Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]AIMBOT S.K.I.L.L by ksywabezliter

Ksywabezliter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AIMBOT S.K.I.L.L by ksywabezliter

LEAGUE v1

OPIS CHEATA :

//ring0 kernelmode device driver

-Cheat ładujący się jako sterownik, pozwala na grę bez wykrycia na największych Anticheatach wspierających S.K.I.L.L Special Force

//Aimbot

-Tak zaprojektowany aimbot pozwoli graczom osiągać zaskakujące wyniki bez obawy że zostaniecie zbanowani. Bot wykonuje zaskakująco naturalne ruchy, przejścia na hitboxy są szybkie i płynne.

~hitbox select (30 mozliwych do wyboru hitboxów), fov, smooth, ustawienie opóźnienia w setnych sekundach, ustawienia aima na różne odległości

//Aimbot rage mode

-Jeśli nie zależy Ci na niewykryciu, zawszę możesz włączyć tryb rage. Aimbot wtedy dobierze automatyczne ustawienia rage. 100% hs (DOSTĘP TYLKO DLA VIP)

//Trigger bot

-Bot który automatycznie namierza(w zależności od ilości ustawionego fov) oraz automatycznie strzela (Full/burst)

//Usuniecie recoil'a

-Odrzut broni możesz ustawiać w %

//Esp

-Świetnie wykonane visuale (ESP)

GWARANCJA JAKOŚCI !

Cheat niewykrywalny na :

check.pngESL WIRE (W PRZYPADKU POSIADANIA VIP'A)

check.pngMOSS (W PRZYPADKU POSIADANIA VIP'A)

check.pngHACKSHIELD

Hmm 20 zł za coś co nawet może nie istnieć ? Brak dowodu że cokolwiek tam robisz sprowadza sie do tego że możesz być oszustem i wersja darmowa może nigdy nie wyjść .

Ok, ale może tak - Robię cheat, chce wam dać za darmo tak zaawansowany aimbot że nawet vip hacki takich nie mają, a Ty mnie obrażasz od oszustów.

Ok, skoro to ma nigdy nie wyjść, to nigdy nie wyjdzie, na twoją prośbę.

Osoby którę kupiły cheat dostaną skończoną wersje cheata, razem z aktualizacjami którę obiecałem. ale na wersje darmową na tym forum nie macie co liczyć, bo trzeba być głupim żeby nie wytrzymać trochę czasu na dobry darmowy cheat i zacząć spinać.

Temat do zamknięcia

CHEATA NIE CHCECIE TO NIE BĘDZIE, OSOBY KTÓRE KUPIŁY OTRZYMAJĄ OCZYWIŚCIĘ PEŁNĄ WERSJE CHEATA JAK ZOSTANIE UKOŃCZONA + WSZYSTKIE AKTUALIZACJE KTÓRE OBIECAŁEM.

55555

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dałbyś radę dodać jeszcze proste esp/wh?

Tak czy siak świetna robota ;)

edit: Co to jest trigger bot?

Opublikowano

@up

Nie sądzę, może w nowszych wersjach, jeśli takie robił będę, to ta funkcja się pojawi.

Zaraz dodam połowę plików z haxa + instrukcje, reszta haxa (potrzebna do jego działania) pojawi się jak już pisałem - tydzień/dwa.

55555

Opublikowano

ja czekam mordko bo z gameanarchy placic codziennie po 3zl z hakiem to sie nie opłaca miesiecznie 25 zl to bym bogl zaplacic za full opcjie gdybys oczywiscie aktualizowal

3zł to wychodzi ponad 90 zł na miesiąc a nie 25

Zrób za jakieś tam grosze lecz tyle żeby ogarnąć gimbazie dostęp żeby każdy na tym nie biegał

175001456602037225492.gif

Opublikowano

@up

No sorry ale ja juz to widze jak to bedzie wygladac. Udostepni cheata i polska gimbaza bedzie tak cheatowac ze sie odechce grac.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Hehe piszesz gimbaze a ty dorosły jesteś że na AimBocie bedziesz latał ?

Łooo ale hejt, ty to co jeśli ktoś używa WH, Aima itp to juz jest gimbem ? Yhy

Chodziło mi o to że typowy gimbus nie umie kupić np PSC, lub zróbić przelewu.

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ja dopiero jestem w polowie robienia aima, spokojnie.

Ps. orientuje sie ktos czy bany tu dawane sa na ip/konto? bo jak na ip/dysk to orazu zrobie unbany :D

A i jeszcze jedno, czesto sa update tego skilla?

55555

Opublikowano

Na ip raczej nie, bo kumpel dostał bana za wulgaryzmy i zrobił sobie nowe konto i gra do tej pory. Co do update, to średnio raz na 2-3 tyg (mam na myśli takie update gdzie coś wprowadzają do gry)

Opublikowano

Ja dopiero jestem w polowie robienia aima, spokojnie.

Ps. orientuje sie ktos czy bany tu dawane sa na ip/konto? bo jak na ip/dysk to orazu zrobie unbany :D

A i jeszcze jedno, czesto sa update tego skilla?

Bany nadawane są na konta, a update jest jeden na miesiąc, max 2 :)

Opublikowano

1 w miesiacu ale hackshield wykrywa szybko cheaty wiec trzeba na to wziasc poprawke jak oldschoolhack byl to co 3/4 dni musieli aktualizowac go bo do skila haki nie dzialaly A POTEM DOSTALI POWIADOMIENIE OD GAMEFORCA ZEBY WIECEJ NIE TWORZYLI HAKOW I PLACA IM ZA TO TYLE MAM DO POWIEDZENIA WIEC SPODZIEWAJ SIE ZE DO CB TEZ NAPISZA Z PROSBA O NIE ROBIENIE NASTEPNYCH WERSJI

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...