Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]AIMBOT S.K.I.L.L by ksywabezliter

Ksywabezliter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie słuchaj go, tylko jedna osoba ma zniszczyć to ? pomyśl o innych osobach też, my ci nic nie zrobiliśmy czekamy spokojnie na czit

Myślisz że to kiedyś by wyszło ? To zwykły naciągasz, nawet filmiku który by miał 10 sekund nie zrobił i nie chciał udostępnić ? Napewno.

@up

Może być i tak.

Ok, ale może tak - Robię cheat, chce wam dać za darmo tak zaawansowany aimbot że nawet vip hacki takich nie mają, a Ty mnie obrażasz od oszustów.

Ok, skoro to ma nigdy nie wyjść, to nigdy nie wyjdzie, na twoją prośbę.

Osoby którę kupiły cheat dostaną skończoną wersje cheata, razem z aktualizacjami którę obiecałem. ale na wersje darmową na tym forum nie macie co liczyć, bo trzeba być głupim żeby nie wytrzymać trochę czasu na dobry darmowy cheat i zacząć spinać.

Temat do zamknięcia

Typowy foch gimbuski :) Dziękuje Dobranoc .

175001456602037225492.gif

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No cos tak myslalem ze cheat nie powstanie. Nikt by chyba nie zrobil takiego cheata sa darmo. Mogles chociaz pokazac jakies screeny, filmik ktory pokazuje ze nie oszukujesz. I dobrze ze nie powstanie. Mniej ludzi biegajacych z wh ;)

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

No cos tak myslalem ze cheat nie powstanie. Nikt by chyba nie zrobil takiego cheata sa darmo. Mogles chociaz pokazac jakies screeny, filmik ktory pokazuje ze nie oszukujesz. I dobrze ze nie powstanie. Mniej ludzi biegajacych z wh ;)

Tak narzekasz na cziterów to idź z tego forum sama nazwa tego forum brzmi

MPC FORUM - Multi Player Cheats_updated

Opublikowano

Miałem zrobić screeny? screeny czego? aimbota?

Miałem zrobić filmiki? ja napisałem, że filmy będą jak cheat będzie gotowy, ledwo co zrobiłem aimbota a Ty Gajos, jak nei chciałem dla Ciebie zrobić filmu obraziłeś się i pyskujesz na mpc, kto tu jest gimbusem?

Teraz mówisz że jestem oszustem i naciągaczem ta? Naciągaczem na co? Cheat byłby w pełni darmowy, tylko vip byłby do kupienia. Myślisz że ile osób by kupiło vip? Ile bym zarobił? myśl. naciągnąłbym jak cholera.

No cos tak myslalem ze cheat nie powstanie. Nikt by chyba nie zrobil takiego cheata sa darmo.

Cheat powstanie, nie po to włożyłem już wiele dni pracy żeby go olać przez jakieś nieopanowane dziecko, ale oczywiścię nie będzie go w tym temacie, bo nie warto was karmić.

Tak więc, już nie musicie gadać że to by nie powstało, bo nie dostaniecie cheata przez własną głupotę. Trzeba było poczekać a nie spinać.

A, jeszcze jedno.

Typowy foch gimbuski :) Dziękuje Dobranoc .

Foch gimbuski? no ok, ale nie wiem, serio myślisz że mi tak zależy żeby tutaj cheat wstawić? Zależało by mi, jakby to miałobyć za kase, a miało być za darmo. Dziękuje Dobranoc .

55555

Opublikowano

Haha zrobił "szał" na forum a teraz ma wymówkę,że nie da tutaj cheata. Chciałeś się popisać czy co ? Dajesz w tym bocie tyle opcji jakbyś pracował jako hacker kuż... dla FBI czy jakieś innej organizacji. Powodzenia ci życzę z tym, że ci zapłacą 20,30 czy tam ile chcesz złotych. Naciągacz i tyle ! Już uwierzę, że robisz darmowego czita nad którym rzekomo siedzisz kilka dni. pozdrawiam : )

Opublikowano

dajesz w tym bocie

Cheacie nie bocie.

jakbyś pracował jako hacker kuż... dla FBI czy jakieś innej organizacji

Co ma robienie cheatów do gry do bycia "hackerem" Chyba że bonzo, ale druga cześć zdania też śmieszna, hehe.

Powodzenia ci życzę z tym, że ci zapłacą 20,30 czy tam ile chcesz złotych

Nom, dlatego cheat miałbyć darmowy.

Naciągacz i tyle ! Już uwierzę, że robisz darmowego czita nad którym rzekomo siedzisz kilka dni. pozdrawiam : )

Czytaj ze zrozumieniem, chyba że jeszcze nie umiesz, to poproś kogoś

Teraz mówisz że jestem oszustem i naciągaczem ta? Naciągaczem na co? Cheat byłby w pełni darmowy, tylko vip byłby do kupienia. Myślisz że ile osób by kupiło vip? Ile bym zarobił? myśl. naciągnąłbym jak cholera.

I teraz nie, nie będzie darmowego cheata przez waszą głupote i niecierpliwość, poważnie.

