Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Turniej] [FIFA 14] "Puchar Polski"

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jest tzw. 'Turniej' xD

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Ja zrobię losowanie Skipp70 i Roowiek . Zagracie w... Kamień papier nożyce :) Napiszcie mi na pw 3 wasze ruchy tzn. Co dajecie w 1 rundzie (np. 1 runda:Kamień 2 runda:Kamień 3 runda:Nożyce)

Ten kto zdobędzie więcej pkt przejdzie dalej

Ktoś z Meczu Śląsk Wrocław-Widzew Łódź Patrzy jeszcze na ten turniej? Czy odpadają obydwoje?

Jeśli ktoś z tego meczu się zgłosi to przejdzie dalej

Opublikowano

Ale przynajmniej to rozwiązał.
Czyli przechodzę dalej, bo organizator zaniedbał, skontaktuję się z przeciwnikiem następnym.

Opublikowano

Słuchajcie - sorry chłopaki, myślałem, że dam radę to ogarnąć, ale jednak wracając dopiero o 19:00 do domu, ciężko jest ogarnąć wszystko (lekcje, turniej).

Nie jestem już na bieżąco, proszę więc, aby osoba która ma czas na zajmowanie się tym napisała do mnie na PW, ja ją ustalę i do niej będziecie kierować wszystkie problemy.

Ja nie mam głowy do tego, kończy się semestr, trzeba poprawiać oceny, etc.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Ten turniej to widzę wielki nie wypał.Po wyjściu TOTY-ów trzeba zrobić turniej drużyn z ultimate team,wpisowe po 5-10k,kogoś ogarniętego (nie uważam nie jesteś ogarnięty cxxus) ale kogoś kto ma na to czas i jak wpłacą to będą grać a nie bawią się w kotka i myszkę ...

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

@up z jakimś adminem?

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

W4rrock To mój pomysł :) Ja już z Moderatorem uzgodniłem prawie wszystko i po wyjściu TOTY Będę organizował taki turniej

Wiem że to twój sposób bo mi na orginie pisałeś (to nie miała być kradzież :D)

@up z jakimś adminem?

z moderatorem który będzie pilnował zapewne porządku ;)

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...