Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xdax1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysłałem Ci na PW mój skype, tam Ci pomogę.

Zbieram +

mca.png

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa aktualizacja:

DeiXPack 2_0.05 - 09.02.2014[END] - Nie wymaga nowego świata.

- Aktualizowano mod Bibliocraft.
- Aktualizowano mod MineFactoryReloaded
- Naprawiono błąd, który powodował nie włączanie się MC.

Aktualizację można pobrać z mojej strony:

http://deixpack.c0.pl/

Niestety, jest  to prawodpodobnie  ostatnia aktualizacja tej paczki. Więcej modów nie zostanie dodanych, ponieważ jest ich już ponad 100 i każda następna modyfikacja powoduje crash, w większosci przypadków, ale jest i dobra wiadomość. Powstaną paczki pod tryb gry(np. RPG, survival itp.), będą zawierać mody tylko te który pasują. Pewnie nie będzie ich dużo, co pozwala na grę nawet na słaszbych komputerach i większą ilością FPS'ów.

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

Nie wiem jeszcze.

Na shadery trzeba mieć dobry komputer, raczej zrobię tak, że plik kofiguracyjny zostawie i kto będzie chciał zaistaluje sobie tego moda.

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

Zależy jaki to mod i do jakiego typu paczki się zalicza. Jeśli będzie się zgadzał a typem paczki to znajdzie się on.

Termin wydania paczek nie jest znany, nie będę mówił kiedy mniej więcej.

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

Niestety jestem zmuszony przerwać pracę nad paczką. Spalił mi się dysk twardy na którym było wszystko co dotyczy DeIXPack'a oraz straciłem przez to chęci, cała praca poszła na marne. Nawet nie mogę się zalogować na stronie, bo straciłem ważne hasła.

Przykro mi, mam nadzieję, że to zrozumiecie.

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

Ale kicha :/ Szkoda, bo paczka była jedną z najlepszych.

No ale nie dziwie ci się że straciłeś chęci - nie dość że tyle własnego czasu i chęci poświęciłeś, to jeszcze za darmo, żeby uszczęśliwić tysiące innych osób (patrząc na ilość wyświetleń tematu) no i sprzęt ucierpiał.

No trudno, wszystko co dobre kiedyś się kończy.

Opublikowano

jaka kicha jaki koniec? skoro można zrobić nową stronę i stare downloady dać a nie uploadować od nowa albo zrób forum paczki na http://pun.pl weźcie się w garść nie wszystko skończone!

Opublikowano

Myślisz, że zrobienie tego wszystko zajmie dzień?

Ja pracuje nad wszystkim praktycznie sam(jedynie serwer robi inna osoba).

Wszystkie dane, czyli mody które ze sobą nie współpracują, a które działają, instalator, hasła, i wiele innych danych przepadło.

Ta paczka jest już skończona.

Niestety, nie mam ochoty robić tego od nowa, byłoby to  tylko męczące. 

Może kiedyś, tak jak mówiłem, powstaną paczki pod różne gatunki rozgrywki, ale muszę trochę po prostu odpocząć.

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

Nie byłoby może możliwości, żeby osoby, które ją pobrały wgrały je gdzieś? Wtedy może kiedyś byś znów podjął pracę nad paczką ale nie od 0 - tyle dobrego.

Współczuję ale szacun! 

Opublikowano

Nie byłoby może możliwości, żeby osoby, które ją pobrały wgrały je gdzieś? Wtedy może kiedyś byś znów podjął pracę nad paczką ale nie od 0 - tyle dobrego.

Współczuję ale szacun! 

Paczka prawdopodobnie nadal jest na hostingu, tam gdzie była. Strona paczki też jest. Można ją pobrać, niby.

Problem jest taki że przepadły wszystkie hasła i dane, a także przerobione mody.

Instaler z paczką był zrobiony używając specjalnego programu, niestety działa to tylko w jedną stronę - z plików instaler, z instalera plików nie odzyskamy.

Jak zbierzemy nowe chęci, solidną drużynę i chwilę czasu to spodziewajcię się epickiego powrotu, jeszcze lepszej paczki (albo kilku!) ;)

Opublikowano

to zróbcię listę dla pomocników (ja bym się zapisał)

Może, gdy zabiorę się za paczki, zrobię coś w stylu rekrutacji. Ale na razie paczek nie będę robił, muszę odpocząć.

