Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dl BOT NA ELITY MARGONEM

mocarz2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pokaże wam jak z 2 prostych programów i z wykorzystaniem dodatków margo ,możecie sobie zrobić bota na nocne łapanie elit.

1.Musimy zainstalować te dodatki :

-Auto zbieranie loota (Ja ustawiam 200 ,żeby łapał powyżej 200 zl) i klikamy auto zamykanie.

-Minutnik v.2.6 by ziomQ (Pokazuje za ile zrespi się elita).

-Zamykacz (zamyka okno walki klawiszem "e").

-Auto leczenie (Automatyczne leczenie).

-Auto Fight - bez napisu (Ważne jest aby zainstalować właśnie ten autofight bo jest podobny ale wyświetla denerwujące bynajmniej mnie oknienkto typu "Atakowany potwór..." ,Automatyczny atak za pomocą klawisza "e").

-DLA ŁOWCÓW - Odnawiacz strzał (gdy mamy poniżej 50 strzał to dobiera takie same z torby).

2.Teraz Pobieramy Klikacz.exe

PRZEPRASZAM ALE PO SKANIE WYSZLO ZE TEN KLIKACZ MA WIRA,JAK ZROBIE SWOJEGO BEZWIRUSÓW ,ZUPDATUJE TEMAT,ZA UTRUDNIENIA PRZEPRASZAM.

i Drugi Klikaczc.exe

http://www.sendspace.pl/file/a6484125e2c7ee21ef3ed72

skan: https://www.virustotal.com/pl/file/56f93c4c0af94afbc89ac24c5c6aab234475b23bd1639d9c25fb580a652cb7ee/analysis/1388589172/

3.Odpalamy Klikacz.exe (Ten 1 co pobieraliście) i naciskamy F3 i w tym okienku co wyskoczy litere "z" zamieniamy na "e" i klikamy ok, teraz naciskamy F4 i wpisujemy co ile ma wciskać klawisz "e" ,podajemy w ms (ja wpisuje 750 żeby nie blokowało z powodu zbyt dużej ilości kliknięć) znowu klikamy ok i teraz żeby uruchomić naciskanie klawisza "e" co 1s naciskamy F5 (ale jeszcze nie naciskajcie ,zaraz wytlumacze dlaczego).

4.Odpalamy Klikaczc.exe (Ten 2 co pobieraliście) i ustawiamy suwakiem częstotliwość(sek) na 30 i czas skoku (ms) na 500 ,zaznaczamy "klikaj 1 raz" i najerzdzamy myszką na to kółko od odświerzania strony i nic nie klikamy tylko naciskamy "enter",dodał nam się punkt na liście współrzędnych.

PODSUMOWUJĄĆ ,JEŻELI ZROBILIŚCIE WSZYSTKO TAK PO KOLEI TAK JAK NAPISAŁEM TO WŁĄCZACIE NAJPIERW KLIKACZC.EXE I KLIKACIE START A POTEM KLIKACIE W OKNO MARGO I NACISKACIE F5.

DODATKI ZROBILY TAK ŻE WALICIE AUTOAMTYCZNIE POTWORKA KLAWISZEM "e" I ZAMYKACIE WALKE A KLIKACZ WLASNIE NACISKA "e" I SAM ATAKUJE ELITE :) ,KLIKACZ TEN CZASOWY JEST POTRZEBNY NA NOCKI BO SĄ PRZERWY TECHNICZNE I MOŻE WAS LOGNĄĆ A TAKTO ODŚWIEŻA STRONE CO 30 SEK I PO KŁOPOCIE..

Czyli w skrócie wasza postać od teraz:

-Sama się leczy.

-Sama zakłada strzały.

-Sama zbiera looty.

-Sama atakuje.

-sama zamyka okno walki.

-Sama odświeża stronę zapobiegając lognięciu.

Pozdrawiam i czekam na wasze opinie.

PS. jak chcecie sobie coś na necie porobić to klikacie "klikaczc" i "zakończ" i naciskacie "F5" na margo.

jak chcecie odpalić spowrotem to naciskacie w "klikaczc" "start" i w margo "f5".

ważne zeby czzatu nie klikać bo bedzie pisać cały czas eeeeeeee......

Opublikowano

zaraz wrzuce nowe pliki i skany.

Coś długo mija to "zaraz".

Botem bym tego nie nazwał, tylko prostymi bezsensownymi binarkami i zastosowaniem gotowych skryptów. Całość dałoby radę zmieścić w jednej binarce i bez problemów to obsługiwać, bez wpisywania 10 tys. rzeczy tylko po to by później klikać kolejne 10 tyś rzeczy, aby wyłączyć.

9obpmnjr.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Bezsensu. Z bratem używaliśmy już tego 1,5 roku temu. Odpalaliśmy na dwóch kompach a nawet czasami na trzech (stanie w grupie, sami się zapraszali, leczyli, pierdzieli...) Efekt? Mój brat ban, ja nie. Czemu? Nie mam pojęcia. Bezsensu się w to bawić ;p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Lol, wystarczy w AutoIT controlclick pod "e", addons do przegladarki ktoty odswieza co okreslony czas i wtedy nawet na zminimalizowanej przegladarce moze klikac. Enjoy

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

działa to ? xD

Odpowiedz:

Coś długo mija to "zaraz".

Botem bym tego nie nazwał, tylko prostymi bezsensownymi binarkami i zastosowaniem gotowych skryptów. Całość dałoby radę zmieścić w jednej binarce i bez problemów to obsługiwać, bez wpisywania 10 tys. rzeczy tylko po to by później klikać kolejne 10 tyś rzeczy, aby wyłączyć.

Moja odpowiedź http://www.mpcforum.pl/topic/1412068-bot-do-elit-ii-margonem/

TuByłaSygnatura.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Lol, wystarczy w AutoIT controlclick pod "e", addons do przegladarki ktoty odswieza co okreslony czas i wtedy nawet na zminimalizowanej przegladarce moze klikac. Enjoy

Powiedziałbyś, jak to zrobić dokładnie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...