Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Graphic]Alpen vs jakim

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1358014687-U286162.png

Wyzywający: jakim08
Wyzwany: alpen pseudo lemon
Wstawienie prac do: do 3 dni
Głosowanie do: do 3 dni
Tematyka: obojetnie Chciałeś gry ;) , ale sygna

Notatka: KC

3t6EGVz.png

Opublikowano

Głos na jakima, bardziej profesjonalna praca i jest ogólnie bardziej przejrzysta. Przyglądając się jego pracy mamy coś do myślenia, jednakże przyglądając się na Lemona to jedna z typowym tutorialowych sygnatur.

Opublikowano

Głos na jakima bo Lemon nie ma absolutnie żadnych zdolności graficznych co dobitnie ukazał swoją pracą w tym temacie.

Opublikowano

Oczywiście, że lemon. Przecież w pracy jakima jest tylko i wyłącznie białe tło, wklejony render i kilka walniętych na pałę c4d. Przynajmniej połowa głosów w tym temacie na jakima jest po znajomościach.

@down

To nie była obraza, a to co napisałem było mocno uogólnione, ale wkurzają mnie głosy w stylu "Jakim, bo tak", albo "Jakim bo nie lubię Lemona". Wiadomo, że masz umiejętności graficzne, ale po prostu to nie jest praca na twoim poziomie, bo robisz o wiele lepsze.

To nie jest dział przeznaczony na ocenę jak bardzo się kogoś lubi, tylko na to co przedstawił w pracy. W każdym pojedynku widzę głosy w stylu przedstawionych powyżej, co mnie po prostu wkurwia...

Opublikowano

Oczywiście, że lemon. Przecież w pracy jakima jest tylko i wyłącznie białe tło, wklejony render i kilka walniętych na pałę c4d. Przynajmniej połowa głosów w tym temacie na jakima jest po znajomościach.

Tym razem zrobiłem gorszą pracę ale tam nie ma "wyłącznie białego tła, wklejonego renderu i kilku walniętych na pałę C4D". Skoro się nie znasz to proszę nie komentuj mojej pracy, oczywiście głosować nie zabraniam bo zgadzam się z Tobą, że moja praca jest tym razem gorsza.

Pozdrawiam.

Ps.

Poza tym to był ogólny brak weny i chęci na robienie pracy.

3t6EGVz.png

Opublikowano

Mówisz o głosach po znajomosci w pojedynku Z LEMONEM? XDDD

// Liczy sie to ile się włozyło w prace? Praca jakima bez względu ile zrobił, po prostu wygląda lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...