Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]AIMBOT S.K.I.L.L by ksywabezliter

Ksywabezliter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zdolności informatyczne sprawdzasz po tym ile gośc ma postów?

Tylko żeby to nie było tak że stworzysz program będzie działał a w tle będzie okradał passy do gier :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Jeszczę muszę dokończyć pare rzeczy i będzie, narazie aimbot i triggerbot są gotowe. Już niedługo i będzie :)

Kurde przydało by mi się trochę wbić lvlów bo dopiero zaczynam gre. mógłbyś mi przesłać wcześniej tego czita? mogę zapłacić

malpasyg.png

Opublikowano

Nie popędzajcie chłopaka, lepiej poczekać jeszcze te pare dni i mieć hacka ze wszystkimi działającymi funkcjami niż z połową niedziałających rzeczy.

Opublikowano

Kurde przydało by mi się trochę wbić lvlów bo dopiero zaczynam gre. mógłbyś mi przesłać wcześniej tego czita? mogę zapłacić

Pisz na : 48555588 (gg) może się dogadamy :)

55555

Opublikowano

Trudne do zrozumienia ?

WYMAGANIA :

Windows vista (32,64bit)
Windows 7 (32,64bit)
Windows 8 (32,64bit)
Windows 8.1 (32,64bit)

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Pewnie jakieś aktualizację będą.

@UWAGA@

Jako że cheat jeszcze nie wyszedł i narazie z tych opcji działa tylko aimbot i triggerbot, postanowiłem wydać "Preordery" ale płatne. Osoby którę kupią teraz cheata (aim+triggerbot, niedługo esp box) w oficjalnej wersji otrzymają VIP'a.

Korzyści vipa :

- Gotowe cfg pod każdą broń i pod każdy styl gry. (najlepsze możliwe ustawienie cheata)

- NIEWYKRYWALNOŚĆ NA LIDZE ESL (ESL WIRE)

- NIEWYKRYWALNOŚĆ NA ANTICHEACIE "MOSS" - UŻYWANY W PRZYPADKU LIG

- Wcześniejszy dostęp do aktualizacji cheata (48h wcześniej niż udostępnienie publiczne)

- WALLHACK (dostępność 3-7dni po publicznym udostępnieniu cheata)

- AIMBOT RAGE MODE (100% headshot)

DODATKOWO ! Osoba która kupi teraz cheata (aimbot+triggerbot) otrzymuję - CFG pod każdą broń, Wcześniejszy dostęp do cheata ! (Cheat publicznie pojawi się za ok.2tygodnie, zależy jak mi się to przeciągnie, jednak inne obowiązki też mam)

KONTAKT :

48555588 - GG

Oficjalne wyjście czita będziesz ogłaszał tutaj czy w osobnym temacie ?

Opublikowano

Hmm 20 zł za coś co nawet może nie istnieć ? Brak dowodu że cokolwiek tam robisz sprowadza sie do tego że możesz być oszustem i wersja darmowa może nigdy nie wyjść .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

@up

Może być i tak.

Hmm 20 zł za coś co nawet może nie istnieć ? Brak dowodu że cokolwiek tam robisz sprowadza sie do tego że możesz być oszustem i wersja darmowa może nigdy nie wyjść .

Ok, ale może tak - Robię cheat, chce wam dać za darmo tak zaawansowany aimbot że nawet vip hacki takich nie mają, a Ty mnie obrażasz od oszustów.

Ok, skoro to ma nigdy nie wyjść, to nigdy nie wyjdzie, na twoją prośbę.

Osoby którę kupiły cheat dostaną skończoną wersje cheata, razem z aktualizacjami którę obiecałem. ale na wersje darmową na tym forum nie macie co liczyć, bo trzeba być głupim żeby nie wytrzymać trochę czasu na dobry darmowy cheat i zacząć spinać.

Temat do zamknięcia

55555

Opublikowano

@up

Może być i tak.

Ok, ale może tak - Robię cheat, chce wam dać za darmo tak zaawansowany aimbot że nawet vip hacki takich nie mają, a Ty mnie obrażasz od oszustów.

Ok, skoro to ma nigdy nie wyjść, to nigdy nie wyjdzie, na twoją prośbę.

Osoby którę kupiły cheat dostaną skończoną wersje cheata, razem z aktualizacjami którę obiecałem. ale na wersje darmową na tym forum nie macie co liczyć, bo trzeba być głupim żeby nie wytrzymać trochę czasu na dobry darmowy cheat i zacząć spinać.

Temat do zamknięcia

Nie słuchaj go, tylko jedna osoba ma zniszczyć to ? pomyśl o innych osobach też, my ci nic nie zrobiliśmy czekamy spokojnie na czit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...