Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dołączeniem do gry

kravter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam taki problem poniewaz jak jestem w pokoju i chce dolaczyc do gry to odliczanie dochodzi do 0 gra sie zacna na 20s i odcina i nic sie nie dzieje. Nie dolacza mnie. a jak sam zrobie pokoj to pojawi sie czarny ekran znowu zacina i wywali do menu pokoju... a innych polaczy.

mam neostrade i router NETGEAR w innych grach nie ma problemu

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

Wyłącz antywirusa/firewall i wszelkie programy które z neta czerpią.

Opublikowano

Ja też to mam ale tylko wtedy jak coś ściągam przez torrenty. Masz Wifi zabezpieczone? W utorencie / bitorencie jest tak że jak kliknij krzyżyk to on się minimalizuje.

Opublikowano

To nie wiem, odpalaj gameboosterem, przeczyść kompa ccleanerem.

Opublikowano

To jest jeden z nielicznych bugów które zawitały wraz z nowym updatem, i nie tylko Ty to masz, czytając posty na forum nexona, technicy wiedzą w czym problem i starają się to poprawić.

This issue happens when there is interruption in connection between client and server while in game,it can happen on players side, somewhere between in European backbones or on server side,anyhow if you lose connection during playing you will have such interface when you come out. This is already known issue and nothing new to be reported to dev team.

Thank you for your report.

Closed.

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1224345-Bug-Grey-Buttons-Crash
Opublikowano

dobra dobra ale czytaj moj 2 post gdzie napisalem ze ten blad zaczal u mnie wystepowac juz z rok temu i przez to przestalem grac ale teraz chce znowu zaczac

Opublikowano

dobra dobra ale czytaj moj 2 post gdzie napisalem ze ten blad zaczal u mnie wystepowac juz z rok temu i przez to przestalem grac ale teraz chce znowu zaczac

To może pora przeinstalować komputer?

Opublikowano

nikt nie ma juz pomyslow?

Skąd masz internet?

Opublikowano

mialem podpisana umowe z Orange ale teraz sie polaczyli i chyba ciagnie z Neostrady

sprawdzilem przez ip

inetnum:        83.28.0.0 - 83.28.255.255netname:        NEOSTRADA-ADSLdescr:          Neostrada Plusdescr:          Lublincountry:        PL
Opublikowano

Masz możliwość sprawdzenia innego routera? ew. zresetuj ten router do ustawień domyślnych, może masz coś poblokowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...