Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RalioS [Dedyk] [Hard]

RalioS

Ankieta - RalioS  

644 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki LvL max ??

• 99 i 2 sety
      263
    • 105 i 3 sety
      381
  2. 2. Bronie 30 lvl +4 u handlarzy?

• Tak
      506
    • Nie
      138

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ar3lek wymyśla głupoty, próbuje zniszczyć serwer lecz niestety nie udaje mu się to i zgania winę na nas.

10506950558669121718.png

Danie GM youtuberowi, pozdro 600.

Nie bierz się za 2 serwer skoro pierwszego nie umiesz utrzymać i co chwile na MPC o coś prosisz.

Nie polecam - idiota do kwadratu.

Opublikowano

@UP

SS zrobione o 3 w nocy.

jestes smieszny jak ten twój pobugowany dedyk, specjalnie dla Cb wbije na serwer o 13 oraz o 18 i zrobie ss z pulpitu, abys nie klamal ze ss robilem o 3 w nocy i sobie porównamy.

Opublikowano

Witajcie,

Dzisiaj są walentynki.

Wszystkich was kocham dlatego do item shopu dodałem skrzynie,która kosztuje 1000SM smile.png

Najgorsze co możemy zdobyć to 10 małży:

Oto drop ze skrzyni:

Pancerna Panda

Polarny Miś

Pierścień Siły Woli

Pierścień Śmier. Mocy

Małż x10 | 

Mikstura Mądrości 

Pieczęć Kochasia 

Zwój Powrotu Statusu 

Kupon 2000 SM 

Kupon 1000 SM

Dodatkowo od 15:45 (14.02.14r.) do 15:45(15.02.14r.) zostaną włączone raty serwera na wszystko (100%) !

To jeszcze nie koniec !

Jutro,czyli w sobote ( 15.02.14r.) o godzinie 19:00 odbędą się 3 rundy konkursu ox.

Natomiast w niedzielę o godzinie 20:00 odbędzie się ZUO !

1 - 65 - Dolina Orków

65 - 99 - Pustynia Yongi

w6qirs.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oj Damianku Damianku

;)

Teraz lizesz dupke Shagiemu czy jak ? Masakra jestes tak falszywy ze o ja pier.... Najpierw wyzywasz Shagiego ze gowno umie "Grubas wgrywa WW od miesiaca i nadal nie potrafi wgrac" Aaa te rozmowy z Mateo i toba na tsie ? Mateo cala postac w perlach z gm'a 500k sm na koncie i na wojnie setkami napierdziela. Licznik podkrecony ponad 3razy (Damian i Mateo mowili to na ts)  Wyzywales Shagiego ze to maly  grubas nawet 1.50m nie ma a wazy 150kg. Wiec pozdrowienia dla Cb  ;)                                                                                                                                    

http://www.mpcforum.pl/topic/1144658-pytanie-jak-uzyskac-pewien-efekt-na-obrazku/#entry9835804

I ten twoj topaz za 350zl Kupiony HAHAHA

@ Nie polecam serwera na serwerze gra 50osob max w godzinach szczytu administracja (Mateo,Damian)

Sprzedaja ekwipunek i robia swoje prywatne postacie ;) maja po 500k sm na koncie w is.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Damian hmm najbardziej fałszywa osoba jaką znam w osobach zaangażowanych w grafikę. Obgaduje inne osoby jak gada z kimś przykład koleguje sie z Shaggym a go przy mnie obgaduje :). Następna rzecz to Damian jest amatorem prezentacje robi tydzień minimum , a nam pisał że 4godziny . Jego dziecinne zachowanie przebija wszystko ddosy w ekipe z TS'A bo mu sie nudzi .. Chwalił mi sie także , jakich on przekrętów na raliosie nie zrobił i ilu kolegom eq to on nie dał. Damian także chwalił się że faworyzował postać Dreed na serwerze tyle ode mnie pozdrawiam :) Także naśmiewanie sie z wyglądu Shaggiego że dostał od niego zdjęcie i grubas itp , że ma morde jak coś tam , a patrz w lustro taka rada. Pisał mi że kupił TOPAZ za 350zł ,a tutaj jego temat że dostał to za darmo kolejny dowód jaki jest kłamliwy : http://www.mpcforum.pl/topic/1144658-pytanie-jak-uzyskac-pewien-efekt-na-obrazku/#entry9835804

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

@UP 

Dzięki za odświeżenie prezki.

Czlowieku tylko tyle masz do powiedzenia ? Robiles prezentacje dla naszego serwera a w tym czasie oklamujac nas robiles rzeczy dla shagiego ktorego tak wyzywales co on nie zrobil i czego nie potrafil.. A sam nie jestes lepszy ;)

@ Pisales ze z "Grubasem w teamie nie bedziesz"

Damian:

Tak, miałeś racje 18:35

współpracowałem z Shaggim

jadnak na celu nie miałem rozbicia serwera.

Ale szkoda Ci że z nim pracowałem ?

więcej niż Ty potrafi

Jestes zajebisty czlowieku MEGA ZAJEBISTY ;) Jak pisalem Oskarowi juz wczesniej ze chcesz zniszczyc serwer z shagym ;) odrazu to bylo wiadome bo zaprasazales tego typa na naszego ts'a ;) Pisales ze nic nie potrafi a teraz niby lepszy technik od Oskara.. taki technik co dodaje WW od miesiaca i dodac nie moze.. Pozdrawiam i nie polecam falszywego damianka.. 

@ Truta +9 w sklepie ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Dziś na serwerze odbył się konkurs pvp :P Wkrótce kolejne konkursy! 

42319106691774471663.png42319106691774471663.png

co jest tą nowością, złe dobranie stylu, bo widać że edytowane, złe nadanie brushy? pls..

nie polecam serwera bo idioci w teamie którzy sprzedają eq za 5zł :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...