Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Graphic]Alpen vs jakim

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na jakima

a lemon nawet jakby lepsza pracę miał (chociaż nie ma) to i tak zawsze tylko jego koledzy będą głosy na niego dawać, tak to nikt go nie lubi XDD

ps alpena nikt nie lubił więc zmienił nick i obrazek

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

Lemon bo jakim mi sygny nie zrobił bo lemona jest ładniejsza o wiele

Opublikowano

Obydwie prace są dobre, aczkolwiek praca jakima, jakoś wywarła na mnie większe wrażenie. U lemona nie podoba mi się zbytnio to, że focal jest tak mocno zlany z ciemnym tłem, przez co z lewej strony powstaje taka pustka, co za tym idzie focal lekko odstaje. (Gdyby te ciemne tło jeszcze lekko nachodziło, np na dół z lewej strony, było by lepiej :) )

Reasumując: Głos na jakima.

PS.

Oczywiście, że lemon. Przecież w pracy jakima jest tylko i wyłącznie białe tło, wklejony render i kilka walniętych na pałę c4d. Przynajmniej połowa głosów w tym temacie na jakima jest po znajomościach.

empik+logo.jpg
Koleś dostał za ten sygnet kilka tysięcy złoty, a przecież to tylko zwykły przecinek (empik). -.-

Kiedy wreszcie dotrze do ludzi, ze nie liczy sie, czy ktoś użył 2 brushy, czy 40 tekstur, a wizualny efekt końcowy,,,,? Znafcy.... -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...