I znowu powtórze, temat do zamknięcia.

55555

Opublikowano

Boże dzieci uspokójcie się,narazie robi cheata więc trzeba czekać jak nie chce sie czekać to zróbcie swój ;)

Jak on ciągle robi tego cheata to jak ma zrobić sceena itd.?

Poczekać nie umiecie?

(zaraz przyjdą hejty)

Opublikowano

Link : x
Odrazu mówię, że ten kto myślał że aimbot będzie zabijał sam całą drużyne, ten się mylił :D takie funkcje to będą w aimbot rage mode.
Ten aimbot jest do meczów ligowych (jak sama nazwa mówi, league)
Tutaj zobaczyliście auto zmiane, czyli że po strzale automatycznie była zmiana broni i powrót do snajperki w przyśpieszeniu, auto celowanie (jak strzelimy obok czyjejś głowy to on i tak dostanie w łeb bo celownik sam się przesunie) oraz brak odrzutu w awp przy nozoom, strzelacie bez zooma a i tak traficie gdzie trafić chcecie.
Filmik nie ma być w wysokiej jakości czy coś, tylko pokazanie że coś robię ;)

55555

Opublikowano

Zaraz zrobię jakiś krótki filmik, skoro tak bardzo chcecie. (WINDOWS MOVIE MAKER, NIE LICZCIE NA HD HEHE)

Czy ja cie nazwałem oszustem ? lub naciągaczem ?

Hmm 20 zł za coś co nawet może nie istnieć ? Brak dowodu że cokolwiek tam robisz sprowadza sie do tego że możesz być oszustem i wersja darmowa może nigdy nie wyjść .

MOŻESZ BYĆ OSZUSTEM

To tak samo jak byś usłyszał jesteś Debilem, a możesz być Debilem ...

Zaraz zrobię jakiś krótki filmik, skoro tak bardzo chcecie. (WINDOWS MOVIE MAKER, NIE LICZCIE NA HD HEHE)

Można można ... jesli nawet było by w 360p i była by tam nazwa twoja i widać to że serio działa płacić moge odrazu.

Co do reszty tych u góry Nie nie jestem gimbem i nie obraziłem sie tylko miałem już doczynienie z różnymi naciągaczami przykład

Serwer Metin 2 na hamachi [sZUKAMY SPONSORA 10 ZŁ SMS NA DEDYKA, KTO ZAPLACI DOSTANIE GM NA SERWERZE JAK POWSTANIE] wysyłasz SMS kontakt sie urywa .

Więc o to mi chodziło jeden dowód nie ma sprawy .

PS. Jeśli cie to uraziło sory nie miałem tego na myśli .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Link : http://www.speedyshare.com/cKfYs/sf2-2014-01-06-12-54-38-05.mp4

Odrazu mówię, że ten kto myślał że aimbot będzie zabijał sam całą drużyne, ten się mylił :D takie funkcje to będą w aimbot rage mode.

Ten aimbot jest do meczów ligowych (jak sama nazwa mówi, league)

Tutaj zobaczyliście auto zmiane, czyli że po strzale automatycznie była zmiana broni i powrót do snajperki w przyśpieszeniu, auto celowanie (jak strzelimy obok czyjejś głowy to on i tak dostanie w łeb bo celownik sam się przesunie) oraz brak odrzutu w awp przy nozoom, strzelacie bez zooma a i tak traficie gdzie trafić chcecie.

Filmik nie ma być w wysokiej jakości czy coś, tylko pokazanie że coś robię ;)

Pozostało nam teraz czekać na Cheat cierpliwości cierpliwości panowie :)

Opublikowano

PS. już niedługo esp :) Już same kwadraty zrobionę, jeszcze reszte funkcji espa i dopracowanie i będzie esp gotowe.

fkskmw.jpg

Troszkę dziwny ss bo kolesia widać nie za ściany tylko jak jest przy wejściu na widoku

to będzie ESP Tego typu że same prostokąty czy ze skinami ?

Opublikowano

Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi :D on połowę był na widoku a połowe za ścianą, a ESP to ten prostokąt.

chodzi mi o coś takiego że jak masz całą wrogą postać za ścianą to tylko widać prostokąt bez skina jego postaci ?

Opublikowano

Nie wiem dokładnie o co Ci chodzi :D on połowę był na widoku a połowe za ścianą, a ESP to ten prostokąt.

Pewnie mu chodzi o to, że widać tylko połowę ciała mimo że stoi za ścianą. Miał na myśli chyba wh.

chodzi mi o coś takiego że jak masz całą wrogą postać za ścianą to tylko widać prostokąt bez skina jego postaci ?

Czy widać, czy nie; prostokąt jest zawsze.

Opublikowano

ta

Aha Spoczko mógł byś to dodać w przyszłości bo można było tak zobaczyć czy wroga postać do ciebie mierzy czy coś ale i tak dobre każde ESP

Opublikowano

Albo dajesz coś na forum za free, albo w ogóle. Nie sprzedajemy tutaj niczego, bo obowiązuje tutaj zakaz handlu, Przeczytaj regulamin następnym razem.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...