Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Afera związana z PhantomL0rd'em

KDKJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chuj z nimi, ważne, że zaczęli atakować gdy przestałem grać w lola :) Riot niech zbanuje PL i tyle

Zbanować PL za?

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od kiedy należę do "polskiego community"?

^this

Ty należysz do Niemieckiego , zgadłem ? Avatar wszystko tłumaczy....

PL dużo stracił , niby ma rozgłos , ale ma ponad 2k wiadomości w telefonie i ta liczba rośnie....

Opublikowano

Ty należysz do Niemieckiego , zgadłem ? Avatar wszystko tłumaczy....

PL dużo stracił , niby ma rozgłos , ale ma ponad 2k wiadomości w telefonie i ta liczba rośnie....

Tak, ja tez zgadles

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Uczeń
Opublikowano

dziwicie sie ze spinał też bym sie pospinał jakbym zarabiał wuchte peklu na graniu na kompie i jeszcze jestem sławny w środowisku streamerów

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Uczeń
Opublikowano

A jakie to ten dane ma niby PL?

no np numer pesel czy numer telefonu jego wyciekły gdzie mieszka etc

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Miał 150k viewersów, ktoś kupował suba co 5 sekund by zadać pytanie Derpom, och jaki on biedny. A "nie baw się zapałkami jak nie chcesz się poparzyć".

Wiggwamm_euw_92_4_logo.png

Opublikowano

Od kiedy jesteś takim zburaczałym nieczułym na problemy innych ludzi Polakiem =)

Jak mi udowodnisz, że jestem Polakiem to dam Ci 100 zł.

Miał 150k viewersów, ktoś kupował suba co 5 sekund by zadać pytanie Derpom, och jaki on biedny. A "nie baw się zapałkami jak nie chcesz się poparzyć".

No tak mi go szkoda, nie mógł postreamować Ligi Legend ani DotA2 !! Nawet jak nie streamował gry to i tak miał ~140k viewersów, nie wiem o co spinacie dupe skoro i tak zarobił (suby co chwile, 5$).

Opublikowano

Kurwa, umieram. Pewnie bał się, że już żaden gimbus z middle school nie kupi suba, smutne w chuj.

o kurwa, umieram. Ale bym się śmiał jakby twoi rodzice stracili pracę, w chuj zabawne. ahah!

@TOP

PL'owi chyba nic nie zrobią chociaż ma przejebane bo cały czas zamawiają pizze pod jego adres, dzwonią itd.

@BTW

Skoro nie jesteś polakiem to wypieradlaj do swoich szwabów na fora czy gdzieś tam.

Opublikowano

o kurwa, umieram. Ale bym się śmiał jakby twoi rodzice stracili pracę, w chuj zabawne. ahah!

@TOP

PL'owi chyba nic nie zrobią chociaż ma przejebane bo cały czas zamawiają pizze pod jego adres, dzwonią itd.

Co mnie to jebie, skoro nie mieszkam z rodzicami?

Pizzerie nie są tak głupie jak kiedyś, to chyba podejrzane jak 20 osób w tym samym czasie zamawia 10 pizz do jednego domu, nie?

Opublikowano

Zbanować PL za?

Za to, że przez niego i jego hejterów nie może grać kilka tysięcy/milionów graczy? Zbanowany PL = Mała szansa żeby jego hejterzy znowu zaatakowali

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

@Marcoly, chłopie weź ogarnij. PL był niczym póki nie zaczął streamować, żył jak gówno, zarabiał marne 500 dolców na miesiąc, kiedy zaczął streamować zaczął zarabiać o wiele więcej. Nie pierdol że sam byś się tak nie zachował jak on :). Ale najlepiej jest być typowym polaczkiem i hejtować poszkodowanego człowieka :) Brawo. Dzięki ludziom takim jak ty nasze community jest uważane za takie jakie jest :)

W tej sytuacji ty zachowujesz się jak "typowy polaczek". Obrażasz kogoś za to, że wyraża swoją opinie, która jest nawet częściowo słuszna. Potem jeszcze w dodatku porównujesz to do całego community, którego jesteś członkiem i takim postem nie zmienisz tego typa ani commumity.

PhantomLord trochę stracił i trochę zyskał. Jednak cała ta sytuacja przyniesie mu niezły rozgłos..

Opublikowano

Za to, że przez niego i jego hejterów nie może grać kilka tysięcy/milionów graczy? Zbanowany PL = Mała szansa żeby jego hejterzy znowu zaatakowali

<Polaczek_logic>

I co to da? Myślisz, że ma tylko jedno konto? Dostanie bana zrobi/kupi nowe i po problemie...

Ps. Myślisz, że on sam chciał tego by ddosowali serwery i wykradli mu dane osobowe? To nie jego wina, więc pomyśl zanim coś napiszesz...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Ogólnie jeden z lepszych trolli, drugi po tym jak ktoś wjebał fanki biebiera zeby sobie głowe ogoliły.

tutaj fajnie opisane to macie

Generalnie tak to już jest że serwery padają ale żeby skupic całe to zamieszanie na jednej osobie, to już jest szczyt trollingu, nie dość ze mu dom przeszukali to jeszcze napedzili mu stracha i nabili lajków na fejsie hehe ;d

Opublikowano

sa gdzies jescze jego dane napisane?

Tak, niektóre osoby mają "kopie"(nawet Ja mam na 2 vpsach xD).

@DerpTrolling, aktualnie na "request" robi DDoSy. Serwery Minecrafta itd. Przeczytajcie ich twittera, Ja go tam śledzę.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

wtf banowac pl bo jakies piepszony maly no life 1 dzien w lola se nie pogral i chce ukarac bo grac niemogl wes sie pierdolnij w cymbal

Opublikowano

Ja to ogólnie Phantoma rzadko oglądam ale właśnie 2 dni temu włączyłem streama o 16? I już się zaczęło.. grał wtedy Annie na midzie, zgarnął 4/2 chyba i jak szedł na mida to "Recconecting" xD.

Każdy na czacie zaczął pisać "call derp!!" nie kumałem o co chodzi, a teraz wiem :D

Jak ktoś oglądałem to wie, że niezła beka była xD Ta mina Phantoma ;d. Potem widzowie go prosili by zagrał w WoWa, Dote itp. I podobno to samo się stało.

Opublikowano

Kurwa, umieram. Pewnie bał się, że już żaden gimbus z middle school nie kupi suba, smutne w chuj.

On to robi dla pieniedzy pragne przypomniec. Zarabia wiecej od twoich rodzicow razem wzietych.

Jaki ty zbuntowany w chuj jestes.

Opublikowano

Obczajcie moj nowy kanal :P

xxx

Mam nadzieje ze sie spodoba!!

Opublikowano

On to robi dla pieniedzy pragne przypomniec. Zarabia wiecej od twoich rodzicow razem wzietych.

Jaki ty zbuntowany w chuj jestes.

Chcialbym jeszcze rozwinac mysl, wtedy nie mialem warunkow.

To jest jego praca marzen. Czyjego gracza w lola, czy w inna gre, zarabianie na samym streamowaniu nie sprawia przyjemnosci? Nie jest kuszace? Nie jest najprzyjemniejsza praca jaka mozna sobie wymarzyc?

Coz. Nawet jesli, to po pierwsze musisz byc unikalny, ciekawy i robic to duzo i dobrze. (streamowac)

Z pasja. On tego nie osiagnal w 2 dni i nie rozumiem twojego bolu dupy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...