Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Turniej] [FIFA 14] "Puchar Polski"

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nie wliczyłeś tego że Cię ogram :D

Czekamy na zapełnienie listy i startujemy

Nie wliczyłem tego bo tak nie będzie :D

Klawiaturka ma moc :)

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra panowie. 3 osoby jeszcze i startujemy.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Drzewko:

EGhkRWR.png

Uwaga, czekam do 15:30 na resztę osób (na wybór reszty klubów), po tym czasie już nie przyjmuję (potem osoby w parach będą wygrywać walkoverem). Zapraszam już do rozgrywania meczy w parach ;-)

Wynik zgłaszacie do mnie na PW, dodając w "konferencji" trzy osoby (siebie, przeciwnika i mnie) wzorem:

Gospodarz (klub i nick MPCForum):
Gość (klub i nick MPCForum):
Wynik (zaczynamy od gospodarza):

A temat to: [Turniej] [PP] Wynik pary [GOSPODARZ] - [GOŚĆ]

Pozdrawiam!

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Tzn. można, ale 2 osoby mają potwierdzić, dlatego, aby SPAM'u nie było, to lepiej na PW.

Opublikowano

@up - nie wiem :P

Po 15:30, a więc 3 kluby przechodzą Walkoverem do ćwierćfinału.

Nowe drzewko:

ds5iTZC.png

Opublikowano

Piast wygrał 2:0 z Zawiszą (mną)

Je*ać Piast'a

EA zjebało ekstraklasę i się ruszają jak gówno w przeremblu

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Navari, nie przeżywaj :P

Czekam na kolejne mecze i wyniki.

Opublikowano

To będzie turniej rewanżowy xD

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

@up

Za późno w twojej częsci drabinki już o pułfinał grają puki co 1:0 Prowadzi Piast Gliwice :P

Ten znów w półfinale a ja meczu nie zagrałem ;D

Nick MPCforum : Godziu ^^

Nick Origin : Vanamek

Klub z Ekstraklasy : Ruch Chorzów

Zapisy już się skończyły .Może w innych weźmiesz udział ;)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Roowinek, 3 dni - potem walkover.

Ja czekam na tego Bartqa ;p

Opublikowano

Odpadłem z turnieju :D Gratki BarteqHD. Wynik Korona Kielce 2 : 4 Jagiellonia Białystok.

Opublikowano

Baraniozo 2;0 Fenix

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...