Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RalioS [Dedyk] [Hard]

RalioS

Ankieta - RalioS  

644 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki LvL max ??

• 99 i 2 sety
      263
    • 105 i 3 sety
      381
  2. 2. Bronie 30 lvl +4 u handlarzy?

• Tak
      506
    • Nie
      138

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Metin2Poland

Po pierwsze to nie mój serwer.

Po drugie na liczniku jest dziennie +200 osób.

Nie, te denne filmy z serwera też pewnie nie Twoje.

Btw gratuluje Twojego już pewnie z 10 kanału na YouTube. Chyba będziesz w księdze guinnessa.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

@UP

Konta sa moje...

I gówno ci do tego

Nie tym tonem człowieku, mogę śmiało stwierdzić że kolejny Twój serwer spłynie tak szybko jak pozostałe.

Twoje zachowanie jest po prostu dziecinne, ale co tu się dziwić skoro tak naprawdę każdy wie co i jak.

Pozdrawiam

A co do serwera, nie polecam bo administracja to banda niewychowanych ludzi. Może z wyjątkiem Damiana bo kiedyś na gg pisałem.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

co to jest 200 osób wejdz na dreikon i zobacz ile tam jest osób m M1 a ile expi. O expowiska jest bijatyka ale tobie i twojemu serverowi zycze jak najlepiej

Opublikowano

Cannabis całe odeszło :) + Połowa innych graczy^^ U was nie ma co robić. Tylko : DROPIC, EXPIC, DROPIC, EXPIC.. przegrałem u was 100h osiągnałem 86 lvl i mi się znudziło.

Opublikowano

Screen nadesłany przez jednego z graczy serwera. Styczności nie miałem ale jak widać wszędzie na serwerach jedno i to samo SYF !

rgy1.jpg

Gif off.

Opublikowano

ABY GRAĆ NA SERWERZE OD DZISIAJ tj. 16.01.14r. należy uruchomić patchera gry,który znajduje się w cliencie :)

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Wszystko na ten temat masz na naszym forum w ogłoszeniach.

Screen nadesłany przez jednego z graczy serwera. Styczności nie miałem ale jak widać wszędzie na serwerach jedno i to samo SYF !

rgy1.jpg

Tu widać,że nikt nie zaakceptował dodatkowo to Lukaszek,który jest dzieciakiem.

Co do wymiany logi pokazać,czy nikt się nei zna ?

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Wszystko na ten temat masz na naszym forum w ogłoszeniach.

Tu widać,że nikt nie zaakceptował dodatkowo to Lukaszek,który jest dzieciakiem.

Co do wymiany logi pokazać,czy nikt się nei zna ?

Skąd mogą wiedzieć czy później nie zaakceptowałeś?

Aż śmiesznie, nie polecam tego serwera.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

@up

Też nie lubię tego serwera, ale tym co piszesz poniżasz się..

Popatrz na ss'a jeszcze raz i przypatrz się.

Na czacie jest napisane :

Damian : Też mam.

Damian : Wymiana ?

Łukaszek : Dawaj :D...

= Mieli takie same pieczęcie peta, lub czegoś innego i chcieli się dla jaj wymienić.. i tak by to im nic nie dało bo pieczęcie były takie same niczym się nie różniły.

= Na czacie pisało ze strony Łukaszka : Nie możesz handlować tym przedmiotem, czyli chciał wystawić tą samą pieczęć co wystawił Damian ale nie mógł bo jest blokada i = Wystawić może tylko 1 osoba taką rzecz z is'a i tak się złożyło że Damian pierwszy dał handel po przez najechanie pieczęcią na postać Łukaszka i jego pieczęć była na

= Handlu, lecz Łukasz już swojej nie mógł bo wystawić na handel tą pieczęć można tylko po przez najechanie na kogoś nią i daje to to że tylko 1 osoba może ją wystawić

= Na handlu i Łukaszek po prostu zaakceptował handel i zrobił ss'a jak idiota.. który swoim poziomem inteligencji na ts się nie popisuje a Damian na 100% nie akceptował.

= Jeśli zrozumiałeś co napisałem to znaczy, że masz coś w głowie..

Opublikowano

Powiem inaczej, z tego co wiem to MASA BUGÓW na serwerze.
m.in : - bug na kamole jednym kamolem do P, Bug biolog, bug DT z 2 piętra do KOWALA.

