Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Bot do ELIT II | MARGONEM!

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam klika te symbole, działa jako dodatek czy aplikacja?

Symboli nie klika, bo na PLu ich nie ma. Jako dodatek, niewykrywalne.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Muszę ci przyznać muzyka w filmiku jest zarąbista i przez ciebie będę jej słuchał całe życie, powiem o tym całej swojej rodzinie i wszystkim których poznam a tak wgl. może kupię ;)

Opublikowano

To co to robi bo z filmu nic nie wynika, ani nie klika symboli ani nie ubiłeś, c**j wie ;)

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Opublikowano

To co to robi bo z filmu nic nie wynika, ani nie klika symboli ani nie ubiłeś, c**j wie ;)

Symboli nie klika, bo to bot pod PL. Com nie jest tak popularne...

Jak widzisz zaatakował, a to, znaczy, że albo go ubiłem, albo sam padłem...

Z filmiku wynika, ze pisze caly czas w, wiec nie mam kontroli nad ruchem postaci, co wynika z tego panie wszechwiedzacy, ze nie ja nia poruszałem.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Obejrzałem ów film i się po prostu roześmiałem. To nie żaden bot, gracz posiada dodatek, który atakuje potwora na klawisz. Nie daje to żadnej przewagi nad innymi graczami, bo działa to jak zwykłe zaatakowanie potwora. Co do poruszania się to poruszał się myszką, a na filmie wyłączył jej widoczność. 

Opublikowano

Obejrzałem ów film i się po prostu roześmiałem. To nie żaden bot, gracz posiada dodatek, który atakuje potwora na klawisz. Nie daje to żadnej przewagi nad innymi graczami, bo działa to jak zwykłe zaatakowanie potwora. Co do poruszania się to poruszał się myszką, a na filmie wyłączył jej widoczność.

Myszka? To widze mam nieziemski refleks, ze tak szybko wiedzialem gdzie pojawi sie e2 i kliknalem tam. Jesli wylaczylem myszke to skad mialem sam wiedziec gdzie ona jest? Jesli atak na klawisz to jak mozliwe ze pisalem ciagle `w` i mi zaatakowalo? Po prostu zazdroscisz tym co kupili.

Cena zwrasta do 50zl z powodu popularnosci bota.

Dodano aktualizacje

*Lepsze wyszukiwanie e2

*Tryb na elity i e2

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...