Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hajsu brak.

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem is'ka i mam go ze stockowym działem... Aby go kupić musiałem sprzedać pz IV .. Teraz wgl hajsu nie mam a mój garaż prezentuje się tak. : valentine at, is, kv1, kv1s,grille. Myślałem nad sprzedaniem kv1s ale mam na nim już dosyłacz, skrzynke z narzędziami i celowanie zamontowane ;c potrzeba mi hajsu . Grać ciągle kv1 czy macie jakieś ciekawsze sposoby na zarobek ;d ?

@edit. Jeszcze stuga kiedyś sprzedałem pamiętam... też nie mam hajsu na niego;d

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo kv-1 na randomach albo kv-1s na kompaniach. Najlepszym rozwiązaniem jest kupienie czołgu premium, ale wątpię, że to rozwiązanie wchodzi w grę.

Opublikowano

Mógłbym się zastanowić nad tym rozwiązaniem (czołg premium) . Co polecasz mistrzu, czytałem dużo opini na temat lewka i mam mieszane uczucia do niego.. Mułowaty, słaby pancerz z przodu.. no nie wiem.. doradź ;d

@edit.

czemu napisałeś że kv 1s na kompaniach ;d ?

Opublikowano

Polecam:

Lowe, T34, Jg 8.8, IS-6. Decyzja należy do Ciebie, każdy z tych czołgów jest godny uwagi i dobrze zarabia.

Na kompaniach dobrze się zarabia, a kv-1s jest najczęściej brany. Średnie zarobki tam to 20-35k.

Opublikowano

nie mam doświadczenia na kompaniach chociaż team speaka często używam. To co tam więcej zarabia się kredek ?

Opublikowano

Tak. TS'a tam się nie używa. Wchodzisz w kompanie wybierasz panel średni. Patrzysz po opisach, żeby było napisane coś po polsku lub "Sporty, hellcaty Mikro PL" czy coś w tym stylu. Musisz używać komunikatora głosowego z gry, chyba wiesz jak go ustawić ;) Do tego ważne, abyś był po mutacji, ponieważ ludzie zazwyczaj nie biorą 10 letnich dzieci.

Kredytów się tam znacznie więcej zarabia, niż na randomkach. Na Kv-1s mam ponad 1000 bitew, z czego +/- 500 na kompaniach ;)

Opublikowano

Tak. TS'a tam się nie używa. Wchodzisz w kompanie wybierasz panel średni. Patrzysz po opisach, żeby było napisane coś po polsku lub "Sporty, hellcaty Mikro PL" czy coś w tym stylu. Musisz używać komunikatora głosowego z gry, chyba wiesz jak go ustawić ;) Do tego ważne, abyś był po mutacji, ponieważ ludzie zazwyczaj nie biorą 10 letnich dzieci.

Kredytów się tam znacznie więcej zarabia, niż na randomkach. Na Kv-1s mam ponad 1000 bitew, z czego +/- 500 na kompaniach ;)

1. Do którego będzie przecena T34 ? wpadł mi w oko :).

2.Szkoda że dopiero teraz dowiedziałem się o wyższych zarobkach na kompaniach.

3. IS-6 vs T34

Opublikowano

Przeceny są do 15.

Nom ;p

2 różne style gry, dla mnie lepszy T34 ponieważ lubię grać na wieżę.

Teraz idę będę po 15 xD

Opublikowano

Jak masz kupowac Czolg premium to JagdTiger 8.8 dlaczego? Moze dlatego ze: Przeładowanie przy dosylaczu wencie i zalodze 100% to 4.55s, Pancerz 250 na tej przybudowce z dzialem i dla mnie najwazniejsze.... T34 raz nie trafi albo zdinguje juz po nim przeladowanie dziala jagody jest tak szybkie ze nie zdarzy sie ukryc Gąska,kadlub,gaska,kadlub i tak doisz T34 do konca praktycznie z kazdym czolgiem tak zrobisz (ale nie z 9 tierami chociaz w sumie jakby nie patrzec to tez dasz rade) POZDR Epic

Opublikowano

Graj kv-1 na randomach, albo kup pierwsze tiery i lecisz wszystkimi po kolei. :)

Wchodzić do bitwy i wychodzić? Chcesz żeby bana wyłapał? Do tego to żaden zarobek jak nic nie zrobi, max 2k

Opublikowano

Wchodzić do bitwy i wychodzić? Chcesz żeby bana wyłapał? Do tego to żaden zarobek jak nic nie zrobi, max 2k

Nie mówię , że wychodzić. Jedzie jednym, stara się zrobić jak najwięcej dmg i bez zastanawiania który czołg wybrać jedzie następnym i robi to samo. Ale myślę, że jeżdżenie kv-1 będzie lepszym rozwiązaniem, bo będziesz mógł odblokować przy okazji reszte czołgów, a 1 tiery nie zbyt dużo zarabiają.

graphic.png

Opublikowano

Nie kupuj żadnej zarabiarki VIII póki nie będziesz miał co najmniej czołgu IX tieru

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Nie kupuj żadnej zarabiarki VIII póki nie będziesz miał co najmniej czołgu IX tieru

Czemu nie? Nie będzie miał dobrych stat i będzie lamił, ale szybciej zarobi niż takim kv-1.

Opublikowano

Niech poda nick w wocie

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Ja mam taki sam jak tu EpicGamerPl

Jarek pyta się autora :>

Top: Jak Cię stać to kup T34 lub inny premiumek 8t.

OffTop: Idzie spory buff dla SP ;)

Opublikowano

nick taki sam jak w grze...

1.co ile na stronce aktualizuje się effi ? bo od paru dni pokazuje 569 .

2. Aby podwyższyć swoje effi musiał bym poprawić statystyki wszystkich czołgów którymi grałem na początku ? dodam że nie padam w pierwszych 5-ciu minutach gry.

Opublikowano

nick taki sam jak w grze...

1.co ile na stronce aktualizuje się effi ? bo od paru dni pokazuje 569 .

2. Aby podwyższyć swoje effi musiał bym poprawić statystyki wszystkich czołgów którymi grałem na początku ? dodam że nie padam w pierwszych 5-ciu minutach gry.

Ty masz w ogóle nie padać ^^ Effi sprawdzasz na stronie:

http://www.noobmeter.com/

Aktualizowane jest codziennie (chyba).

Aby podwyższyć effi musisz grać tak, aby robić jak najwięcej fragów i dmg oraz przy tym nie padać.

Opublikowano

Efficiency Rating: 569 (Słaby)

Pisze ci przecież że to stoi od paru dobrych dni.

1.Ile zarobi taki t34 ze średniej bitwy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...