postu.)

A i jeszcze chciałem dodać że wczoraj zagrałem pierwszą gre tak zajebisto zajebiście że odrazu wbiłem tam około 1k wn6 a dzisiaj odwrotnie. 2 gry zagrałem chujowo i było na zerze... ( tak zwana gra "jednostrzałowce ;)") i do teraz 500 wn6 mam..

No koniecznie chce podbijać statystki i się uczyć. Zajebista gra. Pozdrawiam!

czy warto zmieniać td z niemieckich na te su85 / su85 ?

od paru dobrych lat nie grałem w tak zajebistą gre . To tak jak zauroczenie w lasce , pozdro ! pierdoliłem się w jakieś metiny nie metiny sriny ...

zawiodłem się tylko na stockowym isie

Opublikowano

Praktycznie wszystkie czołgi są chowe na stocku, także się przyzwyczajaj :)

signature.png

Opublikowano

Pamiętaj żeby grać dla dobrej zabawy :) jak będziesz się przejmował statystykami to gra ci się szybko znudzi i nie będziesz miał żadnej przyjemności z grania.

Opublikowano

Pamiętaj żeby grać dla dobrej zabawy :) jak będziesz się przejmował statystykami to gra ci się szybko znudzi i nie będziesz miał żadnej przyjemności z grania.

PRzed chwilą kupiłem Dżak TAJGERA i jest soł opi . O to mi chodziło ;d ogólnie fun z gry jest , przed chwilą miałem taką sytuacje że wyjechał na mnie Foch z góry na mapie klasztor. Myślał że mnie rozpierdzieli ale wymanewrowałem i go rozjebałem ;d jeszcze wcześniej do piachu poszedł lowe i mój brat bliźniak tigerek 8.8

co zauważyłem to trochę zależny od teamu.

Opublikowano

PRzed chwilą kupiłem Dżak TAJGERA i jest soł opi . O to mi chodziło ;d ogólnie fun z gry jest , przed chwilą miałem taką sytuacje że wyjechał na mnie Foch z góry na mapie klasztor. Myślał że mnie rozpierdzieli ale wymanewrowałem i go rozjebałem ;d jeszcze wcześniej do piachu poszedł lowe i mój brat bliźniak tigerek 8.8

co zauważyłem to trochę zależny od teamu.

Wszystko zależy od teamu ;)

Są + i - grania z pomidorami w drużynie. + taki, że więcej dmg dla Ciebie, - taki, że raczej przegracie.

Pamiętaj, że masz grać dla dmg, bo to za niego najwięcej kasy idzie, ale nie szkoda pestki na dobitka, zawsze to lufę mniej, a pocisk ładuje się kilka sec.

Opublikowano

Wszystko zależy od teamu ;)

Są + i - grania z pomidorami w drużynie. + taki, że więcej dmg dla Ciebie, - taki, że raczej przegracie.

Pamiętaj, że masz grać dla dmg, bo to za niego najwięcej kasy idzie, ale nie szkoda pestki na dobitka, zawsze to lufę mniej, a pocisk ładuje się kilka sec.

W załączniku masz moją ostatnią gre jadzią ii to jest chyba moja najlepsza gra jak dotąd tym tankiem. Jeszcze rundke wcześniej zagrałem podobną gre i z obu tych gier WN6 (dzienny) wzrósł tylko o nie całe 100 z 700 do 791 jakoś tak , gdzie wcześniej wpadło mi 400 wn6 gorszą grą... Nie kumam logiki liczenia tego:/

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/138/9frl.jpg

Opublikowano

wiecej frogow = wiecej wn

ja zauważyłem że zwycięstwo daje +30 do wn jak się opierdalałem a podczas gdy przegrałem i zadałem ok 1k dmg + kill i jeszcze na - wychodze. Tuż to skandal .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...