Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dołączeniem do gry

kravter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a masz może drugi komp/laptop żeby sprawdzić czy też by się tak działo, bo jeżeli by było dobrze to znaczy że wina jest z twoim kompem, a nie z netem

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Kiedyś jeden użytkownik miał ten sam problem co ty, ale jemu stało się to po tym jak wymieniali mu modem czy coś innego już nie pamiętam. Mówił że zadzwonił do firmy skąd ma internet i mu to naprawili. Niestety nie powiedział dokładnie co oni zrobili. Niestety nie pamiętam kto to był dokładnie - poszukam, może znajdę ten temat.

Opublikowano

Czyli wina internetu, może zadzwoń do usługodawcy i opisz mu problem, może to jakaś wina po ich stronie.

Opublikowano

może chodzi o porty, często ludzie mają zablokowane porty(dużo przypadków w WR gdzie wszyscy mają po 999pingu) musiałbyś zadzwonić do dostawcy i powiedzieć żeby Ci odblokowali wszystkie dostępne porty

3JcjhIq.png
MyAnimeList

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1055823-p-problem-z-wejsciem-do-gry/

Nie wiem czy jemu to pomogło, ponieważ nic nie odpisał ale możesz spróbować i wyczyścić rejestr za pomocą CClenera. A jak nie to tak jak @up zadzwoń do dostawcy

http://www.mpcforum.pl/topic/1026134-qproblem-z-dolaczeniem-do-serwera/

Spróbuj też całkowicie wyłączyć antywirusa.

Opublikowano

po co mam dzwonic? jak mam router kolo siebie i moge zmienic wszystkie jego ustawienia. probowalem odblokowac porty niby zrobilem wedlug instrukcji ale nie pomoglo

50571a1c35af9234b99355528b5d608e87447462.png
Opublikowano

jak sobie przypominam to na modemie wszystko mi dzialalo nawet chyba jeszcze rano gralem a jak podpiolem router to sie to zaczelo...

Opublikowano

trochę przekopałem google, i... to wina routera, i z tego co czytam to nikt nie może otworzyć tych portów na routerze z firmy "netgear" , a po zakupie innego było wszystko ok, tak więc... widzę dla Cb 2 rozwiązania:

1. zadzwonić do operatora i powiedzieć żeby odblokował porty

2. kupić nowy router (jakikolwiek inny byle nie z tej firmy)

3JcjhIq.png
MyAnimeList

Opublikowano

z tym dzwonieniem to mam zle skojarzenia... raz nie mialem neta i zadzwonilem do nich to dostalem odpowiedz zebym sobie wlaczyl neta i wygenerowal nowe haslo...

Opublikowano

to nic nie da bo jak mowilem zaczelo sie to rok temu a przez ten czas mialem postawiony nowy system i sciagnieta nowa instalke :/

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

napisz do nie

i jak to zrobiles ?

bo mam identyczny problem...

napisz do niego na priv,bo inaczej chyba się nie dowiesz :D

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...