Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| 1.7.2 || || ArcanaCraft || DROPY || Survival+Frakcje + RPG || || Skille || || Gildie za itemy || No-Premium || Dedyk ||

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na gildie jest skrypt UltimateClans by Dzikoysk, tak?

Tak

RPG?

Mcmmo nie robi ze zwyklego serwera rpg

A kto napisał że jest tylko McMMO, wszedłeś chociaż na nasz serwer ?

Questy, ekonomia. McMMO to nie wszystko :)

Wejdź i zobacz .

Opublikowano

A skrypty z xharda :D bo wiem. Wiec nie polecam serwera z gotowców tzn czyiś skryptów :D

A tu się drogi Easy mylisz :)

Sobie wziąłem kolorystykę po części - nie znam się na dobieraniu kolorów, skrypty znalazłem w liście skryptów w przypiętym temacie.

Co do skryptów z xHarda - są zbyt zbugowane aby mogły być używane na jakimkolwiek serwerze - jak chcesz mogę Tobie gdzieś wysłać na pw screen z FTP z całą listą pluginów oraz skryptów - nic nie mam do ukrycia.

Opublikowano

Tak

A kto napisał że jest tylko McMMO, wszedłeś chociaż na nasz serwer ?

Questy, ekonomia. McMMO to nie wszystko :)

Wejdź i zobacz .

Tak wbilem,chyba nie rozumiesz co to rpg^

Rpg to klasy,skille(bardziej do walki a nie kopanie itp)....

Ograniczenie eq dla klas

a nie ...

Aby ten serwer byl rpg to musielibyscie wgrac chociaz Heroes,a nie dac do reklamy nazwe RPG mimo ze na serwie nie ma

Opublikowano

Tak wbilem,chyba nie rozumiesz co to rpg^

Rpg to klasy,skille(bardziej do walki a nie kopanie itp)....

Ograniczenie eq dla klas

a nie ...

Aby ten serwer byl rpg to musielibyscie wgrac chociaz Heroes,a nie dac do reklamy nazwe RPG mimo ze na serwie nie ma

Kogo ja tu widzę, nie zrozumiałeś w żadnyms topniu tego serwera a się wypowiadasz.

To jest zwykły survival + frakcje a RPG jest takim małym dodatkiem, jakbym chciał zrobić prawdziwe RPG to bym zrobił i polskie klasy, wybieranie ich, więcej questów.

Ale to nadal charakter Survival + Frakcje - specjalnie RPG nadałem na końcu, wchodząc tu myślałeś że pograsz sobie na kolejnym średniowiecznym serwerku ?

Który o polonizacji nie słyszał

- Nie dziękuje, ta propozycja odpada :)

Dzięki za opinie !

Opublikowano

Kogo ja tu widzę, nie zrozumiałeś w żadnyms topniu tego serwera a się wypowiadasz.

To jest zwykły survival + frakcje a RPG jest takim małym dodatkiem, jakbym chciał zrobić prawdziwe RPG to bym zrobił i polskie klasy, wybieranie ich, więcej questów.

Ale to nadal charakter Survival + Frakcje - specjalnie RPG nadałem na końcu, wchodząc tu myślałeś że pograsz sobie na kolejnym średniowiecznym serwerku ?

Który o polonizacji nie słyszał

- Nie dziękuje, ta propozycja odpada :)

Dzięki za opinie !

tak ale tu nie ma prawie nic z rpg^^

Opublikowano

tak ale tu nie ma prawie nic z rpg^^

A tu jesteś w błędzie bo systematycznie coś dodaje, dodaje ostrożnie żeby nie psuć survivalu i frakcji, każdy plugin musi być szczegółowo sprawdzony przed dodaniem na serwer żeby nie zaburzyć ekonomii czy nie doprowadzić do dysproporcji między graczami.

:)

Opublikowano

Witajcie, nie polecam tego serwera. Totalne dno i tyle!

Z początku było okej ale potem zrobiłem pewien błąd interpunkcyjny i pan właściciel napisał na broadcast "Więcej kropek!"

k9xw20.png

Potem dostałem bana:

2iqialg.png

Gratuluję administracji za zaśmiecanie chatu "Więcej kropek!" obrażanie recenzentów. 0/10

Do tego "Tu nie ma żadnych skryptów CusT'a" - Nie wcale, RPGQuest by CusT. Gratki!

Opublikowano

A potem ładnie Ci odpisałem że jednak taki skrypt jest - admin też człowiek i pomylić się może.

Bardzo ale to bardzo dziękuje Ci za tego screena ! <3

Recenzja nie ma co, myślałem że więcej kropek będzie, tak wgl. używałem komendy /say - do tego się przecież przyczepić można.

Pozdrawiam wszystkich :)

Proszę o więcej takich recenzentów ^^

Panie Recenzencie jak się bawimy w screeny to jeszcze to:

AaqqAJI.png

Opublikowano

Okej, pomyliłem się /say, a /broadcast to prawie (Prawie podkreślam) to samo. Tak odpisałeś mi że jednak jest. Ale powinieneś wiedzieć jakie pluginy i skrypty są na serwerze jeżeli jesteś jego właścicielem.

Recenzja nie ma co, myślałem że więcej kropek będzie, tak wgl. używałem komendy /say - do tego się przecież przyczepić można.

Serwer dla miszczów! Gratulację doboru administracji. Serwer to strata czasu.

Opublikowano

Okej, pomyliłem się /say, a /broadcast to prawie (Prawie podkreślam) to samo. Tak odpisałeś mi że jednak jest. Ale powinieneś wiedzieć jakie pluginy i skrypty są na serwerze jeżeli jesteś jego właścicielem.

Serwer dla miszczów! Gratulację doboru administracji. Serwer to strata czasu.

Aż mnie oczy bolą, czyżby multikonta :O

A to nie ładnie !

Zapraszamy na serwer co raz was więcej :*

Opublikowano

Damian, jeżeli chcesz to sobie spam w temacie. Co do multikonta. - IP osiedlowe. Masz na SS napisane. :)

Opublikowano

Ależ dziękuje za podbijanie tematu :)

Ahh ta dzisiejsza siła przebicia.

Dziś w nocy zostaną dodane zwierzaki oraz małżeństwa dla wszystkich graczy - zapraszamy :)

+ Event OX który został wybudowany na spawnie.

Pozdrawiamy :)

Opublikowano

Żałosny serwer nie polecam . Admin ma w za przeproszeniem DUPIE graczy nie chce pomagać nawet po poproszeniu ( ma 14 lat .... ) w reklamie mamy napisane survival frakcje i rpg , a na serwerze są pistolety które na hita zabijają full diaxowych ludzi . Serwer odradzam

Opublikowano

Żałosny serwer nie polecam . Admin ma w za przeproszeniem DUPIE graczy nie chce pomagać nawet po poproszeniu ( ma 14 lat .... ) w reklamie mamy napisane survival frakcje i rpg , a na serwerze są pistolety które na hita zabijają full diaxowych ludzi . Serwer odradzam

Witam, jeśli mógłbyś to bardziej uargumentuj swoją opinie o serwerze. Temat jest już trochę przestarzały, jak znajdę czas to go zaktualizuje.

Jeśli ktoś Ciebie zabił na arenie PvP to niestety ale administracja nie odpowiada za stracone itemy.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...