Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RalioS [Dedyk] [Hard]

RalioS

Ankieta - RalioS  

644 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki LvL max ??

• 99 i 2 sety
      263
    • 105 i 3 sety
      381
  2. 2. Bronie 30 lvl +4 u handlarzy?

• Tak
      506
    • Nie
      138

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer włączony, ts włączony, strona włączona forum działa cały czas. Przepraszamy za utrudnienia.

~Team RalioS.pl

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jest moja opinia gram normalnie okej jest 0 lagow i okej wbijam do sredniego lochu postac top 1 bum wywalilo pisze do administracji zeby odbugowali musialem czekac 15 min spadlem z topki w chooy w dol pytanie czy jakas nagroda za podanie buga albo rekononpensata bedzie ale nie ni chuja powiedzieli ze zaraz to naprawia i jutro bedzie dzialalo wszystko i bedzie zajefajnie dobra juz sie wkurwilem niezle dobra wbijam gram po 30 minutach a nie po 15 nwm co tak dlugo robili ale okej gram gram lagi lagi i jeszcze raz lagi i bum serwa nie ma mowie sobie pierdole ide spac wstaje patrze serwer on gram gram expie do 41 a mowie sobie trza boja zrobic ide do sredniego lochu bo mowili de do dzisiaj bedzie okej i bedzie smigalo wbijam do lochu no i sru to samo ide na buffa do m1 patrze ze gm biega 4 osoby max byly to pisze do niego czekam 5 minut a on nadal sobie stoi i od czasu do czasu biega 10 min 15min i chuja nie odpisal kurwa pierdolona jego mac ([GM]Damian) ide na tsa poke 1 raz wyslalem 2 raz nic poprosilem admina tsa jakiegos zeby mnie przerzucil do niego a on mi powiedzial ze on nic nie zrobi ja mam sie odbugowac na stronie mam czekac 15 min odbugowac znowu 15 min i moge wejsc ale kurwa ile moge czekac zeby cos z tym zrobili powiedzial ze on nic nie moze zrobic

JEDNYM SLOWEM JAK LUBISZ SIE WKURWIAC TO SERWER DLA CIEBIE !!!!!!!! JAK NIE TO NAWET NIE WCHODZIC !!!!!

PS. w sygnaturze usuncie pomocna administracja chyba ze oszukujecie tez graczy :)

Opublikowano

Ile online ?

kazdy teraz wbija z Resth** bo okazal sie niewypalem ! Robimy rozpierdol !

4uc581.jpg

Opublikowano

czemu off ?

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

@UP

Poprawiamy kilka rzeczy. Jak będzie ON to was poinformujemy :) Nie długo to potrwa (od 20min do 60) . Niestety ale to jest konieczne. Specjalnie przełożyliśmy to na noc bo własnie wtedy gra mało osób.

Co bardziej chcecie ?

Wieże Orków czy Wieże Mistyków ? głosujcie na naszym forum ! .

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Serwer działa. Macie jeszcze jutro bo w poniedziałek święto . Przepraszamy wszystkich graczy którzy grają po nocach. Następną nockę spędzicie spokojnie i nie wywali sewera ani razu.

~Team RalioS

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Na Serwerze gra sie przyjemnie, lecz trzeba na nim jeszcze duzo poprawek.

- buguje sie v2, postacie tak jakby zamulaja, widac je gdzie indziej a sa gdzie indziej, tak samo z mobami jak sie expi, bijesz 2 potworki a sie okazuje ze bijesz 3 grupki,

- Dodać szkaty blasku to dropu z mobow

- Zmianki/dodania do dropu z mobow

- Zwiekszyc szanse na drop KD z Metinów

- Dodać drop fasolek

- Fryzury

- skille .. U daggera co 1sekunde moglem czytać KU bez zwoi egzo

- Drop ulepszaczy

- Czas kiedy czytac ku

I wiele, wiele...... Ale o tym wiecie

ARTHEN

Opublikowano

Jeżeli poprawicie błędy które wymienił Pan dopal to serwer będzie bardzo fajny. Zajmijcie się jeszcze porządną reklamą. Przegrałem 2 godziny i jak dotychczas jest spoko ;)

Opublikowano

Jak widać serwer niczym się nie różni od pozostałych hardów, wątpie że zagra dużo osób.

Jedynie co nowego dodaliście to wierzchowce od EOM...

Lecz życzę powodzenia .. ;)

Opublikowano

Bezczelnie podjebaliście nam pomysł z kuframi :) Na przyszłość polecam trochę własnej inicjatywy twórczej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...