Gościu wjeżdzasz w dupe GMowi, który może teraz rocznikowo ma 16 lat, który nie wie co to zabezpieczenia, który naprawia channele a po 30minutach padają, pół misji na serwie zbugowanych, bug na zmianki bardzo łatwy sposób. Stanowczo odradzam tam grać, połowa graczy spierdoliła z serwa a połowa dzieciaków lub dupolizów GMa gram tam także pozdrawiam te dzieci. TS raz chodzi raz nie bo też łatwo się wjebać bez zabezpieczeń hasła, ludzie kurwa dajecie serwa tak śmiesznego ze aż płakać chce a GM w żywe oczy kłamie ze nic nie dawał.. ODRADZAM STANOWCZO! szkoda czasu i nerwów :)

@PS. Łukaszek jest dzieciakiem ??? ciekawe czy powiedziałbyś mu to na TSie bo raczej wątpie... pewnie byś mu coś jeszcze dał na początek w celu ułatwienia gry. Także nie kompromituj się a winny się tłumaczy. Do tego jeszcze dziś rano wrzucony był screen na strone to z 5min i został temat usunięty i uzytkownik zbanowany także jakbyście nie mieli nic do ukrycia to temat by został. Pozdrawiam

Gif off.

Opublikowano

Powiem inaczej, z tego co wiem to MASA BUGÓW na serwerze.

m.in : - bug na kamole jednym kamolem do P, Bug biolog, bug DT z 2 piętra do KOWALA.

Gościu wjeżdzasz w dupe GMowi, który może teraz rocznikowo ma 16 lat, który nie wie co to zabezpieczenia, który naprawia channele a po 30minutach padają, pół misji na serwie zbugowanych, bug na zmianki bardzo łatwy sposób. Stanowczo odradzam tam grać, połowa graczy spierdoliła z serwa a połowa dzieciaków lub dupolizów GMa gram tam także pozdrawiam te dzieci. TS raz chodzi raz nie bo też łatwo się wjebać bez zabezpieczeń hasła, ludzie kurwa dajecie serwa tak śmiesznego ze aż płakać chce a GM w żywe oczy kłamie ze nic nie dawał.. ODRADZAM STANOWCZO! szkoda czasu i nerwów :)

@PS. Łukaszek jest dzieciakiem ??? ciekawe czy powiedziałbyś mu to na TSie bo raczej wątpie... pewnie byś mu coś jeszcze dał na początek w celu ułatwienia gry. Także nie kompromituj się a winny się tłumaczy. Do tego jeszcze dziś rano wrzucony był screen na strone to z 5min i został temat usunięty i uzytkownik zbanowany także jakbyście nie mieli nic do ukrycia to temat by został. Pozdrawiam

Geniusz normlanie kurwa geniusz :)

Ma być 2 piętra w wiezy orków i u berana setaou.

Co do biologa bajki.

Channele padaly,ale już są okey ;)

Bóg z kamolami jest nawet na PLu ;)

@up

Też nie lubię tego serwera, ale tym co piszesz poniżasz się..

Popatrz na ss'a jeszcze raz i przypatrz się.

Na czacie jest napisane :

Damian : Też mam.

Damian : Wymiana ?

Łukaszek : Dawaj :D...

= Mieli takie same pieczęcie peta, lub czegoś innego i chcieli się dla jaj wymienić.. i tak by to im nic nie dało bo pieczęcie były takie same niczym się nie różniły.

= Na czacie pisało ze strony Łukaszka : Nie możesz handlować tym przedmiotem, czyli chciał wystawić tą samą pieczęć co wystawił Damian ale nie mógł bo jest blokada i = Wystawić może tylko 1 osoba taką rzecz z is'a i tak się złożyło że Damian pierwszy dał handel po przez najechanie pieczęcią na postać Łukaszka i jego pieczęć była na

= Handlu, lecz Łukasz już swojej nie mógł bo wystawić na handel tą pieczęć można tylko po przez najechanie na kogoś nią i daje to to że tylko 1 osoba może ją wystawić

= Na handlu i Łukaszek po prostu zaakceptował handel i zrobił ss'a jak idiota.. który swoim poziomem inteligencji na ts się nie popisuje a Damian na 100% nie akceptował.

= Jeśli zrozumiałeś co napisałem to znaczy, że masz coś w głowie..

To samo mówilem na forum serwera :0

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Ale co Ty sie odwołujesz dzieci Cię bede sluchały nadal bo w na ich falach nadajesz i jestes (GM) :> koniec polemiki odradzam serwera pjona.

Gif off.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...