Paczka prawdopodobnie nadal jest na hostingu, tam gdzie była. Strona paczki też jest. Można ją pobrać, niby.

Problem jest taki że przepadły wszystkie hasła i dane, a także przerobione mody.

Instaler z paczką był zrobiony używając specjalnego programu, niestety działa to tylko w jedną stronę - z plików instaler, z instalera plików nie odzyskamy.

Jak zbierzemy nowe chęci, solidną drużynę i chwilę czasu to spodziewajcię się epickiego powrotu, jeszcze lepszej paczki (albo kilku!) ;)

Dokładnie, plików nie mogę odzyskać z instalatora.

Aktualna wersja paczki jest dostępna, i ciągle będzie na hostingu, jeśli przez 30 dni będzie pobierana.

Nie mogę się także zalogować na gmaila paczki, więc pytania wysyłajcie mi tutaj na PW.

Napisałem do Supporta na hostingu gdzie jest strona, wyjaśniłem sprawę i zobaczymy. Ale to i tak nie znaczy, że wrócę od razu do robienia, bo strona to nie wszystko.

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

Ja mogę pomóc w robieniu paczki bo (troche) znam się na tym bo robiłem kilka. Ale xdax może mi powiedzieć coś na ten temat. Oczywiście serwer dalej by był robiony przeze mnie :)

Opublikowano

Ja mogę pomóc w robieniu paczki bo (troche) znam się na tym bo robiłem kilka. Ale xdax może mi powiedzieć coś na ten temat. Oczywiście serwer dalej by był robiony przeze mnie :)

Skoro tak to ja będę gościem od grafiki! zawsze chciałem być kreatywny :D może boski nie jestem, ale moja grafika jest lepsza niż żadna.

Równie chętnie pomogę z pisaniem i zarządzaniem strony WWW DeiXPacka.

DeiXPack_zpsf1f9e62b.png

Opublikowano

Mam dobrą wiadomość.

Hasła do strony odzyskany dzięki supportowi z cba  <3

Ale to nie znaczy, że już będę kontynuował.

Kilka kwestii:

- Tak jak to wspominałem, nie będzie jednej paczki a kilka - każda pod inny "styl" gry(RPG, hardcore survival itp.).

- Paczki, będą na  MC 1.7.4.

- Tworzenie paczki zacznie się gdy będą dostępne wszystkie mody na Minecraft 1.7.4.

- Instalator prawdopodobnie będzie inny, wymaga czasu.

Skoro tak to ja będę gościem od grafiki! zawsze chciałem być kreatywny :D może boski nie jestem, ale moja grafika jest lepsza niż żadna.
Równie chętnie pomogę z pisaniem i zarządzaniem strony WWW DeiXPacka.

DeiXPack_zpsf1f9e62b.png

Jeśli jesteś chętny to chętnie przyjmie dodatkową pomoc.

ja bym mógł dostarczać modyfikacje do paczki?

Myślę, że miałbym dla Ciebie propozycję co mógłbyś robić, coś podobnego co napisałeś.

Zrobiłbyś listę modów do każdego stylu gry, np.

1. RPG

- RPG-HUD

2. Hardcore Survival

- Harcore enderdragon

Po prostu każdy mod byś przydzielił do kategorii, bardzo ułatwi mi to sprawę gdyż nie musiałbym poświęcać czasu na poszukiwanie modów, a jeszcze lepiej, gdyby umieszczone byłyby linki. 

Osoby które chcą pomóc, mają się zgłosić do mnie na PW i potwierdzić chęć pomocy. Gdy pracę ruszą odezwę się do was. 

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

Kiedy bedzie ta paczka?

Czytałeś poprzedni post? Kiedy wyjdą mody na 1.7.4 - wszystkie lub większość, zaczną się DOPIERO(!) pracę nad paczkami. Do tego dochodzi nowy instalator oraz launcher, czyli za nim paczki wyjdą minie b. dużo czasu. Nie spodziewajcie się prędko, gdyś nie dawno był koniec DeiXPack'a 2.

P.s Tylko bez przestanej dużej czcionki proszę, bardzo złe to wygląda, oraz radzę czytać posty.

Zbieram +

mca.png

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Szkoda że tej paczki nikt już nie robi :/ była najlepszą, żadna inna nie miała tyle modów które by tak pięknie współgrały >.< xdax to jakiś czarodziej chyba, bo niekompatybilne mody współgrają w jego paczce D:

No, ale tak, fajnie by było znowu w nią pograć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...