Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xdax1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczę co da się zrobić.

Napisz do mnie na PW.

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

@Odświeżam

Jakie mody chcielibyście w paczce?

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

Bardzo dobra paczka. Dobrze zoptymalizowana bo FPS nawet na poziomie :D

Niestety zawiera dużo modów technicznych, za którymi nie przepadam, więc chyba na niej za długo nie pogram.

Jednakże polecam ją innym, gdyż jest naprawdę dopracowana. xD

11uz5ao.jpg

Opublikowano

Możecie składać propozycję modów, jakie mam umieścić w paczce.

Paczka jest głównie dla was, więc wasze zdanie jest dla mnie ważne :)

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

@TOPIC

Mam takie pytanko.

Masz pozwolenia autorow modyfikacji na publikowanie ich "tworczosci" w Swojej publicznej paczce?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

We wszystkich modach, które są w paczce mają licencję pozwalającą na umieszczanie ich w paczce.

Co prawda na niektórych nie mogę zarabiać(adfly) - Ale zastosowałem tu pewien trick, po prostu w 1 linku nie znajdują się ich mody(tylko inne pliki), a te pieniądze( to grosze praktycznie) są potrzebne na wyeliminowanie tej badziewnej reklamy, znajdującej się na mojej stronie, nad logiem.

Taki mod jak np. Thaumcraft 4, czy mo creatures, trzeba zainstalować ręcznie bo autor nie pozwala na umieszczenie ich w paczce.

Co do Flan's Modern Weapons Pack, na pewno sprawdzę jak będzie chodził ten mod w paczce, już w następnej aktualizacji.

Dziękuje za pytania, miłe komentarze jak i te negatywne, oraz za propozycję.

Czekam na więcej, zapraszam do komentowania! :)

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

@up

To super :D

Bardzo lubię ten mod i trochę mi go w tej paczuszce brakuje :P

Ale najważniejsze jest to, jak już wcześniej wspominałem, że nie laguje i dużo FPS jest B)

11uz5ao.jpg

Opublikowano

We wszystkich modach, które są w paczce mają licencję pozwalającą na umieszczanie ich w paczce.

Co prawda na niektórych nie mogę zarabiać(adfly) - Ale zastosowałem tu pewien trick, po prostu w 1 linku nie znajdują się ich mody(tylko inne pliki), a te pieniądze( to grosze praktycznie) są potrzebne na wyeliminowanie tej badziewnej reklamy, znajdującej się na mojej stronie, nad logiem.

Taki mod jak np. Thaumcraft 4, czy mo creatures, trzeba zainstalować ręcznie bo autor nie pozwala na umieszczenie ich w paczce.

Co do Flan's Modern Weapons Pack, na pewno sprawdzę jak będzie chodził ten mod w paczce, już w następnej aktualizacji.

Dziękuje za pytania, miłe komentarze jak i te negatywne, oraz za propozycję.

Czekam na więcej, zapraszam do komentowania! :)

Wiekszosc ma napisane na stronie, ze jezeli umieszczasz ich modyfikacje w modpack'u to powinienes dac odnosnik do tematu na "minecraftforum.net"

Wiec jak mozesz to popraw;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wiekszosc ma napisane na stronie, ze jezeli umieszczasz ich modyfikacje w modpack'u to powinienes dac odnosnik do tematu na "minecraftforum.net"

Wiec jak mozesz to popraw;)

Przecież są cały czas odnośniki do ich tematów, w tym temacie i także na mojej stronie.

Wystarczy kliknąć na nazwę modyfikacji i zostaniesz przeniesiony.

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

Czy aby napewno w tej paczce jest mod ExtraBiomesXL?

Dzięki za wytknięcie błędu.

Edytowałem spis modów na stronie, a zapomniałem zmienić w tym temacie.

Naprawione, w paczce nie ma ExtraBiomesXL.

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

Nowa aktualizacja!

DeiXPack 2_0.03 - 12.01.2014
- Aktualizowano mod Mekanism.
- Dodano mod Flan's mod +Modern Weapons Pack.

Aktualizację można pobrać z mojej strony:

http://deixpack.c0.pl

Zapraszam do komentowania, oceniania, oraz proponowania sugestii co dodać, co zmienić.

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

@Odświeżam

Jakieś propozycję jakie mody dodać/usunąć?

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

Czy mógłbyś dodać : Railcraft , Traincraft, Crossover [bC IC2] który łączy te 2 mody , Shadery - w sensie chodzi mi o samego moda a właściwie jeden pliczek :) a uzytkownicy mogli by sami pobrać jakieś tam ulubione shadery , water shader mod [opcjonalnie bo może przez to lagować] Oraz jakieś addony do IC2/ BC chyba że już są ;) , Better Generator World

Oraz zmodyfikować instalera tak że można wybrać np. które mody chcemy instalować a które nie

xxx

Opublikowano

Dzięki za ciekawą propozycję, na pewno ją przemyślę.

Co do instalatora - Na razie zostanie taki jaki jest, ale na pewno w przyszłości zostanie zmieniony.

Czekam na więcej propozycji ;)

Zbieram +

mca.png

Opublikowano

Dodaj Fusion Plugin do SimpleOres

Przed propozycją radzę przeczytać listę modów - SimpleOres(nr. 49) już jest.

Co do Fusion Plugin, na pewno zobaczę.

Zbieram +

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...